Шестокласници през 2020/2021

• 28 171
  • 810
  •   1
Отговори
# 390
При нас карантината на класа приключва в петък. За щастие няма други болни деца и родители. Семейството на положителното дете не са се заразили.

# 391
  • Пловдив
Естествено ,че ги изгоних.Утре съм се наточила.Чакам детето на политик,който е с корона.Днес не се обадиха да отменят часа.Само да смеят да дойдатЖена му е инелигентен човек,надявам се да не дойдат.

# 392
  • София
Няколко деца от нашия клас имат четворки по английски на устно изпитване без да ги е питала госпожата нищо, без да им е гледала тетрадки. Днес мойта е забравила да пита точно върху калво е била изпитана.
И моята има 5 без да е изпитвана по англ... напомних да пита каква е тази оценка.

Вчера каза, че две учителки са с корона. Но те не са идвали на работа от миналата седмица. Едва ли са предали нещо на децата или поне моята няма никави признаци към момента.

# 393
renydent, правилно си постъпила! Има страшно глупави и безотговорни хора. Ето заради такива не трябваше да пускат децата присъствено на училище.

Вита, май ще ги бъде нашите шестокласнички!
Вчера моята изкара петица на устно изпитване по География. За нас това е голям успех, защото тя е много притеснителна и това се отразява много зле в такива моменти. Но очевидно вече е започнала да се отпуска. Сподели ми, че вдигала ръка по География, История и по Математика.

Силно се надявам да прехвърлят и нашите деца в ДО.
В момента това са половинчати мерки.

# 394
  • в очите на дъщеря ми
При нас изпитванията спряха, няма тестове, няма устно изпитване...бързат да вземат материал и само трупат...Целият този фарс с ДО ми идва в повече, какво е това недомислие, ще спрем само гимназиален клас, ами ОУ до 7-ми клас, там какво се прави или там проблем няма....или другата простотия директорите да решават, може ли държавата да дезертира от задълженията си и да ги прехвърля на един обикновен директор! То бива наглост, бива безхаберие, ама тяхното надхвърля всякакви граници!

# 395
Ейййй нагли и безотговорни бе.Нашето дете като беше под карантина с целия клас,аз отмених  час за зъболекар за фризйор   за мен и съпругът .Дано и нашите минат ДО че тези мерки нещо половинчати ми се струват.

# 396
Децата ви имат ли вече желания за коледни подаръци? У дома не се споменава нищо. Изненадите винаги падат на моя гръб. Идеи никакви нямам. В тези времена на презадоволеност с всичко става все по-трудно да изненадаш някого с нещо.
Радвам се повече от детето за четирите му почивни дни. Каква разтуха за всички само!
Днес има 4 по география на устно изпитване, 3 по физическо на бягане и 6  по английски за активно участие. Абе шаренията е голяма.

# 397
  • Сф
Чух слух за ДО . Така казало детето на незнам кой си днес в у-ще.Май е почдслушало разговор с ББ Joy  Лекарите натискат.
Ще видим колко е вярно..

# 398
  • Майничка
Smile
Децата ви имат ли вече желания за коледни подаръци? ...
Естествено!
1. Да й сглобим най-накрая бюрото от Икеа.
2. Да й разрешим да си направи профил в Инстаграм.
3. Ако може, да й разрешим да напръска стените на детската със спрей... и без това кака й ги нашари преди години с надписи с фосфоресцираща боя, която вече не свети, а лятото така не боядисахме...

И един стол за бюрото можело, ама била склонна да изчака. Smile

Аз традиционно купувам слушалки, винаги се наместват и някоя настолна игра - миналата Коледа беше Мистериум, тази още не съм решила.

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 00:24 от gargamela

# 399
  • в страната на чудесата
Аз пък отдавна не правя подаръци за Коледа. За РД подарявам празненство или някакъв курс.
Сега ако минат на ДО ще подаря готварски мастър клас.
Още не съм решила въпроса със спорта.

# 400
Има искания за геймърски стол,мишка към него,игра и някаква биографична книга,по наш избор.Няма да получи всичко,определено идеята за готварски курс ми допада.Той от малък се върти в кухнята и често ни изненадва със закуски.Благодаря за идеята!

# 401
  • София
Завиждам ви, че децата ви имат идеи за коледни подаръци. Моят нищо не искал, имал си всичко. И аз нищо не измислям.

# 402
  • Mars Hotel
Моята иска LED светлини за стаята си за Коледа. Ще ги получи, но няма да е само това. Не мога да понеса само по един подарък под елхата аз. Flushed Не съм измислила друго какво още.

При нас учителите по ИТ и ЧП са дали на децата кодове за виртуални стаи в Тиймс. Май се готвят за ДО. Cry

# 403
  • в страната на чудесата
Лед уврежда макулата. Не бих сложила в стаята. И без друго лед има навсякъде - училища, транспорт, обществени сгради.
Освен ако нямате предвид украса.

# 404
  • София
Ние получихме през Школо анкета на Асоциация Родители да кажем какъв тип обучение предпочитаме - дистанционно или присъствено.
Някак не ми се иска ДО, но пък от друга страна не ми стиска.
Винаги съм разчитала хората на науката да вземат решения, основани на факти. Аз с факти не разполагам. До колкото знам почти нямаме болни деца в училището.

Общи условия

Активация на акаунт