Американски Versus Латино сериали - Тема 11

• 21 618
  • 402
  •   1
Отговори
# 270
Дръзки и красиви спойлери за седмица от 29 март:
 Или просто никога не е чувал фразата „Оставете достатъчно добре на мира”?
SmileSmileSmile Тая фраза май всички я чуваме за сефте. Благодаря, Google.
Или както беше в оня клип със странното изучаване на английски: Гулягулюю Smile

Скрит текст:

# 271
Според сапуненото им списание Soap Opera Digest щял да умре някой от посочените: Шона, Кейти, Вини, Фин, Томас, Фло. Нека залаганията започнат, не че ние не си ги направихме вече. Grinning

# 272
За Кейти и Бил обещаваха някаква животорешаваща ситуация, която щеше да определи дали ще останат заедно, май се оказа поредната лъжа.
Аз си оставам на мнението за Вини, няма да пожертват някой основен персонаж. Ама защо и Фин е в списъка?

PS Излезе нова информация за четвъртък току-що. Бил ще се опита да прикрие шокираща смърт. Хоуп е разтревожена, когато Лиам пропуска срещата им за обяд.

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 23:32 от Elmindra

# 273
Не гледам настоящите епизоди, но четох, че се е споменало, че Лиъм ходи насън. Та, теорията ми е, че той неволно ще убие някой в това си състояние и Бил ще го прикрие. Вини е най-яркия кандидат, освен ако Лиъм не реши да премахне някой от конкуренцията- Фин или Томас. Grinning Накрая може да се окаже, че не е бил Лиъм.
Ама цялото това показване на Фло също ме съмнява, сякаш акцентират на нея, за да я очистят накрая и да е 'изненадващо.

# 274
И аз не гледам тия дни, та не съм разбрала за Лиам. Явно има намеци за доста герои, че може да са жертвата. Но ако е някой главен, може опитът да е неуспешен. С един куршум два заека - хем ще имат историята с убийството, хем ще си запазят героите. Отдавна никой не е имал амнезия. Smile

# 275
Аз пък другата седмица няма да разполагам със себе си Confused , ето нещо от днес :

Петък, 2 април 2021 г.: Днес в „Смелите и красивите “ Бил посещава Брук, Парис споделя новини със сестра си, а Лиъм и Хоуп споделят целувка.

В кабината Хоуп моли Брук да провери Бет, докато тя сгъва прането. Тя съобщава, че Дъглас е навън с Томас. Брук отбелязва колко голяма отговорност носи тя без Лиъм да помогне. Надеждата се противопоставя, че той все още помага, че просто не живее там в момента. Брук риби, за да разбере дали това скоро може да се промени. Надеждата спира, за да помирише едно от цветята, изпратени от Лиъм, и говори за това колко сладък е бил. И все пак тя не може да се преструва, че той не е приключил със Стефи и да й каже, че я обича. Брук съветва, че трябва да премине болката и да намери прошка.
Надежда обмисля съвет B & B

В Spencer Publications Лиъм казва на Бил, че изпраща подаръци на Хоуп, за да се опита да й покаже колко я обича. Бил съветва, че той трябва да премине отвъд и отвъд. Той настоява Лиъм да се насочи към каютата сега; семейството е по-важно от бизнеса. Лиъм повдига вежди, но оценява подкрепата на баща си.
В дизайнерския офис на Форестър Зоуи забелязва, че Парис е облечена в нова рокля. Парис разкрива, че Зенде я извежда на специална среща. Тя пита сестра си: „Не ревнуваш, нали?“ Зоуи саркастично се пита защо би ревнувала, когато всичко върви толкова добре за Париж, а тя все още е в аут с Картър. Париж съжалява, но тя няма кой да обвинява освен себе си.
Куин влиза и забелязва напрежението между тях. Парис бива извикан и излиза. Куин моли Зоуи да отвори какво става. Тя знае за злополучното си влечение към Зенде и Картър, с което прекратява годежа. Зоуи се доверява колко несправедливо е всичко това. Знае, че трябва да пожелае на сестра си и Зенде най-доброто. Куин се усмихва: „Съжалявам, казах ли това?“ Зоуи изглежда учудена и Куин й казва да не изглежда толкова изненадана, и двамата знаят какво е да прецакаш и да платиш цената. Зоуи говори за Зенде и признава, че си е играла с огън и се е изгорила. Куин предава, че Зенде довежда Париж до имението тази вечер; Ерик я помоли да се качи. След смях за коремните билки на Ерик и шумовете, които стомахът му издава, след като ги изпие, Куин пита Зоуи какво ще направи със сестра си - тя може да каже, че иска да се изравни.
Зоуи не е сигурна какво би могла да направи, за да спре нещата да ескалират през нощта й със Зенде. Куин поглежда съсредоточено върху стомашните билки на Ерик и се оправдава да излезе. Зоуи дозира напитката Парис, оставена на бюрото с тоника. Парис се връща и изсмуква питието, докато Зоуи сладко забелязва: „Не искаш да караш Зенде да чака!“
Бил пристига при Брук и казва, че е дошъл да говори за децата им. Той се оплаква, че Лиъм е нещастен. Брук го уверява, че иска Лиъм и Хоуп да се съберат отново. Тя чувства, че всичко ще се свежда до това колко много може да прости Надеждата.
Брук посещава Бил Б & Б
Още: Проблемът със Стефи и Фин
Лиъм пристига в каютата и се шегува с Надежда за прекаляване; той просто иска тя да знае, че не минава ден, в който той да не мисли за нея или да я липсва. Той също й липсва. Лиъм иска да бъде мъжът, от който се нуждае ... Нищо в живота му няма смисъл без нея в него. Надеждата слуша Лиам да каже лека нощ на Бет в бебегледачката. Той се присъединява към нея и тя казва, че е прекрасен баща. Иска му се да е през цялото време. Лиъм става емоционален, когато изброява всички неща, които пропуска; най-специално я докосва и целува. Те споделят липлок. Лиам е развълнуван, но Надеждата е по-несигурна. Той й казва: „Обичам те.“
Лиам, Надежда целувка B & B

