💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 061
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 1 755
  • Бургас

Милен обаче как наблюдава сцените при Рибарите в пълно мълчание и не знае какво се случва Smile
Ми то човек като иде на лекар, лекаря мълчи и го слуша, за да прецени диагнозата.

А с УибаУиъе ще му е трудно с диагнозите 😂😂😂

# 1 756
  • IT
Това е състезание, игра и как така точно спортистите Тошко и Вайс( щях да напиша Вайбър 😂😂😂😂) не могат да губят и като усетят, че са заплашени вместо да се преборят те заплашват.

# 1 757
Тя не търпи агресия, но самата е достатъчно агресивна.
Аз затова харесвам Ваня, казва си всичко, не търпи агресия, но тя самата не е агресивна и успява да запази самообладание. Не се поддава на провокации и засега излиза с достойнство от всяка ситуация. Все повече започвам да я харесвам.

Вайсчо, явно е много влюбен, щом като изрича такива думи. Честно казано не знам дали би направил нещо или само си приказва.

Никито Joy много изнервен тоя човек. Сашо се опитва да потуши пожара, ама безуспешно. Как се търпят с Катя, не знам. В скоро време очаквам направо да се сбият, че те скандалите вече за нищо ги нямат. Joy
Още първата вечер думите на Милен бяха "ама при вас наистина е интересно" Laughing след поредната караница за леглата и възглавниците.

Браво на Любо, много способен играч

# 1 758
  • София
За дуела днес наистина смятам, че и двамата играха добре, но Влади успя да спечели, а както по-рано коментирах, донякъде бях за него. Но, по причини различни от това, че го харесвам като играч, а защото ще ми е интересно да видя как ще се развият нещата при жътварите, когато водещата коалиция вече е друга.
Относно Николай, наистина не разбирам как може да се приема такова поведение за забавно! Не веднъж той демонстрира явна агресия -  хвърля, рита и показва абсолютно неуважение към чужда собственост. Да, не си е позволил да посегне на човек до момента, но предвид поведението му, хич няма да се изненадам, ако го направи.
И оправданието му: той се изнервял за малко и му минавало бързо и нали не бил викал по Станимира - защо тя се оплаквала, за това, че крещи. Няма нужда да коментирам, великото му мнение, че Катя ги бави като измерва, то да се изкопаят няколко дупки там, пък къде, как и защо -  не е важно според него. И, ако ще се споменава побутване от продукцията, то днес също беше очевидно такова - жътварите Не получиха хляб, защото не били участвали всички в приготвянето на едно ястие, но рибарите получиха награда за задача, която изпълниха само част от племето, а Станимира през това време си хапна и подремна.
За Вайс мнението ми е същото като за Николай, само с разликата, че той за момента само приказва. Дано и с това остане де, че не ми се гледа втори като рибаря.

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 04:13 от geriiii_

# 1 759
Нито ми е мъчно за Сюзън, нито ми е смешен Николай. Прости хора, с повече комплекси, отколкото мозък. Единият крещи като гладна коза непрекъснато, другата ходи като пале по някакъв примат и агресор, че и посвещения в инстаграм му пише, след всичките му простотии.
Днес гледах епизода както Милен гледаше Рибарите. Има и няколко нормални човека в това предаване, но за тях ефирно време няма.
Вайс въобще няма да го коментирам.

# 1 760
Мен такива наглеци като Вайс и като всички, дето стоят зад заснемането и излъчването на подобна низост ме ужасяват, и ме разтърсват до дъно. Родителите на това момче - Владислав, гледат предаването заради сина си и са чули, и видели всичките гадости, които тоя неандерталец изрече за сина им.
Панчев с мед да го намажеш в сравнение с Тошо и Вайс. Тук вече има "градация"...
Приятно гледане, аз бях до тук. Чак толкова низост просто не ми понася!

# 1 761
  • Sunshine state
А аз мисля, че Катя е на другия бряг и не се интересува от мъже. 🤷🏼♀
Интересно, как го разбра!? Flushed
Най-вероятно, защото не обръща внимание на умните мъжаги Александър и Чудомир по които всяка жена би си паднала. Stuck Out Tongue Winking Eye
Или...?
Така мисля, не ангажирам никого с мнението си.Изобщо не е задължително да обръща внимание на когото и да било от мъжете, че да го предположа. По държание, маниери и тн.
Радвам се много, че Суза е аут! "Мъжественият" Вайс сега е съкрушен. 😁

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 02:16 от Pupitka

# 1 762
Всички, които ми бяха противни до момента, след този епизод благодарение на нещастника Вайс са ми една идея по- симпатични. Направо съм потресена какво дъно е това леке. Какво му е виновен Влади, че се справи по- добре от кухата Сюзън.. Че то дори и малките деца не реагират чак така. И за Сюзън няма как да ми е жал след това, което му е написала в инстаграм. Перфектно се допълват двамата. Дъно,дънооо.. Представям си зад камерите какви ги е говорил..

# 1 763
  • Sunshine state
Вайс заплашва Влади с бой. Ще умра от смях. 😂 Жандармеристите са добре тренирани и хич да не си мисли, че ще му е лесно. 😉

# 1 764
Вайс е страшно жалък тип. Абсолютно никаква вътрешна сила няма този човек. Май до момента никога не е оставал сам никъде и сега не може да се справи. Дано поне Сюзън да му е гадже в реалния живот, че ако се е оставил тази да го води така за носа на приятелски начала... майко мила. Направо го съжалявам

# 1 765
  • Варна
Тази сутрин изгледах играта и прочетох вашите коментари. Гледам и не вярвам на ушите си😁.  Тези хора не знаят ли правилата на формата. Според Вайс Влади явно трябваше да се остави на Сюзан да го бие , а ма не знам да ли щеше да и стигне на продукцията лентата ако я чакахме тя да нареди пъзела. Била 12 год по-малка .. Сега какво, по възраст ли да ги разделят . Играело и се. А ми на всички им се играе . Иначе нямаше да са там.
Сюзан може да ми е дъщеря.  Поставих се на мястото на родителите и и се замислих как се чувстват като са чули тъпотиите на този нещастник Вайс. А тя явно наистина няма нищо на втория етаж ,след като след тези кадри му засвидетелства любов.

# 1 766
  • София
Такъв тип момичета намират за проява на мъжкарство някой да ги "защити" по този начин. Сюзън е глупавичка, макар и да се раздава на битките. Едва ли и двамата очакват, че някой ще реагира остро на злобата му. Може така да се нахъсват и в ММА. Всъщност много хора не усещат колко са нелепи. Същата работа беше и Веско миналата година, не вярвам да е осъзнал, че е брутално прост. Тогава не влизах във форума и не съм чела темата. Българинът не проумява силата на думите и ги хвърля в публичното пространство без да мисли. Или пък действа първосигнално - както и целувката на Пулев с онази Джени Суши. Някои мъже си носят балканския синдром където и да идат, както и да успеят...

# 1 767
Каква му е историята на този Вайс, баща афганистанец ли, в България ли е израснал?

# 1 768
Вайс  отправяше грозни реплики в промото за следващия епизод.Пак ли към Влади?

# 1 769
  • Варна
И друго не мога да разбера. Влизат в игрите с претенциите , че са спортисти. Спорта изгражда характер , воля, възпитава.  Спортната злоба няма нищо общо с това агресивно просташко поведение.  Синът ми е национален състезател и на едно балканско първенство друг състезател го изблъска и беше директно дисквалифициран.

Общи условия

Активация на акаунт