Лаковe за нокти - 144

• 36 890
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Нещо и от мен. Номера е 52

# 601
Някоя от вас изпробвала ли е този топ лак на Oriflame?

Много ви благодаря, момичета❤ Вдъхновихте ме и ще е нюд и ще потърся в града ми нещо зелено, че нямам 😁
МК_ , аз то имам този топ и съм разочарована, тъй като още на другия ден започва да се бели като тиксо. На брокати и по - грапави лакове издържа повечко, но определено не бих го повторила😊

# 602
Георгиева, много е хубав зеленият Есенс и на Флормар Пърли Precious forest! И ГР Гел шайн 35 (май беше), но за него не знам как е като трайност...

# 603
Пробвах Starlight серията.

Скрит текст:
Не съм впечатлена, доста рядък и се разтичаше, не покрива равномерно с два слоя, накрая се нервирах и му сложих лъскав топ. Шимърът се губи, ще видя утре на дневна светлина как е. Така или иначе утре сигурно ще се обели и ще го сменям.

# 604
Juls 18, пробвала ли си да матираш този ГР ?

# 605
  • София
Някоя от вас изпробвала ли е този топ лак на Oriflame?

Не съхне бързо, не съм доволна

# 606
  • София
Не, а предполагам че ще изглежда супер Heart

# 607
Не, а предполагам че ще изглежда супер Heart
и аз супер си го представих

# 608
След като се лакирах с ГР гел шайн 35 и не се харесах, намерих приложение на Лумс 30 (сложих един пласт върху ГР) и покрай вас реших да го матирам

# 609
fifitp80, страхотно се е получило! 🔝 златното матирано ли е ?
какъв е този лумс, че не откривам снимка на номерчето в нета?

# 610
# 611
Здравейте момичета! Малко ме нямаше известно време! Но скоро разбрах, че съм бременна и по всеобща гадост ми става лошо от лаковете. Та лакирането е веселба - с маска, проветряване и т.н Grinning
Нещо нежно от мен, което се върти из нета последно време

# 612
Страхотна новина, честито!! Пожелавам ти една лека, приказна и щастлива бременност! ❤

А маникюрът ти е страхотен! Все едно си ми прочела мислите.. снощи същата идея гледах в Пинтерест, но нямам такова златно. 😀

# 613
Благодаря! Имах малко проблеми точно в началото, но се надявам да се размина само с тях.
Може да намериш таковя злато в някое левче или китайски магазин. Аз поръчах от Али-то и в последствие видях в нашия китайски магазин.

# 614
Честито, bl00dflowerz! Лека и безпроблемна бременност ти желая! 🌺

Общи условия

Активация на акаунт