Следваща на „Дръзките и красивите“: Краят на посещението между приятели се превръща в кошмар, когато някой умре.

# 276
Хвърлих око на няколко сцени и направо ми стана супер неудобно да гледам колко разпалена е Брук в желанието си Хоуп на всяка цена да се върне при вечно изневеряващия гламчо. И не спира да намеква, че Томас още е обсебен от Хоуп въпреки, че тя изглежда обсебената. Не че не е ясна причината- същата, поради която и Тейлър искаше Лиъм да бъде със Стефи. Двете си принесоха войната върху децата.
Опитват се май на Брук да й придават черти на Стефани, но нещо не се получава. Отново се замислям, че това няма как да се получи, макар и да ми се искаше. Твърде комично излиза да се отваря на когото и да е било, имайки в предвид историята й.
Взех да се чудя дали Лиъм няма да убие Томас. Големи намеци на Брук, че трябвало да го разкарат от Хоуп, може гламчото като ходи насън да реализира това буквално.Satisfied

# 277
Аз пък другата седмица няма да разполагам със себе си Confused , ето нещо от днес :
Жалко, ще ни липсваш за най-интересното от месеци насам. Disappointed
Взех да се чудя дали Лиъм няма да убие Томас. Големи намеци на Брук, че трябвало да го разкарат от Хоуп, може гламчото като ходи насън да реализира това буквално.Satisfied
Вече какво ли не се изписа - една седмица няма да се знае коя е жертвата, Хоуп щяла да идентифицира тялото ...
Нямам нерви да чета и да гледам. Smile
Ако е нещо интересно в понеделник, ще го преразкажа по-подробно, че ми се отвориха няколко дни, но първо трябва да видим какво ще ни сервират. Smile

# 278
Точно това, че ще викат Хоуп да идентифицира ме навежда на мисълта, че може да не е Вини. От какъв зор тя, а не Томас...
Ох, чак не е за вярване, че колкото и тъп да е сериала, пак поражда някакви дискусии и колебания...Satisfied

# 279
Точно това, че ще викат Хоуп да идентифицира ме навежда на мисълта, че може да не е Вини. От какъв зор тя, а не Томас...
Ох, чак не е за вярване, че колкото и тъп да е сериала, пак поражда някакви дискусии и колебания...Satisfied
Отдавна ме занимава мисълта, че ще объркат Вини с Томас, даже сме го коментирали.
За обсъждането на сериала - това е в човешката природа. Защо пък не? Искаме отговори. В реалния живот няма да получим отговори на много въпроси, но тук може. А и ДиК отчаяно се нуждае от интелигентни зрители, защото съдържанието е отчайващо глупаво. Един вид помагаме, за да има баланс. Smiley

# 280
Сериала просто е твърде безумен. И гледай как се захващаме само като предварително ни кажат, че ще има нещо по-интересно. Веднага започваме с фантазиите и дискусиите. Кой знае каква тъпотия ще се окаже накрая.Satisfied

# 281
Надявам се да   имам възможност  да ви чета Grinning . Ето колко глупаво звучи Преводача , защото  се опитва да каже нещо , а бяга от конкретното име :

Дръзки и красиви спойлери за седмица от 5 април:
Дръзки и красиви спойлери за понеделник, 5 април:

Непрестанното му джапанки наистина направи редица отношения с връзката им този последен път, но когато Хоуп и Лиъм споделят сладка целувка, това му дава (изчакайте…) надежда за бъдещето.

Краят на посещението между приятели бързо се превръща в кошмар, когато някой умре! Мистерия е кой ще захапе праха, но бъдете сигурни, че сме по случая. Но наистина ли шоуто ще убие [спойлера]?

