Шестокласници през 2020/2021

• 28 169
  • 810
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Моята пък дори написа писмо до дядо Коледа и ми го връчи с мазна усмивка - да съм си знаела с какво иска да я изненада добрият старец. Joy Е, определено се изненадах, искала Ховърборд. Нямах представа, че са такава цифра тези...тъпотии.
Ще дебна на черния петък някакви оферти, но ако може да ме ориентирате, че хич не ми се подхваща да чета и за това - какво трябва да гледам? Размери, скорости, марки - всичко ще ми бъде от полза.
Преди Коледа има РД, обичайно двата чифта преки родинини (баби и дядовци, лели, чичовци) предлагат да съберем общ бюджет и да купим нещо "по-голямо". Така миналата година купихме лаптоп (по желание на наборката), който се оказа най-далновидната покупка, особено оценен от март, нататък Mask Нещо като пророческо желание беше.
Сега, с този ховърборд ѝ се смеем, че явно "новата вълна" на каквото, там, ни залее, ще изисква алтернативен еко-транспорт - току-виж спрат целия градски транспорт и ще трябва някак да се стига до училище Joy

# 406
  • Сф
Не е ли голяма за ховърборд? ние имаме 1, преди 2,3 години и го взехме от Хиполенд, тогава навлизаха.Май към 300 лв беше, сега може и да са паднали цените. Много е тежко това чудо за носене.Къде ще кара?По улиците е опасно и по велоалеята.Неравно е, освен това. Трябва по специална настилка, че не е като да не ти трябва баланс. Тук в бг с тоя  хубав асфалт..
Моята вкъщи предимно бръмча с него и в парка, ама на 2ра обиколка на езерото и писна.С две думи- голяма глупост е!
Да ти дам нашия да пробва и да се откаже Simple Smile
Коледният подарък при нас, за всички и то ще  е брекети Simple Smile за нея.
Това ще ни откаже от доста неща. Дано успеем да идем на ски, ако всичко е наред и ако скътаме и някой лев за това, ама не го виждам засега.

# 407
А моите и двете имат рожденни дни през ноември. Значи имам да мисля за още едни подаръци.
Доста се затруднявам вече с какво да ги изненадам.

В тази ситуация най-важното е да сме здрави, другото ще се подреди!

# 408
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Smiley Мале вие пък и за Коледа сте се размислили. Като дойде декември и се изприщвам направо. Никулден, РД и Коледа. Много ми е сложен дребния. За девойката по-лесно, ама за него и като всеки започне да те пита какво да му вземе... Той иска нов телефон. До сега все е износвал нашите и било време за чисто нов. Бил си събрал 500 лв., ама да бил Самсунг. Еми за толкова пари, стария ми телефон е по-добър. Така, че смятам да извадим и ние някаква по-голяма сума и да е телефон от висок клас. Голямата иска настолно огледало, като старото, което счупи (5лв Smile ама няма да й  казвам за цената).

# 409
Ховърборд моята си купи сама в някой от малките класове - цяла година спестяваше от джобните и на Черния петък дойде и ми се примоли да ѝ го поръчам (сама беше проучила какъв и от къде) и че ако сега не го поръчам, докато е намален, никога няма да може да събере парите. Satisfied Доста добър избор беше направила. Хубаво е да е с възможно най-големите гуми, май са 10''.

Кара го 5-6 пъти и го продадохме тази година. Неудобно нещо е определено, иначе е голям кеф. Ама докато го замъкнеш на равно, трябва обикновено с автомобил да стигнеш. Пък батерията всеки месец трябва да се зарежда (ние нашата пропускахме, нищо не ѝ стана).

# 410
Хареса ми идеята за готварски курс, но наоколо такова нещо не се предлага. Синът ми също се увлича от готвене, иска да се научи, всеки ден книгата на Манчев и Шишков е в раницата му, мъкне и нея на училище, че учебниците хич не тежат понеже....

# 411
Мойта се научи да кара скейт през извънредното положение, докато бяхме на село - там имаме чисто нов асфалт.
В града почти няма къде да го кара, за съжаление.

Никакви съществени претенции нямаме за подаръци.

