💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 000
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 1 875
Александър отговаря на въпрос в инстаграма -Кои трима участници би взел в твоето племе?-
Вайс,Тодор и Ваня.А Екатерина на същия въпрос отговаря -Вайс,Ваня и Джери
Вайс всички го желаят...Sweat Smile

"Непоносимостта" на Катя към агресивни и прости мъже май се проявява само ако са засегнати тя и сестра й. Когато друг е обект на нещо подобно, няма проблеми... Аз по-голям простак от Вайсчо вече не виждам, не че няма кандидати да му отнемат титлата.

# 1 876
Лошо говори за Сюзън, че има връзка с такъв тип, като Вайс. Поне така се твърди, че са гаджета, макар, че и двамата отричат.

# 1 877
  • София
Че защо - те са си лика-прилика. Явно тя не намира проблем в изказването му, щом го подкрепя и праща на финал.
На мен пък Вайс ми звучи като име на куче... както и Сюзън.
Не знам какво означава името му, но ми звучи екзотично и интересно. Нейното просто не ми харесва, дори и да не е с българска фамилия, а тя най-вероятно е. И е още по-тъпо.
И на мен не са ми приятни близките кадри на задници, предници или задничета. Наистина близначките почти винаги бяха с дълги клинове. За окосмяването - може би още преди началото са минали всички на лазерна епилация, без мустакът на Катя.

# 1 878
  • Испания

Не знам какво означава името му, но ми звучи екзотично и интересно. Нейното просто не ми харесва, дори и да не е с българска фамилия, а тя най-вероятно е. И е още по-тъпо.

Сюзън Георгиева.
Джералдин Тодорова.

# 1 879
  • SF
Вайс означава "белтък/протеин" или бял.
Това истинското му име ли е или някакво прозвище, каквито имат ММА бойците?

# 1 880
  • Бургас

Сюзън Георгиева.
Джералдин Тодорова.
[/quote]

Джералдин от къде е има черти на туркиня

# 1 881
  • Испания

Сюзън Георгиева.
Джералдин Тодорова.

Джералдин от къде е има черти на туркиня

Роден град: Оксфорд

# 1 882
  • Бургас
а каква и е връзката с България

# 1 883
На два пъти му казах какво мисля за него първия път го изтри а втория си направи профила ограничен. Заболяло го е от истината лекенцето. Никакъв мъж не е за мен а п..а.Сигурно ще ми изтрият коментара ама не ми пука.

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 09:35 от iris 40

# 1 884
Случайно родителите и са българи?? Има жени, които раждат в други държави УАУ.  Има и едно нещо като двойно гражданство Joy

# 1 885
Сестра и на Джери има също много необичайно име - Флорънс

# 1 886
  • Испания
Смешна история.

# 1 887
Всъщност във всеки край има нещо характерно за голяма част от родените там. Когато бях студентка, познавах кои са бургазлийки, кои от Варна и кои от Търговище. А Джери е много голям сладур, верно има момиченца, които са с турски произход и приличат на нея, но това е за хубаво.

# 1 888
Случайно родителите и са българи?? Има жени, които раждат в други държави УАУ.  Има и едно нещо като двойно гражданство Joy

В никоя друга държава по света я няма изгъзицата децата да се кръщават с чужди Имена. Иначе Джери ми допада жалко, че родителите и са поредните простаци решили да блеснат с "оригиналност".

# 1 889
Скрит текст:
Всъщност във всеки край има нещо характерно за голяма част от родените там. Когато бях студентка, познавах кои са бургазлийки, кои от Варна и кои от Търговище.
А Джери е много голям сладур, верно има момиченца, които са с турски произход и приличат на нея, но това е за хубаво.

И защо да е за хубаво? Rolling Eyes Не разбирам логиката тук.

От снимките, които видях на Флорънс, мисля, че тя е по-хубавата сестра.

Общи условия

Активация на акаунт