Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията относно пробиването на дупки за обеци?
Какви са мненията за карантината в училище?
Какви са мненията за академичните постижения на учениците?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията относно пробиването на дупки за обеци?
-
Какви са мненията за карантината в училище?
-
Какви са мненията за академичните постижения на учениците?
-
Какви са мненията за дисциплината в училище и нейното въздействие върху ученето и академичните среди?
-
Какви са мненията за учебните предмети, учебните материали, учебниците и учебната програма?
Оооо моята убавица, още пролетта( т. е в края на 5 -ти клас) се поинтересува, кои училища в София са най-хубави и престижни и сега я гони амбицията за първите в класацията, което е чудесно, стига да е подплатено с желание за учене и старание при изпълнение на задачите.....мдаммм. Ходи на уроци( БЕЛ, математика и англ. език) от 5-ти , дано има резултат.... Сега се сещам за една случка преди 5-6 години, трябва да е била около 5-6 годишна водим разговор за нещата от живота и аз рецитирам, как трябва да е добра, мила, състрадателна, тя ме слуша внимателно и накрая заключава "Не е вярно, важното е да съм красива!"