# 412
  • Варна
Приветствам обсъждането на идеи за Коледни подаръци. Да поговорим за нещо приятно Simple Smile

Моята щерка не е казала нищо конкретно. Желанието за кученце си е постоянно вече не знам си коя година, но и тази няма да я огрее. Animal Dog

Мога да дам някои идеи за тези, които се чудят. Супер доволна е, а и всички покрай нея, от  Google Nest Mini . Сега е скъп обаче, намалят го до 29 паунда. Може и Amazon Alexa Echo Dot с подобни функции.
Скоро получи LED лента, която може да се управлява с това устройство, и става голяма забава. Сега ще дебна още нещо да включим, може би Nest Hub. Дано да има намаления.

# 413
  • Майничка
При моята много вървят подаръците с отлагане, от "тате ще ми купи колело, ама друг път", до "искам, ама не мога да реша, та ще почакаме". Три години се кумихме за колело, докато дръпна достатъчно, че да може да се качи баш на такова, каквото искаше - дамско, английски тип, с кошница и още половин година, докато попадне на любим цвят.

# 414
Ясмина, правилно, кученцето не е подарък, а трябва да се вземе след осъзнато решение. Ако не се чувствате готови, не прибързвайте!
Ние вкъщи си имаме една голдън ретривърка на 6 години вече. Може да сме имали и някои трудни моменти първата година, но с нея е много по-забавно и ни осигурява много положителна енергия и релакс. Аз съм твърдо ЗА отглеждането на деца и домашни любимци. Няма да ви агитирам!!!

Google Nest Mini тонколонка ли е?

# 415
  • София
PureLove, тези джаджи са с различна големина на гумите. Явно има като за по-малки деца, има и за големи хора.
Наборката през лятото беше на 2-3 пъти на гости на една приятелка, момичето имало Ховърборд и го карали в близкия до тях парк. Но аз не съм го виждала. Каза, че било трудно, но искала да се научи. Ама като ви чета все повече оставам с впечатлението, че ще е от ден до пладне, а мъкненето на тежкото нещо никак не помага. За тази крупна сума може по-смислени неща да купим, само още не са ми хрумнали Joy
Много ми харесва идеята за готварски курс, трябва да я прокрадна Simple Smile И моята обича да готви. Снощи творихме някакви сурови барчета с ядки, сушени плодове и кокос. Днес била закусила едно, но видяла, че някой е изял цели три (баща ѝ ще да е, преди работа). С това темпо на ядене нямало да стигнат за до вторник, да си носела в училище Joy
И у нас кученцето е по постоянните желания Blush

# 416
  • Варна
Google Nest Mini тонколонка ли е?
Не само. Има вграден Google Assistant и може да го управляваш гласово. Има връзка с интернет, т.е. може да търси информация, да съобщава новини, пуска музика (вързали сме Spotify акаунт), аларма, календар и още доста полезни функции. Може да управлява и други свързани устройства - от фамилията на Google, но не само.

Моята щерка много гледа и Netflix, ако има свободно време де. Там тийн филмите непрекъснато извират. Та ето още една идея за подарък. Хем и английският напредва.

# 417
Моят шестокласник последните една-две години е лесен. За всеки празник иска пари, които обръща в компютърни игри или в различни приспособления за компютъра. Харесва ми, не харесва ми - това е положението.
Иначе ние взехме куче преди три години. Въпреки всички грижи и ангажименти, това е най-хубавият подарък и за детето, и за нас. Но още преди да го вземем бяхме наясно, че аз и половинката ще поемем по-голямата част от грижите. Била съм от другата страна - дете, искащо куче. Нашите ми взеха и го обгрижваха 15 години, та бях реалист относно това кой ще полага по-голямата част от грижите.
Ние с ММ днес сме хоум офис, детето е ваканция, кучето - спи:)

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 15:55 от *PipiLota*

# 418
  • в очите на дъщеря ми
Гледам за подаръци иде реч, да споделя и нашите желания...или да се оплача. .тааа иска девойката, чанта O BAC/така ли се пише/ и кожени панталони, мдамм ....чудя се кога да започна да си скубя косите🤣🤣

# 419
  • София
Коледа. Подаръци. Ех, че е хубаво Simple Smile, малко позитивизъм.

И моята е "материално" момиче. Иска парички за празници в последните 2 години, събира ги и инвестира в някоя скъпа покупка от време на време.
Ние винаги добавяме и едно ... ЛЕГО - стандартен, ама от най-стандартните подаръци (затрупани сме вкъщи). Любимо е за всички у нас.

За домашните любимци. Искаше куче, естествено. Ние от чист егоизъм не взехме куче, защото сме поспаливи и това е единствената причина - ранното извеждане. Но пък взехме една снежнобяла, прекрасна персийска котка. Вече 5 години е вкъщи. Любов голяма е Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт