Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията относно пробиването на дупки за обеци?
Какви са мненията за карантината в училище?
Какви са мненията за академичните постижения на учениците?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията относно пробиването на дупки за обеци?
-
Какви са мненията за карантината в училище?
-
Какви са мненията за академичните постижения на учениците?
-
Какви са мненията за дисциплината в училище и нейното въздействие върху ученето и академичните среди?
-
Какви са мненията за учебните предмети, учебните материали, учебниците и учебната програма?
Лошото е че сред учителите има паника, работещите пенсионери напуснаха и назначиха по-млади.
С какви части на телата си мислят някои...не ми е ясно. То само шумът, който са произвеждали какъв е бил, а срещу училишето има жилищен блок - побъркали са живущите. Но им казали, че на съвета се решавало преминаване към ДО. Чудесно, обаче...изплуват ми едни въпроси... Миналата година ДО беше по скайп. Сега не можело, защото имало одобрени от МОН платформи (google classroom, Microsoft team и третата я забравих), които може да се ползват. Вече сме ноември, очакваме ДО всеки момент, но яснота какво ще ползват няма. Не трябваше ли до сега платформата да е избрана, да се използват часовете по ИТ, за да се създадат още в училище ученическите акаунти, да покажат на децата как да използват пълните функционалности на избраната платформа, или това пак ще се остави на родителите, те да се оправят, както могат??? Да си я караме по течението и да се надяваме да ни се размине?
Такааа, от РС едно ми стана ясно, щерката е дете на майка си"много добро, много умно с потенциал дете........ама ако може и да млъкне в час, цена нямаше да има"....Питам я що така бе, мама? а тя мига на парцали и вика , ама в час изобщо не говоря, само нещо важно ако има"....Като цяло успеха и доста се снижи, като се има предвид, че завърши 5 клас с" пълно 6", без моя намеса, защото аз не мога да работя от в къщи, сега ситуацията е доста зле, 4-ки и 5-ци са основните бележки, не знам какво се случва, отговаря, не можеш да и затвориш устата, все тя е права. Представете си картинката, родител в критическа и дете в пубертет....мдааа, представихте ли си?....еми много по-зле е.....В училището в момента, няма карантиниран клас, в нейния няма отсъстващи ученици, на мен такава паника и страх ме тресат, че вече направо губя чувства за реалност....