💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 169
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 1 920
Жената на Милен е такъв бонбон, изобщо много хубава двойка със сладко детенце Lollipop

# 1 921
Язък и' на Йоанна за Йейла Joy От какво да я защитава Сюзън - някой бил ли я е, нагрубил или прецакал. Победиха я в честна битка в едно състезание. А, защо номинираха Влади тогава и  реално те сами и избраха съперника. Отделно да не говорим, че в тази битка Сюзън щеше да бъде победена от всекиго, не е лошо момичето, има хъс, умения в спорта, но в логическите задачи беше най-зле от всички.

Жената на Милен е много хубава, явно и тя е оценила подобаващо физиката му 🙂

# 1 922
  • София
Не знам дали е вярно, сигурно и Смайли го е видяла. Не искам да има сърдити. На лично да пратя?
Аз малко се опулих от едно инфо, което са пуснали в същия профил в инстаграм, за четиримата финалисти. Не знам дали е вярно.
Дай го в скрит текст, моля.😁

# 1 923
  • Испания
Кажи ми кои са приятелите ти...

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 00:12 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 924
  • Sunshine state
Не знам дали е вярно, сигурно и Смайли го е видяла. Не искам да има сърдити. На лично да пратя?
Аз малко се опулих от едно инфо, което са пуснали в същия профил в инстаграм, за четиримата финалисти. Не знам дали е вярно.
Дай го в скрит текст, моля.😁
Мятай 👌🏻

# 1 925
  • Пловдив
Аз не мога да разбера някой нападнал ли я е тая Сузи, че Вайс трябвало да я защитава.. И колко погрешно мнение можеш да си изградиш за някой, който заплашва и агресира по този начин. Ужас.. Вайс и Сюзън явно са й приятели на Амелия, но това поведение не може да бъде оправдавано. Вайс и на Любо се заканваше, че ще му избива зъби и т. н. Такива изцепки въобще не са му за пръв път. Да не говорим как се преструваха, че не се познават със Сюзън.

# 1 926
Достатъчно е да го сложиш в скрит текст. Ако ще е на лично и аз искам Joy

# 1 927
Elwing, и аз съм любопитна да разбера какво пишат там за финалистите дори и да не е вярно. Така че ако може и на мен на лични, в случай че не искаш да го сложиш тук като скрит текст Smile

# 1 928
  • София
И аз искам да знам предполагаемите финалисти. Дайте скрит текст.

# 1 929
  • Испания

Публикувай, каквото прецениш, само ако е спойлер, го скрий.

# 1 930
  • София
Между другото, не сте прави за правописа на Вайс. Преди време, в едно стори мисля беше, Вайс беше поправил Любо за някаква граматическа грешка... Не помня каква. И Любо отдолу беше написал - това е най-грамотния в нашето племе.... Или нещо подобно. Ще ви излъжа точно какъв беше коментара му, но го помня защото изумях. В смисъл - емемеец и грамотност Rolling Eyes
Прегледайте му и другите постове, както направих тогава и аз. Пише даже доста грамотно. А където има простотии (като НЕМИПУКА) според мен се прави на интересен. Е, за изказа вече не съм сигурна дали е той, но за граматиката съм на 99%.

Хммм, и аз искам на лични, ако все още не сме те убедили да го пуснеш в скрит текст Blush

# 1 931
  • Испания
...което не означава, че някой друг не му поддържа профила.

# 1 932
  • София
Ми, не знам колко е вярно. Да не стана и аз като фалшивите информатори от преди. В инстаграм профила го има, пише че го е казал участник, а нали няма право да издава нищо. Така че може и да е лъжа. Слагам го в скрит текст.

Скрит текст:

# 1 933
  • София
Обаче коментарите в ИГ на Вайс се трият по-бързо, отколкото мога да ги прочета. Simple Smile

# 1 934
  • Испания
Ми, не знам колко е вярно. Да не стана и аз като фалшивите информатори от преди. В инстаграм профила го има, пише че го е казал участник, а нали няма право да издава нищо. Така че може и да е лъжа. Слагам го в скрит текст.

Скрит текст:

Не, не. Не си разбрала. Тази, която е направила страницата на феновете на формата, пуска въображаеми битки между различни участници и следящите страницата гласуват. На тази основа публикува резултати от осмина-, четвърт-, полуфинал и финали. Сега ще прави между участващи в първия и втория сезон.

Всичко това няма нищо общо с информация от участници.

Общи условия

Активация на акаунт