Априлски мами 2021 - тема 2

• 48 087
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, стяга ли ви се корема понякога? В 17та седмица съм и по 2,3 пъти на ден корема ми се стяга за около половин минута.

# 196
Момичета, стяга ли ви се корема понякога? В 17та седмица съм и по 2,3 пъти на ден корема ми се стяга за около половин минута.
   Да и при мене е така усещам стягане за по малко ,но при мен си има и болки от време на време ,много се притеснявам но доктора казва,че били нормални започнах да пия магнерот и алеракт за тях 😊

# 197
  Да и при мене е така усещам стягане за по малко ,но при мен си има и болки от време на време ,много се притеснявам но доктора казва,че били нормални започнах да пия магнерот и алеракт за тях 😊

А по колко магнерот, че на мен ми изписа ха на ден по 1 саше диаспорал от 400мг.,а  доктора, който ме следи и който още другият месец ще сменя, заради ни каквото внимание и отношение, не ми вдига. В четвъртък чак съм на преглед и до тогава ще се побърквам.

# 198
Здравейте, бъдещи мами! Много се радвам, че ви открих. Както казват "По- добре късно, отколкото никога!".

На 26г. съм от Варна, бременна в 14гс + 3. Очакваме момченце на 21.04. Вече минах първа ФМ, пуснах и всички необходими кръвни изследвания. Чакам само резултати от БХС. Бебчо се развива добре и вс е в норма.

Притесняват ме качените до момента кг. Струва ми се, че на този етап 5 са много Cry Пия доста лекарства и витамини и движението ми до сега беше ограничено заради рисковете.

Бебчо е нашето малко чудо! След извънматочна се наложи отстраняване на лява тръба. Представете си колко се изненадах, когато АГ установи, че късметлийската яйцеклетка е дошла от ляв яйчник Grinning

Леко бременеене на всички пожелавам! Simple Smile

# 199

А по колко магнерот, че на мен ми изписа ха на ден по 1 саше диаспорал от 400мг.,а  доктора, който ме следи и който още другият месец ще сменя, заради ни каквото внимание и отношение, не ми вдига. В четвъртък чак съм на преглед и до тогава ще се побърквам.
   Първо ми го изписа за 10 дни 3по2 и след това да намаля на 2по 2,питах за диаспорала четох.че бил по хубав той каза ,че много често предизвиква разстройство

# 200
  • софия
И аз имам по 2-3 такива стягания на ден за по няколко секунди, но са без болка. Не взимам нищо за тях, аг-то каза ако има болка само да пия но-шпа, иначе е нормално.

# 201
Здравейте, пускаха ли ви изследвания за антитела IgM и IgC за токсоплазмоза и цитомегаловирус (CMV)?

# 202
Здравейте, пускаха ли ви изследвания за антитела IgM и IgC за токсоплазмоза и цитомегаловирус (CMV)?

За токсоплазмоза да - IgG и IgM, за другото не.

# 203
Може да ви се строри малко глупаво но... Как точно да разбера в коя седмица и кой ден съм? В различните приложения ми излизат различни данни🙄

# 204
Може да ви се строри малко глупаво но... Как точно да разбера в коя седмица и кой ден съм? В различните приложения ми излизат различни данни🙄

Аз използвам приложение Pregnancy+. След като си напишеш термина автоматично си го смята и всеки ден си показва.
Скрит текст:
Можеш и сама да го сметнеш, като датата на термина си я броиш 40г.с. и назад връщаш по една седмица до сегашна дата.

# 205
Моето приложение е ”бременна съм” и ми показва с точност, докато някои други показваха със седмица напред.

# 206
Аз използвам  калкулаторите от тези 2 сайта: babymed.com и perinatology.com

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 07:48 от fia37

# 207
Момичета как сте емоционално?
Аз както бях в настроение.. от два дни ми е супер нервно, всичко ме дразни и непрекъснато ми се плаче, вероятно вина за това имат хормоните

# 208
  • Мадрид
Нормално е да има такива колебания в настроенията - хормоните са виновни, няма място за притеснение. Моите проблеми в момента са, че почнаха да ме мъчат киселини особено вечер като си легна.. Ужасно е. Въпроса ми е дали може да се пие сода? И другия проблем е, че венците ми станаха много зле, кървят, подути и червени. Използвам специална паста и вода за уста, но няма ефект. Май ще се ходи на зъболекар утре 😬😬

# 209
Аз освен от главоболие, почти ежедневно от една седмица от друго немога да се оплача, меря кръвно нормално 90/70, но установих, че най-вероятно ми пада кръвната захар и от там идва главоболието във сряда съм на консултация и нямам търпение 17 г.с започвам от утре, може за киселини Емил тб. поне това ми казаха ако ми се наложи, на мен много ми помага зелена ябълка за киселини ако искаш пробвай. 😊

Общи условия

Активация на акаунт