💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 021
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 1 860
Александър отговаря на въпрос в инстаграма -Кои трима участници би взел в твоето племе?-
Вайс,Тодор и Ваня.А Екатерина на същия въпрос отговаря -Вайс,Ваня и Джери
Вайс всички го желаят...Sweat Smile

Ами да бяха го взели наистина вместо Милен да видим как той щеше да се впише в Рибарското шоу Grinning

# 1 861
  • Испания
Кое по-точно е изтрещялото, или аз не мога да разбера?
Може би 2-годишното, което следи шоуто. Надявам се не до 10:30 всяка вечер.

Не, не сте разбрали какво имам предвид. Майката, която ръси подобни глупости. Това е моето мнение.

# 1 862
Вайс  отправяше грозни реплики в промото за следващия епизод.Пак ли към Влади?

Май към Влади и Любо, Вайс ги нарича "лицемери", защото дръзнали да номинират Сюзън.

Явно според Вайс, Сюзън е със статут на "свещена крава" и никой няма моралното право да я номинира!?

О, свещена тъпота!

# 1 863
  • София
На Вайс му е готино само името. В началото, докато играеше и мълчеше повече, му симпатизирах. Изглеждаше силен, спокоен и мислещ. Като си отвори устата, се оказа, че второто и третото ги няма. Сигурно си има своите фенове с това поведение, не знам. Но определено не съм от тях.
А нещо не си представям 2г дете да се заплени от точно определен участник.

# 1 864
На мен пък Вайс ми звучи като име на куче... както и Сюзън.

# 1 865
Влади вчера прескочи последното стъпало. Така и не се оправиха - водещи, снимачен екип + кой знае колко човека са там и на едни играчи се правят забележки, на други - не. Поне да бяха изрязали спорните кадри.
Сюзън посегна за ключовете от стъпалото, без да стъпи на платформата. Квит са

Сюзън май също не започна от първото стъпало, а го пропусна??? Нямам време сега да проверя дали съм видяла правилно.

Възможно е да са казали на Влади да пропусне последното стъпало, за да са квит.

# 1 866
За мен инициатор за участието на Вайс и Сюзън в игрите е Сюзън. Имаше голям хъс за игра и физически е добре подготвена.
Но голямата й грешка е че не влезе сама във формата. Връзката и с Вайс настрои хората срещу нея. А съм сигурна, че между тях има нещо, защото мисля, че никой не целува близките си приятели от другия пол нежно по вратлето.
Та ако Сюзън или Вайс бяха сами може би щяха да са фаворити на много хора и щяха да стигнат далеч.
Е сега поне "спечелиха "
 народната любов... особено Вайс. Някои епитети по негов адрес са наистина страшни. Но той си ги заслужи честно и почтено 😂

# 1 867
Отчитаме седмица без монолози за ценността на грошовете с автор Лазаринов. Нещо даде заден и не драпА за номинации, що така Thinking

# 1 868
На мен пък Вайс ми звучи като име на куче... както и Сюзън.

Училите немски предполагам, че свързват автоматично това име с weiß (бяло), което също е и знам/знае. Понеже е с баща афганистанец обаче, според мен името му е мюсюлманско и на латиница трябва да се изпише като Wais (крал).

Хубавото на името му е, че не познавам други с това име, за да правя каквито и да било асоциации.

# 1 869
  • София
Аз спокойно мога да мина без драмите в другите племена, стига да дават рибарите. Те са забавни, като актьорска трупа са.

# 1 870
  • Испания
Аз спокойно мога да мина без драмите в другите племена, стига да дават рибарите. Те са забавни, като актьорска трупа са.

А са и мултифункционални. Винаги едната част играе, а другата е публика.

# 1 871
  • SF
А представяте ли си и мъжете да бяха екипирали с такива шортички Simple Smile То и без това при плуването имам спомени, че на някои им се смъкваха клинчетата.

Миналата година мъжете имаха бански като слипове, освен тези, като боксерки. Юлиян непрекъснато си ги носеше тях.

Аз не съм видяла голи части да се показват. Единствено кадрите с Ваня не изглеждаха добре.
Имат пълен комплект с дрехи, мисля че имат 2-3 комплекта и всеки преценява какво да облече. Близначките миналата година предпочитаха да са в клинове и само 1-2 пъти се показаха с нещо по-късо от клин.
Догодина на момичетата ще им бъдат раздадени бански с триъгълници от две части.
За мене по противно е да влизат в църква по шорти и потници, както и да сядат на масата  по гащи. Беше много нелепо да се изсипят голи в двора на бабата. Когато ги извеждат с представителна цел, да ги карат да си слагат блузките с ръкавките поне.
Мъжете имат ли такива блузки или само момичетата имат?
Другото обидно е отличителните белези на племето да бъдат връзвани по краката и къде ли не. Ако не ги искат по главите си, защото повечето от тях изглеждат нелепо с тези превръзки, да ги носят на врата или по ръцете някъде.

# 1 872
Сега върнах епизода - и двамата започват от първото стъпало, Влади пропуска последното, което се пада точно под гредата и на това стъпало не може да се стъпи. Пак пропуск на екипа и недоглеждане.

Сюзън обаче не се качи на платформата, а само се пресегна за ключа, та може да се каже, че са квит.

Сюзън нямаше никакъв шанс за победа, имаше достатъчно време на пъзела, защото и Влади доста умува как да го нареди, та Сюзън може да се сърди само на себе си. Тя никога нямаше да го нареди.

# 1 873
  • SF
Влади им го каза, че в игра, която продължава 30-40 минути, 30 секунди не са от особено значение.
Все пак не е ясно защо Вайс се заканва на Влади. Отстранил е Сюзън според правилата на играта, и?

# 1 874
  • Sunshine state
Голямото предимство, няма що. И стъпало да е пропуснал, и да го бяха върнали, все тая. Никакъв шанс нямаше Суза и не знам тоя неандертал Вайс какво толкова се пени, че Влади бил победил 20 годишно момиче?! Ми дай да не излиза никой срещу нея като е така. А тя какво прави там като не е достойно да се съревновава с останалите? Яд го беше, ама прекали. Веднага за джанките бил питал - ами гладен е човекът. И да, не е представил дотук кой знае какво, ама поне не бълва простотии като Вайс.

Общи условия

Активация на акаунт