Априлски мами 2021 - тема 2

• 52 130
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Не, ама и аз го заглеждах с интерес. Пише, че спели добре в него и на сайта пише, че не повишава риска от SIDS. Аз като цяло съм много наплашена за SIDS, там пък препоръчват всякакви анатомични и подобни матрачета да не се ползват, само равен, плосък и твърд матрак, задължително нов (ако някой планира ВУ, да си кажа, че има изследвания, които сочат, че ползване на ВУ матрак повишава риска от СИДС, хипотезата е нещо за натрупани бактерии в него, които детето вдишва). Та за момента обмислям... Иначе в Англия се продава на доста по-добра цена, отколкото в България.

# 361
И аз го бях набелязала Cocoonababy за първото ми дете, но нали родих в 8 месец и остана на заден план, след това се почна ходенето по лекари, но все пак питах детски ортопед и той ми каза, че това е просто излишно скъпа вещ, която не носи някакви ползи на бебето или на мен, а да гледам да е равен, твърд и това е.

# 362
Покрай разглеждането по сайтовете все окото ми попада на кличките на  Anex, харесват ми визуално, но на живо не съм ги виждала. Вие имате ли мнение за тях?

# 363
Здравейте мами, днес бях на преглед при нов лекар,тъй като не съм доволна от тази , при която бях досега. Вчера вдигнах такъв скандал в АГ отделението,защото ми писна. Всяко зло за добро обаче,защото докторът ми сега е топ 😄Относно покупките първо взех едни розови чорапки,за да съобщя с тях на мъжа ми ,че си имаме момиченце. Количка купихме на Cam Dinamic up май беше модела. Хареса ми на външен вид,лека е и е с помпащи гуми. С три коша е, което е супер. Честно да си призная цветът й много ме грабна -нежно пепел от рози с бяла рамка(шаси). Имам си от първото ми дете  кошара и повивалник,който е и с вана отдолу,
 така че ми остават дребни аксесоари,които ще набавя във времето. Дано успея този път с кърменето.

# 364
Покрай разглеждането по сайтовете все окото ми попада на кличките на  Anex, харесват ми визуално, но на живо не съм ги виждала. Вие имате ли мнение за тях?
И аз доста често ги гледам 🙂

# 365
И аз доста често ги гледам 🙂
Определено са хубави, това което не ме грабва е цената за 2в1,но ми направи впечатление, че повечето скъпи колички са 2в1, иначе от Anex аз лично набелязани Anex Sport, но другите им модели също са хубави. Easy walker Harvey2 също не е никак лоша, но говорим за цени над 1000лв.за два коша, без допълните аксесоари..

# 366
Аз гледах една Аnex в много красив горчиченожълт цвят на Бебемания, но ми се стори доста тежка. Не знам колко тежи, но такова впечатление ми направи. Особено с коша за новородено имах чувството, че едва я помръднах. Иначе изглеждаше стабилна и маневрена, лесна за сгъване и с удобно матраче.

# 367
Здравейте мами,не съм писала скоро .Мжят термин е за 12.04.2021г . ОТ СНОЩИ имам странното усещане че ще ми дойде .... боли ме ту отред ниско ... ту в кръста ... Звъннах на АГ днес към 15:30 каза ми да взимам магнезий 3х2 ... пих веднага ... сега да пия ли или да чакам сутринта?Има ли някоя мама с подобни оплаквания?Има ли от какво да се притеснявам или просто от растежа на матката ... пок казвам боли ме ,не е болка за умиране по скоро неприятно усещане Simple Smile

# 368
Здравейте мами,не съм писала скоро .Мжят термин е за 12.04.2021г . ОТ СНОЩИ имам странното усещане че ще ми дойде .... боли ме ту отред ниско ... ту в кръста ... Звъннах на АГ днес към 15:30 каза ми да взимам магнезий 3х2 ... пих веднага ... сега да пия ли или да чакам сутринта?Има ли някоя мама с подобни оплаквания?Има ли от какво да се притеснявам или просто от растежа на матката ... пок казвам боли ме ,не е болка за умиране по скоро неприятно усещане Simple Smile
Вече месец пия магнезии, той действа с натрупване така че с един прием няма да си решите проблема. Може да вземете и но шпа и почивайте максимално 😊

# 369
Вече месец пия магнезии, той действа с натрупване така че с един прием няма да си решите проблема. Може да вземете и но шпа и почивайте максимално 😊

Да пия и 3х2 но шпа ... но се притеснявам ... дано всичко е ок и да отшуми

# 370
Не се притеснявайте всичко ще е наред,то и аз съм една паника откакто започнах да я усещам постоянно мисля,и ето днес доста време Нищо никакви усещания чак се притесних мислех да ходя на преглед и се размърда. Във вторник ми феталната морфология и се моля всичко да е наред💖

# 371
Не се притеснявайте всичко ще е наред,то и аз съм една паника откакто започнах да я усещам постоянно мисля,и ето днес доста време Нищо никакви усещания чак се притесних мислех да ходя на преглед и се размърда. Във вторник ми феталната морфология и се моля всичко да е наред💖

Пожелавам всичко да е ок ... Каде ще правиш ФМ?

# 372
Ще си я правя при моя лекар който ме следи има доста добра апаратура и в момента специализира феталната имам му доверие следи предимно патологични бременности. Ако види проблем каза ,че праща при Чавеева

# 373
Момичета, мисля, че най-накрая си избрах количка - Tutis Uno. Някой има ли отзиви за нея? В момента е намалена с 230 лв. и направо мислим да я вземем. Малко ме притесняват ранните покупки, но не знам дали по-нататък ще я пуснат отново в кампания. Държим да не излизаме от 1000 лв за количка и в момента съм в голяма дилема... Дали да задържим още малко, в 19 г. с. съм, или да не се чудя и да я взимаме... Някоя от вас купила ли е вече количка?

# 374
🙄 Мен ми се иска да не надвишаваме 500 лв. за количка. Имате ли наблюдения върху евтини, хубави колички?

Общи условия

Активация на акаунт