💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 67 949
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 1 935
  • София
Може и така да е. Съжалявам ако съм подвела някой. Стана ми странно това разкриване. Добре че писах тук, за да разбера. Какви въображаеми битки?! С гласове на фенове ли печелят? Излагация от моя страна 😆😂

# 1 936
  • София
Ее, голяма работа. Добре, че го пусна, иначе щеше да се сбъркаш от чудене Joy

# 1 937
Може и така да е. Съжалявам ако съм подвела някой. Стана ми странно това разкриване. Добре че писах тук, за да разбера. Какви въображаеми битки?! С гласове на фенове ли печелят? Излагация от моя страна 😆😂

Ewling, това, което сподели с нас, беше интересно Flowers Cherry Blossom Дори няма значение вярно ли е или не Smiley

# 1 938
  • Испания

Ти пък! Нищо не е станало. Откъде ще знаеш простотиите на всеки.

В стори пуска снимки на двама участници и феновете на страницата гласуват за един от тях. След това се появяват проценти и така.

Изобщо не се притеснявай!

# 1 939
  • София
Това ли е дето после слагат за една седмица снимката на спечелилия играч за профилна? Много съм зле 😀 Понеже не влизам често в инстаграм и първото, което ми се появи беше снимка на Джери, на която пише че била първия финалист, който ще се изправи в двубой срещу победителя от другия полуфинал. Като им отворих профила, ми излезе тази снимка, която споделих. Стана ми странно, но изобщо не се сетих за такъв сценарий. Simple Smile Нищо де, важното е накрая да се изяснят нещата. Благодаря за обяснението и разбирането! 💕 Но пък се чудя колко хора са гласували точно за тези четирима, от всички останали. Мистерия направо.

# 1 940
  • Вестерос
Твърде грамотен пост,за да е писан от вайсчо. Абсурд
Абсолютно, минал е през някой 100% Grinning

# 1 941
  • Испания
Победител на седмицата е друго. Тази седмица е спечелила Сюзън.

Не се учудвай! Кой знае какви хлапетии са фенове и гласуват. Като гледам снимки на велики звезди от първия сезон с фенове, та те са деца на по 8-10 години! А ето, днес се оказа, че почти 2-годишно дете е фен на участник, та го имитирало и целувало телевизора.

И още нещо - харесалите поста на Вайс вече са 1060.

Преди няколко минути Вайс публикува в стори снимката, под която е писал поста. Да не би някой да не е видял тази паметна снимка.

Мен ме дразни мълчанието на Владислав.

# 1 942
  • Берлин
Смайли, за мен Владислав е подобна на Пламен от миналия сезон мишка. Дори и да има реакция, все ще е закъсняла.

# 1 943
  • София
И Сюзън пък с какво го е заслужила?! 👀 Иначе да, предимно децата гласуват. Това с двегодишното ми се видя странно, но може би съм забравила как са на тази възраст.
Владислав може да мълчи от неудобство или от снизхождение. Не мисля, че го е страх. А иначе не може Вайс да се оправдае с емоция и моментно състояние, едното го говореше пред Ивана, другото пред камера сам.

# 1 944
  • Испания
Смайли, за мен Владислав е подобна на Пламен от миналия сезон мишка. Дори и да има реакция, все ще е закъсняла.

По-зле от Пламен, според мен.

И Сюзън пък с какво го е заслужила?! 👀 Иначе да, предимно децата гласуват. Това с двегодишното ми се видя странно, но може би съм забравила как са на тази възраст.
Владислав може да мълчи от неудобство или от снизхождение. Не мисля, че го е страх. А иначе не може Вайс да се оправдае с емоция и моментно състояние, едното го говореше пред Ивана, другото пред камера сам.

Неудобство трябва да изпитва агресорът, а не "жертвата". Снизхождение, за мен, в никакъв случай.
Не казвам и не мисля, че го е страх. За мен е липса на характер. Ако някой ей така ми беше казал, че е жандармерист, щях да се изсмея.

Как може да защитаваш другите, като не можеш да защитиш себе си. И в никакъв случай нямам предвид агресивен отговор, а спокойно, точно и ясно да му даде да разбере къде му е мястото.

# 1 945
  • София
За Пламен в предния сезон мисля, че просто не е конфликтен, това прави ли го мишка? Забравила съм някои неща, но тогава така го усещах. Има такива хора - кротки, спокойни и уравновесени. Може би и Владислав е такъв. Или е неопитен, не знам на каква възраст беше. Тази година много незрели хора май са избрали. Или поне - неможещи да се владеят, управляват и показват емоциите си.

# 1 946
  • Sunshine state
Ох,слава Богу, че не са това финалистите, че направо щях да откача. Особено с тия двете кикимори кордисани там. 🤣

# 1 947
  • Испания
На 31 г. е Владислав. Късно му е тепърва да зрее. Ако досега не е, то е за цял живот.

За Пламен в предния сезон мисля, че просто не е конфликтен, това прави ли го мишка?

Аз не съм казала, че е мишка. Нито за Пламен, нито за Владислав.

# 1 948
  • София
Знам, знам. За мишката го написа друг
а и във фейса миналата година четох такива коментари за Пламен.

# 1 949

По-зле от Пламен, според мен.

Неудобство трябва да изпитва агресорът, а не "жертвата". Снизхождение, за мен, в никакъв случай.
Не казвам и не мисля, че го е страх. За мен е липса на характер. Ако някой ей така ми беше казал, че е жандармерист, щях да се изсмея.

Как може да защитаваш другите, като не можеш да защитиш себе си. И в никакъв случай нямам предвид агресивен отговор, а спокойно, точно и ясно да му даде да разбере къде му е мястото.

Не съм съгласна. Индивиди като Вайс не заслужават и секунда от времето на добре възпитани и образовани хора.

Не разбирам какво общо има между реакцията на Влади, или липсата на такава, и неговата професия. Той е тих и спокоен човек който не обича ненужни конфронтации. Това не го прави "мишка" и не означава че е некадърен в работата си.

Вие какво точно искате от него? Да се удря по гърдите и редовно да ни натяква че е много велик? Да позира като празноглаво биче пред камерите? Да започне да се гаври с жените и да им казва че са слаби и долни? Това ли са вашите критерии за един мъж в този формат?

Общи условия

Активация на акаунт