Шестокласници през 2020/2021

• 28 157
  • 810
  •   1
Отговори
# 510
Utro, в дневника получих съобщение, както и на сайта на училището ни е публикувана.

# 511
  • Сф
И аз нямам анкета, в Сф.За редовно ходене съм.И нашето по ЧП, само задачи.И то трудни.Моята е с 2 ка(ненанесени са 2 ките)и сега със следващия тест в сряда, ще прави средноаритметична оценка.

# 512
И аз нямам анкета, в Сф.За редовно ходене съм.И нашето по ЧП, само задачи.И то трудни.Моята е с 2 ка(ненанесени са 2 ките)и сега със следващия тест в сряда, ще прави средноаритметична оценка.

Оооо
Ако са били само задачи, ще ходя да се разправям с госпожата.
Както казах и преди - задачите са мн трудни, особено при положение, че не са упражнявани почти никак. По две задачки в уч. тетрадка не дава достатъчно тренинг.
Физиката не е само задачи. Аз съм била паралелка Физика в Природо мотематическа гимназия и само задачи сме имали единствено по ЗИП. Винаги е имало и теория.

Мойта уж решила нещо, но като цяло не помни какви именно са били задачите. Уж били само четири. Ама имало две с формули и две без... Тя все не помни какво са правили и какво е писала.

# 513
  • Майничка
Никакви анкети не съм получавала.

# 514
Контролното по ЧП днес е било 14 въпроси и задачи. Ще стискаме палци за хубава оценка. Нещата си ги е знаела, но все пак винаги може да се допусне и грешка.

# 515
Сега чувам за задачи по ЧП. Надявам се, че поне детето е....Не, че ще може да ги реши. Въобще не знам какви са тези задачи. Учат си стандартни уроци иначе. Ще трябва да попитам.
Втора тройка има по математика. Добре, че не е двойка.
По другите предмети се представя доста прилично засега.
Анкетата я получихме от директорката в страницата на училището във фейса, и отделно от класната в общият чат.

# 516
И аз нямам анкета от училище, но те са доста пасивни в нашето.
Какви задачи? Върху сила и налягане?

# 517
Аз имам бърз въпрос - до къде сте по български език и литература?

# 518
За коя имунизация са Ви извикали? Да не е дошла ДТК ваксината?
Сега те да си я слагат като не се натуткаха цяло лято, когато беше празно в поликлиниката.

Бяхме при личната, сестрата и я сложи, доставили ги, тя още септември като и сложиха едната казаха че другата ще е вероятно ноември, но явно са я доставили малко по - рано и ни викнаха, личната даже през това време я търсеше в списъка да види дали са я включили за да може да попълни картона в системата, заради мерките и коридорите се наложи да пропусне последните два часа, важното е че минахме от реда си, аз мислех че е тривалентна, обаче като ги изброиха излезна четиривалентна.

При нас също не е имало анкета.

Днес чаках резултатите от тестовете, уви за една почивна седмица явно никой не си е направил труда да ги провери, ще видим до края на седмицата, по история щели да правят др. седмица в петък - 13 - ти, децата пък точно тази комбинация не я харесват заради едно от момичетата което им натресоха от друго училище точно в петък и то 13 - ти, много паметна дата за тях, системно проблеми с това дете.

Вчера мрънкаше как щяла да пропусне два часа и вечерта по никое време ми задава въпроса - може ли утре да не ходя на училище, взех да мигам на парцали и се чудя как за няколко часа си промени решението, после се сетих защо не искаше но си замълчах. Целия час децата стояли с маски и дори тези които можели си избутали чиновете още по назад с идеята да са далеч от учителя, ама то къде да избягат, няма на къде, пак минавал и пипал нещата на някои деца, други ги докосвал, трети ги изгонил от часа вън на коридора, явно е било пълен цирк, а за изразите които ползва думи нямам, добре че мойта е кротка и нямаме проблем, но си остава факта че не го харесва този учител, като я питам защо и да ми обясни, и тя незнае, явно е заради отношението му към част от децата.

# 519
По бълг.език са на въпросителни местоимения,а по литература са на Отечество любезно....

# 520
БЕ - Променливо Я
Л- Моето семейство и други животни

# 521
Нашите са:
БЕ - на показателно
Л - все още на косачи
ние сме с учебниците на Булвест 2000 по БЕЛ ако е от значение.

# 522
обява  и делова покана
моето семейство и други животни
 но днес не са имали и до края на седмицата няма да имат.

# 523
  • Пловдив
Не съм получавала анкета, за Пловдив става въпрос. Явно се преценява според ситуацията за всяко училище отделно. Нашето е голямо, но няма много случаи (или поне не знаем за тях).
По ЧП не знам дали имат задачи, правили са контролно, трудно било, но не съм питала за подробности. По български не съм в час, по литература са на Джералд Даръл, по математика на всеки две седмици имат тест на новите уроци, мисля че са на обем на пирамида. Но по музика съм наясно 😂  - европейски танци, триола и синкоп 🥳

# 524
И аз не съм получавала никаква анкета- Сф. Днес обаче директора ги е питал ( той им преподава по Руски ез.) как искат да учат- ДО или присъствено. Всички ,с изключение на едно дете, били ЗА присъствено.

Общи условия

Активация на акаунт