Априлски мами 2021 - тема 2

• 51 775
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Belle, а колко ти взеха за освобождаване на пратката от митница и колко време отне цялата доставка? Имаме време, но наистина е хубаво да се възползваме от намаленията Simple Smile

b][/b]
Това е количката, която поръчах и следователно сайта: https://www.pramworld.co.uk/cybex-priam-travel-system-grape
Можеш да погледнеш и https://www.online4baby.com/
И двата сайта са сигурни и проверени.

# 586
Не съм Belle, но няма митница в случая, стоката идва от Англия. Поръчва се до адрес на фирма превозвач (за тях повече инфо в подфорум Пазаруване от чуждестранни сайтове).

# 587
Няма мито, защото е от държава членка на Европейския съюз все още 😃. Поръчах с превозвач, аз използвах Габиели. Доставката излезе 120лв. Времето зависи от графика им. Обикновено е между 7 и 10 дни.

# 588
Момичета,имам един въпрос.. от около 2 седмици имам един ужасен вагинален секрет без мирис или парене при уриниране..изслвдвах се и излезна чист.Няма наличие на растеж на микроорганизми.На консистенция е като желе.. някоя от вас имала ли е такъв проблем и знае ли от какво може да е..ужасно некомфортно ми е .😭😭😭

# 589
Явно тези па-странни течения са нормални. И при мен се появи още в началото. Важното е микробиологията да е чиста, а щом е така няма от какво да се притесняваш. Ако ти е много дискомфортно слагай ежедневна превръзка, но не забравяй да я сменяш редовно, че и те не са много полезни

# 590
Аз имам същото тъпо течение... Няма мирис, няма никакъв цвят, нито болка, парене или какъвто и да е дискомфорт, обаче е отвратително. Другата седмица съм на лекар и ще видим дали ще излезе нещо. Предния път имаше някаква бактерия, която лекувахме. Сега дано няма, че не ми се слагат пак тези хапчета...

# 591
  • ...
Вие на колко време ходите на преглед? Към средата на декември ми се пада да отида на консултация по ЗК, но и тогава ми е ФМ. И сега се чудя не е ли добре да има поне седмица между двете? ФМ не мога да я изместя, но часа при лекаря който ме следи мога.

# 592
И аз съм с постоянно течение без цвят и мирис, ужасно е постоянно мокро бельо при мен и ежедневните превръзки не са опция ,обаче понякога слагам,другата седмица съм на преглед и ще взимаме микробиология дано да е чиста.

# 593
Аз в началото като почна тоя секрет  мислех ,че е от утрогестана който слагах вагинално от сигурно 7ма г.с.. сега от няколко дни го спрях по препоръка на АГ а то взе че още по -обилно стана..😭😭🥴🥴

# 594
  • София
Вие на колко време ходите на преглед? Към средата на декември ми се пада да отида на консултация по ЗК, но и тогава ми е ФМ. И сега се чудя не е ли добре да има поне седмица между двете? ФМ не мога да я изместя, но часа при лекаря който ме следи мога.
При мен така се случи, че този месец ще съм с 3 прегледа. В сряда съм на ЖК по ЗК, на 07.12 успях да се добера до час за ФМ при др. Сигридов, а на 17.12 съм си на преглед при този, при който се следя платено. За свое спокойствие си ги редувам през 2 седмици ЖК по ЗК и платения и не мисля, че сега ще е проблем, че ще има и трети преглед.

# 595
И аз бях така миналият месец. 3 пъти нях на преглед, защото първо бях на ЖК по ЗК, после при Сигридов и после на частно, където си ходя. Този месец пак ще съм така, защото съм на ЖК, после при проф. Марков на ФМ и после на частно при моята си лекарка. Имах записан час и за Сигридов пак, но го отмених.

# 596
  • ...
Реших да запиша прегледа по ЗК седмицата следваща ФМ, въпреки че чакам микробиологията да ми излезе и не знам дали това няма да е важно и за ФМ.

# 597
Здравейте ,аз съм в 19 седмица ,в 12 ми правиха микробиология ,сега в коя пак трябва ,че моята АГ малко трябва да я ръчкам.

# 598
И аз бях така миналият месец. 3 пъти нях на преглед, защото първо бях на ЖК по ЗК, после при Сигридов и после на частно, където си ходя. Този месец пак ще съм така, защото съм на ЖК, после при проф. Марков на ФМ и после на частно при моята си лекарка. Имах записан час и за Сигридов пак, но го отмених.
Не остана доволна от прегледа при Сигридов ли? В доста теми го хвалят като голям специалист за ФМ?

# 599
Здравейте, мамчета! Бременна съм в 22 г.с. Правиха ми кръвни изследвания и ме притеснява завишеното СУЕ. Лаборантката в лабораторията ми каза,че при бременност се вдига утайката и не е притеснително щом другите резултати са в норма. Виждам,че и хемоглобина ми е паднал малко. А за СУЕто можело и да окаже влияние и че съм с болки в гърлото и хрема.  Миналата седмица лежах в болница заради контракции и там също ми правиха ПКК само,че там е с с абривиатура ESR, но долкото разбрах е същото. Там стойността беше 20 от горна граница за жени 15мм. А сега е скочило още. Прилагам снимка от днешните изследвания. Някоя от вас имала ли е такива стойности? Утре ще ходя до Джипито да я питам, а др седмица съм на ЖК и ще питам АГ. Направих и едно CRP на своя глава и е в норма 4.93 при норма от 0 до 5.00.

Общи условия

Активация на акаунт