Лаковe за нокти - 144

• 35 999
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Някаква идея как и с какъв лак да прикрия това?

Това е гел лак. С нормален ако мина отгоре? Ама ще боядисам и камъчето.

# 61
Момичета, идвам да похваля едно масло за нокти. Маслото за нокти на Perfect - Nail beauty oil. Взех си го преди около 2 седмици, когато започна застудяването, защото ръцете ми веднага започнаха за се напукват, а кожичките около ноктите да щръкват. Та вече втора седмица употреба и виждам ефект от него. Ноктите ми започнаха да растат значително по-бързо, откъм заздравяване не мога да дам още отзив защото съм с гел и нямам представа какво е състоянието под лака.
Всъщност дори не използвам олиото точно както е описано. Нося го в чантата и по 2-3 пъти на ден мажа само кутикулата и след около 2 мин втривам в пръстите с масаж. Интересно ми е някоя от вас има ли мнение за това олио. Чак ми е странно такъв бърз ефект да има при мен.

# 62
След показаните красиви ръце чак ме e срам да пусна и моите травмирани нокти. Покрай тиквите и популярния в темата ГР ме хвана и мен настроението за оранжеви нокти и извадих есенния си любимец Essie Fall for NYC. Измъчих се много с лакирането        на късите ми нокти, и печати бях решила да слагам, но не ми хареса и замених с бронзов глитър. И латексът ми на Борн Прити ми вдигна кръвното, досега винаги съм го слагала на тънък пласт и се отлепяше без проблем, снощи изведнъж реших, че ако е дебел слой ще е още по-лесно - да, ама не, остъргах си до кръв пръстите. Кажете ако има някаква тайна за по-лесно махане....

Alba, аз съм слагала обикновен лак върху гел като ми е омръзвал цвета, но никога не съм имала камъни.

# 63
Момичета, от коя марка лакове сте доволни? Получих поръчаните на Golden rose, разочарована съм, разтеглящи се, изобщо съсипали са ги тези лакове, на brooklin много бавно ми съхнат

# 64
Алба, на мен този дефект ми прилича на ефект. Не го виждам да стои грозно. Предполагам може да прикриеш с обикновен лак, като минеш внимателно покрай камъчетата, за да не боядисаш и тях. Евентуално по далеч от тях, а около тях да запълниш с тънка четица потопена в същия цвят лак. Пп Първоначално се зачудих какво има за прикриване, после разбрах, че оцветяването е проблема, но за мен си е ефект, не дефект. Grinning

Атрактив, вече привършвам олиото на Пърфект. Хубаво е, но при мен за жалост няма ефект бързо растящи нокти и не предотвратява разслояването.

Маринела, вземи си топ лак за бързо съхнене и ще си решиш проблема с чакането и съхненето на лакове.
Моите лакове на ГР не са разтеглящи се или точещи се, а имам лакове, които са на доста години. Не знам как и къде са съхранявали твоите, но явно нещо не са направили както трябва и са ги развалили.

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 17:25 от Джаста Праста

# 65
Джаста Праста - благодаря за мнението. Ами, ефект трябва да е, да. Но на мен малко повече от нормалното ми навява разни асоциации като например "сандвич с лютеница". Ще си помисля все пак дали да не го оставя така. Може да му свикна.

# 66
Алба роса, на мен също ми харесва маникюрът ти, нежен е и изобщо не ми напомни за лютеница Simple Smile

# 67
Понеже нямам никакво олио/масло за кожички погледнах на Eveline, ползвали ли сте и имате ли отзиви Simple Smile

# 68
Понеже нямам никакво олио/масло за кожички погледнах на Eveline, ползвали ли сте и имате ли отзиви Simple Smile
Аз ти препоръчвам маслото за нокти на Икаров. Оправи ми ноктите след гел лак.
Това на Евелин също е добро.. имам го.

# 69
Хубави са им маслата на Евелин. Аз имам ето това:
Скрит текст:
Имам и тези:
Скрит текст:

Пп На Икаров май е с нова опаковка. Имам и още няколко, едно на Евелин крем масло, както и това коментираното на Пърфект.
Всички са много прилични като действие и ефект.

# 70
Благодаря,и моите след гел лак станаха ужасни, за това и се отказах вече от гел лаковете и ще се лакирам сама с обикновени Simple Smile благодаря момичета, май ще взема това олио на Евелин

# 71
  • София
Джаста Праста - благодаря за мнението. Ами, ефект трябва да е, да. Но на мен малко повече от нормалното ми навява разни асоциации като например "сандвич с лютеница". Ще си помисля все пак дали да не го оставя така. Може да му свикна.
Аз нямаше да го изтърпя Simple Smile Може би да се нарисуват някакви бели чертички ...

# 72
  • София
Момичета, можете ли да ми дадете идеи за бюджетен термолак? Или нещо изпитано от Алито? Или нещо, което да не е с много сложна доставка или по-скъпа от лака Simple Smile
Миналата седмица получих моите от Али-то,по-натам ще ги покажа.

# 73
  • Измир
Много красиви маникюри видях в новата тема 💞💅.
Не съм планувала специален декор за Хелоуин. Пък и нямам подходящи стикери. Но ще се придържам към тъмната гама и вамп червено 👹.
Ето един цвят, който е канела с червен оттенък.

# 74
Рядко харесвам такъв тип ефект на лакове, обаче този е страхотен! 💕

Общи условия

Активация на акаунт