Фотогалерия: Присъединете се към нас, като погледнем назад към кариерата - и запомнящите се роли - на актьори от сапунена опера и актриса, които сме загубили досега през 2021 година

Дръзки и красиви спойлери за вторник, 6 април:

Докато Зоуи твърди, че е продължила от флирта си със Зенде и сега е напълно фокусирана върху събирането с Картър, се оказва, че не е свършила да причинява проблеми. Внимавайте за шега, издърпана от Зоуи, за да наруши романтичната среща на Зенде с Париж.

Предстоят ни много отпаднали челюсти, зашеметени мълчания и падащи сълзи, когато за части от секундата неочаквана смърт завинаги променя живота на Спенсърс, Логан и Форестър. Чието светло бъдеще ще се промени завинаги и кой ще бъде оставен да скърби?

Дръзки и красиви спойлери за сряда, 7 април:

Зоуи наслаждава резултатите от палавата си намеса, когато Парис споделя с нея подробностите за унизителната си среща със Зенде.

По петите на романтичната им целувка Хоуп се замисля за раздялата си с Лиъм. Но дали заключването на устните ще се окаже достатъчен стимул да преодолее разстроената реалност на нощта си със Стефи?

Дръзки и красиви спойлери за четвъртък, 8 април:

Когато Долар Бил се ангажира с пълно прикриване на шокираща смърт, можем само да предположим, че е замесен някой, когото много държи. В магнат е много малко вероятно да отиде в такива дължини за всеки, но семейството.

Като се има предвид колко силен е Лиъм да събере парчетата от брака си заедно, Хоуп се притеснява, когато пропусне датата им на обяд. Дали дивите коне го държат далеч ... или зашеметяващата смърт, която баща му е толкова склонен да държи скрит?

Дръзки и красиви спойлери за петък, 9 април:

Бил осъзнава, че трябва да направи всичко необходимо, за да защити невинните. И небето знае, що се отнася до него, „каквото е необходимо“ може да бъде всичко!

Когато Надеждата бъде приканена да се втурне в болницата, за да помогне за идентифицирането на жертвата, как ще реагира, когато открие кой точно е постигнал трагичния им край?!?

Сега, когато знаем, че някой ще умре, разглеждаме по-отблизо какво казват спойлерите - и какво не - докато се опитваме да разберем какво, по дяволите, ще падне !

Щом Бил толкова се е впрегнал да замазва положението , явно някой от синовете му е направил нещо .

# 282
Надявам се да   имам възможност  да ви чета Grinning
Кой знае дали ще има нещо за разказване, напоследък само ни залъгват. Smiley
Дръзки и красиви спойлери за понеделник, 5 април:
Непрестанното му джапанки наистина направи редица отношения с връзката им този последен път, но когато Хоуп и Лиъм споделят сладка целувка, това му дава (изчакайте…) надежда за бъдещето.
SmileLaughingSmile
"Непрестанното му джапанки" явно е google името за гламчо. Smile
Напомня ми за едно от врабчетата на Йордан Радичков - Краката му стърчат навън. Smiley
Сериала просто е твърде безумен. И гледай как се захващаме само като предварително ни кажат, че ще има нещо по-интересно. Веднага започваме с фантазиите и дискусиите. Кой знае каква тъпотия ще се окаже накрая.Satisfied
Е, няма пък да се срамуваме. Искаме малко забавление, а в последните години всичко е тъпотия. Все си мислех, че след като ДиК принципно е тъпотия, няма да ме разочарова. Laughing

Още няма промо. Не искат да развалят невероятната изненада. Laughing

# 283
Забавлението е неопровержимо ама понякога могат да те убият от тъпотия. SatisfiedИ от несправедливост.

Според актуално инфо е възможно Матю да няма активен договор и съответно Томас да е убития. Спойлери сочат, че Брук и Бил явно ще са в хижата и там ще се случи каквото ще се случи. Може би Томас ще дойде и някой ще го очисти неволно. Това ако стане ще е поредната подигравка на Бел с феновете на семейството на Тейлър.

# 284
Забавлението е неопровержимо ама понякога могат да те убият от тъпотия. SatisfiedИ от несправедливост.

Според актуално инфо е възможно Матю да няма активен договор и съответно Томас да е убития. Спойлери сочат, че Брук и Бил явно ще са в хижата и там ще се случи каквото ще се случи. Може би Томас ще дойде и някой ще го очисти неволно. Това ако стане ще е поредната подигравка на Бел с феновете на семейството на Тейлър.
Брук и Бил в хижата - среща между двама приятели, както писаха. Ама какво ли правят там? Ако са двамата там, а Бил ще прикрива престъпление, остава Брук да убие Томас (волно или неволно). Не вярвам Лиам да се замъкне дотам насън.
Явно са съвсем изумели какво да правят със сценария. Smile
Но трябва да са луди да разкарат МА, не може да не знаят, че този актьор върна интереса към сериала покрай историята с манекена. Не ми се вярва да направят подобна глупост.

PS Лиам и Бил са в колата, Лиам набива спирачки и удря Вини.
Това е голямата мистерия.

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 21:09 от Elmindra

Общи условия

Активация на акаунт