💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 064
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 1 845
Дръпнал го е оператора Вайс встрани с Ивана. И са му казали да излее яда си върху Влади. Момчето си е тъпо, първично и без всякакъв речников запас. Ако имаше някакъв елементарен интелект, нямаше да издрънка тия заплахи. Много, много природно ощетен младеж. Да помпи там и да се мята на ринга.

# 1 846
  • Germany
Всъщност Любо е коментирал в Инстаграм, че там емоциите са доста усилени и понякога човек казвал неща, които не мисли. Видях го под една от неговите снимки, но не съм сигурна, че е конкретно за тази ситуация от снощния епизод.
И от това което виждам в профилите им там, оставам с впечатлението, че Любо, Джери и Влади си поддържат някаква по-близка връзка.

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 17:02 от PeaPink

# 1 847
На мен ми направи впечатление, че първият човек, който поздрави Влади, беше Вайс, така че кадрите с оплакванията му след това и заплахите, олекнаха, защото си е пак сценарий на продукцията

# 1 848
А представяте ли си и мъжете да бяха екипирали с такива шортички Simple Smile То и без това при плуването имам спомени, че на някои им се смъкваха клинчетата.

# 1 849
  • София
Едно не разбирам - абсурд е психолозите на предаването да не са разбрали, че Вайс е изключително агресивен тип, който трудно се контролира. Защо изобщо е допуснат да участва?
Че те такива ги търсят под дърво и камък!

# 1 850
  • София
Мен ме втрещява фактът, че никой от участниците не обелва и дума за снощото държание на Вайс, с изключение на хвалебствията на Сюзън, разбира се. Но пък тя не ме учудва.

Всички останали мълчат като...

Сигурно са обелили дума, но не ни показват точно тази част.

# 1 851
Влади вчера прескочи последното стъпало. Така и не се оправиха - водещи, снимачен екип + кой знае колко човека са там и на едни играчи се правят забележки, на други - не. Поне да бяха изрязали спорните кадри.
Сюзън посегна за ключовете от стъпалото, без да стъпи на платформата. Квит са

# 1 852
  • София
Само Катя ще ги оправи Вайс и Тошко, така ще ги провокира, че ще направят някоя глупост
Хах, Юли, това ако се случи си ги представям каквоо шоу ще са. Катя, строга господарка Joy Камерите няма да могат да смогнат да снимат, то и битки няма да са нужни тогава. Тези двамата хубавци само ще се строяват и преброяват!

Тя не е от хората, които търпи такава агресия. Евала за което, за това и започва повече да ми харесва. Има смелост да се опълчва. Както в романа Под игото се казва - "Лудите, лудите, те да са живи", тя си казва, това което вижда и мисли, макар и да е малко странна. Но ние не знаем, какво я е променило да се държи именно по този начин.
Сестринството с Йоанка... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 853
  • Испания
Скрит текст:
Мен ме втрещява фактът, че никой от участниците не обелва и дума за снощото държание на Вайс, с изключение на хвалебствията на Сюзън, разбира се. Но пък тя не ме учудва.

Всички останали мълчат като...

Сигурно са обелили дума, но не ни показват точно тази част.

Имам предвид инстаграм. Снощи всички са видели това, което и ние.

Народът е изтрещял тотално. Коментър към видео на Любомир:

Ти си нашия любимец, имаме бебе ураган на почти 2 години, и сяда само теб да гледа. Бяга с теб, прави опити да плува и даже те целува през екрана♥️ Във вашето племе е като във живота, пълно със изкуствени хора които не струват пък се мислят за нещо. Стискай зъби и само напред със усмивка!

# 1 854
И казвате вайсчо трие ли, трие Joy нещастник

# 1 855
Не виждам защо изобщо се обсъжда вариант Влади да се откаже от предимството си. Една такава постъпка аз не бих я приела като джентълменска, а по-скоро като пренебрегване на усилията на Любо да му осигури аванс.

# 1 856

Ти си нашия любимец, имаме бебе ураган на почти 2 години, и сяда само теб да гледа. Бяга с теб, прави опити да плува и даже те целува през екрана♥️ Във вашето племе е като във живота, пълно със изкуствени хора които не струват пък се мислят за нещо. Стискай зъби и само напред със усмивка!
Кое по-точно е изтрещялото, или аз не мога да разбера?

# 1 857

Кое по-точно е изтрещялото, или аз не мога да разбера?
Може би 2-годишното, което следи шоуто. Надявам се не до 10:30 всяка вечер.

# 1 858
Александър отговаря на въпрос в инстаграма -Кои трима участници би взел в твоето племе?-
Вайс,Тодор и Ваня.А Екатерина на същия въпрос отговаря -Вайс,Ваня и Джери
Вайс всички го желаят...Sweat Smile

# 1 859
  • Испания
Алекс отговаря на въпроси.

Попитан за ръкавиците, които едни са имали, а други - не, казва, че преди всяка битка са ги питали дали искат да ползват ръкавици, наколенки или някакъв вид защитна екипировка. Всеки преценявал сам за себе си. Това е било въпрос на личен избор.

- Какво мислиш за думите на Вайс, че ще контузи Влади?

- Мисля, че Вайс, видимо афектиран от загубата на скъп приятел като Сюзън в игрите, понечи да каже тези думи по адрес на Влади. Аз лично мисля, че Вайс не би го направил, защото е Вайс е един много готин човек.

Алекс, напълно не съм съгласна с теб по този въпрос.

Не е ли пуснал нещо извинително или оправдателно?

Знаеш ли какво пусна току-що? Юлиян, който влиза в залата при него и казва: "Влизам тука малко в Пулсовата зала и гледай к´во се случва! Вайса. Е, т´ва е. Както виждате, няма нищо случайно. Само машини".

И двамата се хилят. Защо ли не съм учудена!

Общи условия

Активация на акаунт