💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 083
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 1 740
На мен пък ми стана мъчно за Влади, той искрено страда и съжалява за Сузи.
Много ми интересно дали ако някое от момичетата я беше отстранило пак щеше да дивее така.
На Вайс не му е бил малко боя, боя му въобщв в живота е бил малко.Такова същество трябва да се превъзпитава с як пердах.
Аз обаче не вярвам че Вайс би посегнал на полицай , ама кой го знае...
А и не разбирам за кво дивее и циври това е игра, в която всеки може да отпадне от всеки.
За мен и Сузи и Влади са добри играчи, и показаха уважение и респект един към друг.

# 1 741
Жал ми стана за Сюзън. Наистина на фона на Мира и Ивана, че и Александър, Чудомир и др. не трябваше да отпада още. Мисля си и аз, че ако не беше коалицията с Вайс нямаше да ми е антипатична.
Влади пък не стига, че почти не изрази радост, голяма драма, че питал има ли джанки. Иванка си заслужава някой като Вайс.
Рибарите са пълен цирк. За комедия стават, ама като племе трябваше отдавна да са ги разформировали. Дали беше намек пророкуването, че някой от ловците ще е победител тази година? А, дано!
А много ясно защо е там Вайс - да има агресия, да има пошлост, възмущение на зрителя, ала Веско-Феско Панчев, ама по-долно. Щял да го контузи нарочно. Боклук!

# 1 742
  • Испания
Едно не разбирам - абсурд е психолозите на предаването да не са разбрали, че Вайс е изключително агресивен тип, който трудно се контролира. Защо изобщо е допуснат да участва?

Заради подобни сцени. За продукцията са манна небесна. Колко страници го коментираме. Утре ще го коментирате сред близки и познати, които дори и досега да не са гледали, в понеделник ще си пуснат предаването.

Да уточня: пиша "вие", защото аз не коментирам с никого формата. Мъжът ми не го гледа.

# 1 743
  • София

Да, прабългарите ги разформироваха 5 човека, дори и шанс не им дадоха на играта. Гледаха отстрани. Така че другата седмица трябва да очакваме разформироването на Жътварите. Simple Smile
Мхм,аз съм в лек стрес.Щото и тази седмица рибарите бяха 5,но...

# 1 744
Вайс е мега неадекватен. Ами че да беше номинирал Иванка или Джери, като не иска да има и най-малък риск любимата му да отпадне или да отпадне от мъяж, който приема за противник. А за Сюзън не ми е жал, защото беше в напълно безпринципна коалиция. С Вайс се познаваха от преди , а използваха Ивана за патерица, за да отстраняват силни играчи и да се добутат по-напред. И така става, това е играта, но бъди мъж и си носи последствията достойно.

# 1 745
  • Испания

Да, прабългарите ги разформироваха 5 човека, дори и шанс не им дадоха на играта. Гледаха отстрани. Така че другата седмица трябва да очакваме разформироването на Жътварите. Simple Smile
Мхм,аз съм в лек стрес.Щото и тази седмица рибарите бяха 5,но...

Явно невинаги продуцентите могат да броят до пет.

# 1 746
Милен обаче как наблюдава сцените при Рибарите в пълно мълчание и не знае какво се случва Smile Той и Чудомир беше така, ама сега ми прави впечатление, че при скандал е винаги нахилен (заедно с Мира) и двамата гледат театъра в захлас.

# 1 747
Влади има ли профил някъде?

# 1 748
  • Испания
Влади има ли профил някъде?

В инстаграм е тук: https://www.instagram.com/stoimenovvladislav/

# 1 749
И ви е жал за някаква, дето си го е харесала тоя и го гледа като бог!? Дето пак му написа послание тази вечер след излъчването на всичките му гадости, че е велик и да ги довърши другите. Дето беше в коалиция с такъв човек и още една... кърлеж(както някой сполучливо я  определи) срещу хора, които ако не друго са поне добре възпитани. Миличка била, ама тъпа, ама пък миличка.
И Тодор е готин и е герой?
И Николай е забавен?
Ценностите на тоя свят ли загиват, аз ли нещо не съм в ред, още не мога да взема решение по тоя въпрос. Rolling Eyes

Милен обаче как наблюдава сцените при Рибарите в пълно мълчание и не знае какво се случва Smile
Ми то човек като иде на лекар, лекаря мълчи и го слуша, за да прецени диагнозата.

# 1 750
  • София

и още един  

А тази ИГРА ме подсети за ВипБрадър и Мегз, където също я играха. Тогава Мегз  беше писала в анкетната карта, че е  висока 1.61м, а когато се видя, че дървеното блокче е прекалено късо и няма как да го закрепи с главата си, призна, че е излъгала и всъщност била 1.58(което май пак беше лъжа)

Видео

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
  но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА

трябва  да се инсталира разширението   

Скрит текст: Скрий

# 1 751
Само Катя ще ги оправи Вайс и Тошко, така ще ги провокира, че ще направят някоя глупост
Хах, Юли, това ако се случи си ги представям каквоо шоу ще са. Катя, строга господарка Joy Камерите няма да могат да смогнат да снимат, то и битки няма да са нужни тогава. Тези двамата хубавци само ще се строяват и преброяват!

Тя не е от хората, които търпи такава агресия. Евала за което, за това и започва повече да ми харесва. Има смелост да се опълчва. Както в романа Под игото се казва - "Лудите, лудите, те да са живи", тя си казва, това което вижда и мисли, макар и да е малко странна. Но ние не знаем, какво я е променило да се държи именно по този начин.

# 1 752
  • Испания
Тя не търпи агресия, но самата е достатъчно агресивна.

# 1 753
  • Germany
Йоанна има канал в ютуб ( извинявам се ако е пускан тук и се повтарям) https://youtu.be/21rWxNe7_Ks

# 1 754
  • Берлин
Азалия, + 1000000
Аз няма какво да коментирам. Всеки си носи кръста.Вайс ще има много да тегли, страшното е,че и много ще теглят с него/от него.

Общи условия

Активация на акаунт