Лаковe за нокти - 144

• 36 261
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Амини, с гъба го слагах Grinning Иначе мисля, че ще е ок също и ако се сложи над подобен цвят основа.

Мерси, момичета Heart

# 721
  • София
Елена, след дълго време с гел лак, ноктите са такива, да. Моите също не задържаха лак. Дай си почивка, в началото постой само със заздравител и масла, до няколко седмици, ще се оправят нещата.

Така ще направя. Мисля само и нещо за през устата да взема да пия.

# 722
  • София
Честито на всички бременни момичета! Simple Smile
Елена, нормално е да се получава така след дългата употреба на гел лак. На мен ми трябваха няколко месеца, за да се възстанови плочката и да започне да задържа поне малко обикновен лак. Да не говорим, че го има и момента, че до вчера лака ти е бих хубав поне 10 дни, сега на втория ден има оголени връхчета Simple Smile Аз онзи ден за първи път сложих S31 на Перфект - страхотен и много празничен син цвят с брокат, но ме домързя да го снимам вечерта. Вчера сутринта вече имах оголени връхчета, та днес ще го сменям.

# 723
  • София
Честито на всички бъдещи мамчета! Heart
Момичета, помагайте - след обяд докато си спях, сънувах че се лакирам с лак червено-кафяв на цвят. Нямам такъв цвят, но сега не ми излиза от главата. Знам, че ще ме разберете и няма да ми се смеете Blush

# 724
  • София
Раче, така е. Ще наблегна на заздравители, витамини за коса и нокти пък после ще видя дали обикновен лак, дали ще търся пособия за гел лак в домашни условия. Не мога да го измисля още. Ту съм така, ту иначе Joy

# 725
Джулс, за мен червено-кафяв лак е Флормар Фул калър Cinnamon. Не знам, ти по-червен или по-кавяф нюанс си представяш? Grinning
Скрит текст:

Може би на тази снимка изглежда по-малко кафяв отколкото е в действителност...
Раче, може ли да снимаш S31 в шишенцето? Да не би да е "русалския" лак?

# 726
  • Bulgaria
Честито на всички бъдещи мамчета! Heart
Момичета, помагайте - след обяд докато си спях, сънувах че се лакирам с лак червено-кафяв на цвят. Нямам такъв цвят, но сега не ми излиза от главата. Знам, че ще ме разберете и няма да ми се смеете Blush
Погледни лаковете на Golden Rose Gel Shine. Имат много такива нюанси. Най-добре да ги погледнеш на живо и да си познаеш цвета. Аз имам 54 и 68 и двата са в тази гама.

# 727
  • В полите на Пирин планина
От преди малко:

# 728
Бях забравила колко отвратителна четка има тази серия.

Номер 212

Скрит текст:
Вижте как ми събира базата с първия слой

# 729
Лейди, пораснали са ти ноктите Grinning
Грийни, и аз не харесвам четките...но имат уникални цветове...за трайност още не мога да дам мнение...по-скоро не засега Grinning
МК, Cinnamon прилича на 54- поне така както го виждам на снимката. Благодаря за снимката всъщност- запазих си я да си я имам Grinning Но 31 на живо ми изглежда сиво-син, имам 36 който също не е точно като на смимката (перлен е).
Преслава, освен Бел 59, като заместител на ГР 71 или 73 (все го бъркам) можеш да погледнеш и ГР Гел шайн 34- като го видя и все се сещам колко подобен цвят е. Simple Smile
П.С. Забравих да се похваля, намерих в Кауфланд преоценен комплект Бел с 6 лака за 3 лв. Бързах и реших, че ако стоят ще ги взема следващия път. Стояха, ама се оказа, че цялото лилаво (41 номер) се е разляло, гърлото на шишенцето счупено...а е страхотен тъмен цвят който не намирам на бройка. Както и да е, все пак другите са от The Urban Legend комплекта- жълт, сив, червен, черен, син и всичките са много приятни цветове. Blush

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 18:18 от dolce miele

# 730
  • В полите на Пирин планина
Долче, да по-дългички са, но за този дизайн мисля, че е добре така. 😊👍💗

# 731
  • София
Долче, може би с една идея по-червено.
МК, мерси, ще погледна Бел.
Та докато се сдобия със сънувания цвят, реших да съм в червено Grinning
Перфект К23

# 732
Честито, майчета!!!, леле колко хубаво ми стана! Heart Да ви е леко и безпроблемно цялото приключение! Някакви вълшебни лакове за забременяване ли използвате? Grinning

# 733
  • Берлин
Уха...страх ме е да се разпиша в лавинорастящите бройки бременни момичета, че да не прехвана. Хихи. Бъдете здрави, много здрави и щастливи.
Аз направих уникална красота и за пръв път от ученическите години успях да съсипя 4 нокътя едновременно. Изтрих, остана само ваденката и наново, но с други цветове. Предните три метнах в коша. Не понасям бавно съхнене на нокти и декорации. Та сега така и нещо не се възприемам с червено. А обичам ноктите си до дъно като сега и в наситен цвят.
И честит имен ден на празнуващите!

# 734
Така се лакирах, мисля, мисля и не мога да избягам от себе си;)

Долче, това са имената.
Светлият ще е ок за френски, само ако можех да го правя де;)

Общи условия

Активация на акаунт