ОСМИ клас 2020/2021 - "С къса клечка или не, ОСМОКЛАСНИКЪТ e все добре!"

• 27 622
  • 766
  •   1
Отговори
# 480
Имаше интересуващи се от графика на снимките на After: https://stolica.bg/trafik/bez-koli-po-moskovska-i-oborishte-zara … 1RF4N_amKNRB9Rtlk
На това попаднах аз, ако на някого му е полезно.... Grinning

# 481
:
...
 Имат 2 задачки по мат за домашно, като едната е за четните, а другата е за нечетните номера Joy. Странното е, че децата искат да бойкотират и да не ги пишат, защото не са започвали вероятностите още.
...
Joy Joy
Ми прави са децата.
Имаше един виц. Направиха график да се работи само в сряда, при което последва въпрос "ама всяка сряда ли?".
При тези обеми си е възмутително да ти искат домашната за следващия път.

# 482
  • София
ston, как са при вас нещата?
Попаднах на някаква статия в Дарик, в която едва ли не на децата, чийто класен е била починалата учителка, им се вменява, че те са я заразили. Това вече може да е сериозна психическа травма ако е вярно.

# 483
То доказа ли се ковид там?
Аз вчера четох споделен пост в Данибон. Честно казано ми беше пошло изпълнение. Учителка скриншотва личен разговор с организационен въпрос на дете и това се разпространява.

# 484
  • София
Аз все повече карам по съкратената процедура и като отворя медия, чета само хедлайните. Самите статии започват да стават направо обидни за средно IQ равнище.
Иначе системата с ре-логване в Школо явно работи; вече получавам известия.

# 485
  • София
Мен ме шокира това, че едва ли не децата смятат, че те са я заразили. Това е изкривено на толкова много нива.

# 486
Smile Red, новото лисиче ми изглежда много изморено.

# 487
  • София
Ооо, това е Ренар от последната версия на Малкия принц. Simple Smile
Бяхме възхитени с тогава малката ми госпожица и много искахме да намерим тази кукла.
Но нещо изглеждаше със съмнително китайско качество по сайтовете и се отказахме.
Няколко месеца по-късно влизаме за подарък в Магазинче и ... Ренар!!!
Покрай тефтерите, които зареждат от UK, бяха го докарали и него.
Веднага си го взехме да си бъде наш. Grinning

# 488
  • у дома...
Децата са под влияние на медиите. Поне така ми се ще да мисля. Защото е отвратително, ако някой по някакъв начин се е опитал да им го втълпи и да им вмени чувство на вина. Достатъчен е шокът, че са загубили класната си.

# 489
  • София
Аз пък от вас разбрах за този случай. Ужасно е това нещо:(

# 490
  • София
Рязко сменям темата и се похвалвам с проекта по японски на набора: избираха по един символ от хирагана, който трябваше да представят с картина и да покажат развитието му във времето. Избрал е символа "чи", който има и самостойно значение на кръв, а отстрани е как са изглеждали йероглифите през годините.
Скрит текст:

# 491
Много е хубав проекта на набора, Грийн! Браво! Hands Plus1

# 492
  • София
Аз ако го видя в тъмното ще сънувам кошмари Simple Smile

# 493
  • о`майна лунна нощ е
Чакам с нетърпение да видя при нас какви проекти ще има. Даже малко се учудвам, че не са ги подхванали с нещо. Кратка презентация, текст да разкажат ... Не вярвам немският да е по-труден от японския.

# 494
Рязко сменям темата и се похвалвам с проекта по японски на набора: избираха по един символ от хирагана, който трябваше да представят с картина и да покажат развитието му във времето. Избрал е символа "чи", който има и самостойно значение на кръв, а отстрани е как са изглеждали йероглифите през годините.
Скрит текст:
                Браво на младежа ,Грийн! Страхотно се е справил.Аз пък даже и не съм чула,че има проект.Сега докато се върне госпожицата място няма да мога да си намеря. Smiling Imp Освен ,както съм яхнала метлата от сутринта да вземя да се развъртя из къщи,че и полза да има. Yum
                 Ей,това ми стои поне от две години на корицата в профила ми във фейсбука.От Неда ми е. Yum
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт