💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 67 972
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 1 890
Скрит текст:
Всъщност във всеки край има нещо характерно за голяма част от родените там. Когато бях студентка, познавах кои са бургазлийки, кои от Варна и кои от Търговище.
А Джери е много голям сладур, верно има момиченца, които са с турски произход и приличат на нея, но това е за хубаво.

И защо да е за хубаво? Rolling Eyes Не разбирам логиката тук.

От снимките, които видях на Флорънс, мисля, че тя е по-хубавата сестра.

# 1 891
Скрит текст:
Всъщност във всеки край има нещо характерно за голяма част от родените там. Когато бях студентка, познавах кои са бургазлийки, кои от Варна и кои от Търговище.
А Джери е много голям сладур, верно има момиченца, които са с турски произход и приличат на нея, но това е за хубаво.

И защо да е за хубаво? Rolling Eyes Не разбирам логиката тук.

От снимките, които видях на Флорънс, мисля, че тя е по-хубавата сестра.
За да замажа неусещането на пишещите глупости.

# 1 892
Току що Вайсчо написа извинителни думи в инстаграм. Сложил е снимка на Сузи, Любо и Влади. Какви приятели били със Сузка преди, по време и след предаването... Бла, бла. 😡

# 1 893
  • Испания
Да.

vaischo  

Градим живота си спрямо приоритети. Докато не се научим да ги подреждаме правилно - се будим вечно недоволни.
В моя живот приятелството е един от първите приоритети.

Сузи е мой приятел - преди, по време и след предаването. И това не е нещо, което можеш да заметеш под килима и да пренебрегнеш само и само за да изглеждаш добре пред зрителите.
Затова застанах до нея в предаването и ще продължавам да го правя и след това. "Игри на волята" като приоритет в моя живот е след приятелството.

Нещото за което съжалявам, обаче, са първичните ми реакции, които най-вероятно са обидили моя съотборник и семейството му, чувайки ги. Винаги съм знаел, че спортът е възпитал емоциите ми, за да съм достатъчно сдържан в напрегнати ситуации. Но тук отново се появяват приоритетите и да запазя самообладание е след това да защитя добър приятел. Бях рязък и по-груб, отколкото е необходимо. Извинявам се на всички, които са се почувствали засегнати от непремерените ми думи.
Но стоя зад всичко останало, което се случи.

Не искам да забравяте, че
това е телевизионен формат и не всички ситуации и гледни точки се излъчват и се показват, което може да подведе много хора : ))

Дали пък знае думата "приоритет"? След дъжд, качулка.

И да пита човек Амелия къде се бута? Ама нали и тя му е приятелка!

amelia_markova

👏 Винаги се показват само определени моменти и доста се спестяват. Лесно е да си изградим погрешно мнение за някого, ако го видим в даден момент. Приятелството е дума, която все по-малко хора могат да оценят. Щеше да е хубаво да покажат и реакцията на Влади, която е предизвикала твоя отговор 🙂✌🏼

И Сюзън веднага го е препубликувала в стори.

# 1 894
  • Берлин
Твърде грамотен пост,за да е писан от вайсчо. Абсурд

# 1 895
  • Бургас
Твърде грамотен пост,за да е писан от вайсчо. Абсурд

Точно това си помислих и аз.

# 1 896
  • Испания
Мизерник!

Ама ето такива снимки ми оправят настроението. Сладури!

# 1 897
И така Вайс и приятели с голямата баданарка в опит да замажат излагацията.

# 1 898
  • Испания

Ами, да. Снощи - Сюзън, днес през деня - Юлиян, сега - Амелия. Да видим кой е следващият.

Надявам се Владислав да не напише пост какви другари са.

Постът е харесан от Чудомир и още 597 души.

# 1 899
  • IT
В много държави хората си кръщават децата с нехарактерни за нея имена. Знаете ли в Италия колко хора на 35+ има с имената Иван и Катя, които нямат ни един роднина руснак или със славянски корени, просто е било модерно, както сега има Шанън и подобни.

# 1 900
Хубаво казано. Напълно съгласен съм със съмненията за авторството на Вайс на написаното. Но това не е толкова важно. Хубаво е, че го има този пост за мен лично.

# 1 901
Скрит текст:

Ами, да. Снощи - Сюзън, днес през деня - Юлиян, сега - Амелия. Да видим кой е следващият.

Надявам се Владислав да не напише пост какви другари са.
И Йоанна се е включила... Rolling Eyes

# 1 902
И какво очаква сега Вайс, да му пляскаме ли ? Какви приоритети, каква защита на приятел, пълни глупости.. Смешко. Сюзън и тя да не остане по- назад..
Милен има много хубаво семейство.

# 1 903
  • София
ми, толкоз...

# 1 904
  • Sunshine state
Ами хубаво казва чак сега, че със Суза са приятели от преди, ама да го бяха казали и в предсването, а не тя да се обяснява как от съвсем скоро се познавали, а вече били толкова близки. Дрън дрън.

Общи условия

Активация на акаунт