ОСМИ клас 2020/2021 - "С къса клечка или не, ОСМОКЛАСНИКЪТ e все добре!"

• 27 647
  • 766
  •   1
Отговори
# 375
  • Между гори и планини
blanc, зетя върви с мечо Моли 🤣
Мога да му сложа и стаята, да видите колко е подреден, или какъв цербер е майка му 🤭

# 376
  • у дома...
Доня, Ани върви с мечо Рошко, влюбена е в Търново... Освен да имаме сделка?

# 377
  • Между гори и планини
Доня, Ани върви с мечо Рошко, влюбена е в Търново... Освен да имаме сделка?
Ми да ги сватосаме като в турските сериали 😂 къде да идваме с бонбоните и цветята? 🤣🤣🤣

# 378
Вие научили ли сте снахите на ред и дисциплина, че Доня да не ги върне набързо:kissing_heart:?
Чудна реколта. И аз тази вечер ядох от последните ни есенни домати, но ние не можем да се похвалим с такава  богата реколта
Все повече е озадачен как може да се учи предмет като философия, който разглежда общоизвестни истини като разликата между индивид и личност. Питах го, като знае разликата, взема ли участие и ми отвърна, че засега само по физическо участва в час.
 blanc, всичко да се нарежда добре:heart:!

# 379
  • София
Аз тръпна със свито сърце да видя подредената стая на додиния син.И  ще се напия! Заради себе си.За щерката   не бих и  сънувала да се случи  някакво  чудо в тая посока.Хаотични сме си- ама....оправдавам се с творческа натура,  приоритети..... Отвеяна работа Simple Smile  ( аманда,   пиша това и си мисля и за твоя близнак.Разбирам го чудесно.Уж в зодии не вярвам ,ама да знаеш че е от това)

# 380
  • у дома...
Тя неволята бъди учи. Важното е, че освен мечо, има и котки

# 381
Сани, ама той изобщо не вярва в зодии. Глупости за момичета:smile:

# 382
  • Между гори и планини
Аз тръпна със свито сърце да видя подредената стая на додиния син.И  ще се напия! Заради себе си.За щерката   не бих и  сънувала да се случи  някакво  чудо в тая посока.Хаотични сме си- ама....оправдавам се с творческа натура,  приоритети..... Отвеяна работа Simple Smile  ( аманда,   пиша това и си мисля и за твоя близнак.Разбирам го чудесно.Уж в зодии не вярвам ,ама да знаеш че е от това)

Специално за теб! Не е нещо особено. Килимите не сменяме, че нали лятото работи като детегледач с английски.

# 383
  • sofia
Жалко, че децата порастват и се превръщат в култивирани възрастни. Толкова са съвършени. Аз все чистя и подреждам и нищо не знам къде е, от сина ми по-голям "творчески хаос" не съм срещала, но винаги може да ми каже къде са ми нещата, когато си ги търся, дори зелено ластиче от връзка магданоз😄
      Признала съм го детския народ за гениален🤗

# 384
  • София
OХ ,хич не съм съвършена.И не искам.И  домакиня за пример не съм.И не се опитвам.И не страдам  дори от това.И ей  тук идва притеснението ми Simple Smile Иначе  като дойде неволята ще се научи всеки - и да подрежда , и да готви, и къща да върти..НИкой не се е родил научен и особен капацитет не е нужен за това.Но  ей така, тихичко си страдам и  тайно ми се иска някой да  има вкъщи дето  да я свърши тая работа вместо мен.Да се издразни  на  безпорядъка или да свърши нещо  без подсещане.ИМам чувството че не    забелязва хаоса- свиква си с него просто.Веднъж така бях избухнала, и й казвам, че  ако  дойде  крадец  и  влезе в стаята  й , няма да забележим.
Толкова  по темата .Отивам да я прибирам от танци и  да правя списъка с домашни задачи  за уикенда.ДА не скучае докато съм на работа Wink
Доня,  браво на момчето ти!

# 385
  • Между гори и планини
Аз пък мразя да готвя. Мога да чистя по цял ден, но да готвя ми е по принуда! Как ще цапам чистата кухня? 😱 Мъжът ми днес предложи да си взема готвачка ( много добре знае, че няма да стане). Ама няма кой да готви по моя вкус.
П.п младежа ми е близнак. Не е разпилян. За осем години ученик не е загубил и острилка. Но много трудно хвърля нещо - винаги може да му потрябва за нещо - проекти неосъществени в главата му се бият! Последно прънка за торбичка с платки и части от компютър, които учителят по информатика , щастлив да се отърве , му подарил. Търся му жена, която вместо мен да хвърля и редовно да му прави ревизия 🤪🤪🤪

# 386
Пускате ли децата на рождени дни в молове? Малкият ми син е поканен на близко дете, а малко ме е страх в настоящата ситуация. Но ми е трудно да откажа, защото поканените деца са общо две и рожденичката много държи да присъства

# 387
Обичам да готвя по празници  - Коледа, Великден Grinning Иначе пак готвя, но не обичам. Поне два-три пъти седмично го правя, но основно бързи неща, които се изяждат на едно хранене. И без това никой не обича да яде вчерашни неща. Глезльовци. Но като Дева хаос липсва.

Наборът е Водолей. По-разпилян от него няма в нашето семейство. Разпилян и в мислите си.

Аманда, малкият е в неделя на рожден ден, в Ринг мол. Няма начин да не го пусна, той така се вълнува. Првият му рожден ден на дете от новия клас. Ще бъдат на картинг разбрах, защото попълвах декларация, че съм съгласна.

# 388
  • sofia
Пускате ли децата на рождени дни в молове? Малкият ми син е поканен на близко дете, а малко ме е страх в настоящата ситуация. Но ми е трудно да откажа, защото поканените деца са общо две и рожденичката много държи да присъства
 Amanda.D  пускам навсякъде, където иска да отиде, особено с приятели, друг е въпросът дали се притеснявам.  Но да ти кажа, детската компания в тази ситуация е най- безопасна. А дали е мол, градски транспорт, училище, е все тая...
  Преди, заради училището, колко уикенда за пътуване сме пропускали, а то виж какво време дойде...за това, живей за мига🤗

# 389
  • у дома...
Обожавам да готвя. Готвя всеки ден. Понякога и по две манджи, щото претенциите са много. Виж, сладкиши не мога да правя. Обичам и да си купувам джаджи за кухнята - имам кукър, фраер, грил. Всякакви такива модерни електроники са ми слабост.
Стая като на синът на Доня е в сферата на фантастиката у дома...

Общи условия

Активация на акаунт