ОСМИ клас 2020/2021 - "С къса клечка или не, ОСМОКЛАСНИКЪТ e все добре!"

• 27 545
  • 766
  •   1
Отговори
# 630
Да, и Ния беше и ходеше в шести клас. Ама всъщност нищо не правеше. 12 клас бяха активните, те вършеха работа, организираха събития и т.н.
Докоркото разбирам в АК си е с по-различна дейност, нещо като капитан на спортен отбор.

# 631
  • софия
От 3 национални телевизии в 2 от тях темата е К19. Това психичното здраве за нищо го нямат. И пак се предъвква едно и също за милионен път. Нищо ново, нищо различно.

# 632
  • София
От утре с маските навън

# 633
Аз имам приятел който преподава анатомия във Варна в медицинския университет. Отдавна няма тела за упражнения, та им преподава чрез мултимедия, или в дома си прави на 3D принтер органи, стави, кости, за да ги изпитва. Питам го - как се учат да шият поне бъдещите хирурзи? На свински крачета по-старателните. Какви лекари ще дойдат...
гледам Вълчев и скролвам мнения и онемях. Дъщеря ми учи ветеринарна медицина, възхитени и удивени сме от богатата база материали, включително всякакви кости, препарати, живи животни, трупове. Да, предполагам за животни е по-лесно да се "съберат", но в друг университет с преподаване на същата дисциплина в България не са си направили труда и нямат тези неща. Личи си, че са събирани с години, много добре показват, даже изискват много, и за момента все още са с присъствени упражнения точно щото анатомия, цитология, че и химия не може онлайн Wink. Та въпрос на желание...и МУ Варна точно нито е беден, нито пренебрегван...

# 634
Да, и Ния беше и ходеше в шести клас. Ама всъщност нищо не правеше. 12 клас бяха активните, те вършеха работа, организираха събития и т.н.
Докоркото разбирам в АК си е с по-различна дейност, нещо като капитан на спортен отбор.
Ааа, не е като нищо да не правят, напротив. Например, само отговорникът имаше достъп до хартиения дневник, преговаряше с учители при спорове и конфликти, в съвета организираха събития. Доста са ангажирани. Но може би наистина в гимназиален етап са по-активни.

# 635
Добро утро! Аз малко ще сменя темата, но обикновено тук винаги се намира правилен съвет за всичко. Снощи девойката си счупи телефона. Изпусна го ама така качествено, че протектор въобще все едно не е имало. Според мен дисплеят е за смяна. Ту работи, ту не се вижда съвсем нищо по екрана, размазва се, петна и т.н. Той е в гаранция, която разбира се не важи при удар. Ще си платим каквото трябва, но към кого да се обърна. Взели сме го от един от мобилните оператори. Мисля при тях да отида и да ползвам услугите на техния сервиз. Някакви други идеи? И също, приблизително колко би струвал такъв ремонт? Телефонът е Самсунг А 41. Поне озаптих ММ да не й се кара, че той в такива моменти е ужасен. Тя и без това страда, пък и се беше изплашила много.
И аз смятам, че това с маските навън е безумно тъпо. Ако има струпване на хора, да, но иначе...

# 636
Бих отишла я техния сервиз, ама да знаеш че след смяна на дисплей/екран, телефона никога не е същия. Просто вече всичко вече не работи свястно.

# 637
  • о`майна лунна нощ е
Тия са идиоти. Само това ще кажа. Гъ*ът гледа в една посока, главата в друга. По улиците с маски. В баровете - не. Колко рядко нагъл трябва да си, защото прост го изключвам като определение в случая, за да позволиш толкова подобен ноусенс в актовете, чрез които говориш с народа.
Имам приятели в Белгия - като ще се затварят заведенията за консумация вътре, ще се затварят. Направиха го хората. Може да си поръчаш храната и да я вземеш за вкъщи, но да се храниш в ресторанта - не. Франция - същата работа. Испания - цяло лято с маски, че и на плажа дори. А тук - на въздух си задължен да ги носиш, на затворено, докато обменяш всякакни телесни течности със себеподобни - не. WTF.

Пак ми се провали с гръм и трясък тежкото налагане на наказание. Оказа се, че домашна всъщност имал. Но в бързината сутринта объркал тетрадките и на фона на 6 часа само немски език за вчерашния ден, той се оказал с тетрадката по български.

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 09:23 от `ТуиГ

# 638
Поне няма да са с маски в час. Синът ми пита къде ще яде Joy, тийнейджъри с приоритети....

# 639
  • Пловдив
Bety, обикновено дисплея е на 40-50% от цената на телефона и не знам дали си заслужава. Ако телефона е под 300 лв (не съм погледнала колко е вашия), няма смисъл. Аз съм сменяла на таблет и беше. 500 лв. Още ме е яд, че ги дадох, смениха го супер некадърно, това също си има значение. А на какъв майстор ще попаднеш... Божа работа

# 640
От 3 национални телевизии в 2 от тях темата е К19. Това психичното здраве за нищо го нямат. И пак се предъвква едно и също за милионен път. Нищо ново, нищо различно.
Еха, успяла си да намериш канал, където не говорят за ковид. Grinning
Направо не вярвам и съм убедена, че е било за кратко.

# 641
Рекламния блок е хванала.

# 642
Добро утро! Аз малко ще сменя темата, но обикновено тук винаги се намира правилен съвет за всичко. Снощи девойката си счупи телефона. Изпусна го ама така качествено, че протектор въобще все едно не е имало. Според мен дисплеят е за смяна. Ту работи, ту не се вижда съвсем нищо по екрана, размазва се, петна и т.н. Той е в гаранция, която разбира се не важи при удар. Ще си платим каквото трябва, но към кого да се обърна. Взели сме го от един от мобилните оператори. Мисля при тях да отида и да ползвам услугите на техния сервиз. Някакви други идеи? И също, приблизително колко би струвал такъв ремонт? Телефонът е Самсунг А 41. Поне озаптих ММ да не й се кара, че той в такива моменти е ужасен. Тя и без това страда, пък и се беше изплашила много.
И аз смятам, че това с маските навън е безумно тъпо. Ако има струпване на хора, да, но иначе...
Аз съм сменявала преди време. Имаше опция да взема скъп /колкото телефона/ и някакъв по-евтин. Взех по-евтиният. Не беше като оригиналния, имаше нещо като решетка която се виждаше на светлина. Но на мен ми беше за телефон, където това не беше много от значение.

# 643
  • София
Поне няма да са с маски в час. Синът ми пита къде ще яде Joy, тийнейджъри с приоритети....
А, баш! Снощи и мен питаха същото.
Кога и къде се очаква да яде, когато по улицата трябва да е с маска, в коридорите на училище също. Остана варианта в час, обаче пък наскоро бяха нахокани от ръкводството на училището, че училището не е нито бар, нито ресторант, съвсем резонно...

Бети, за телефона, във всеки читав сервиз. Искай само да ти сменят дисплея с оригинален, около 150-200 лв за самсунг.

# 644
Аз предложих да приема само течности със сламка Joy покрай фег имаше едни кремсупи, ама тука нещо беден асортимент, дюнера няма да влезе под маската Joy
Иначе така се е опъпчил, вероятно от маската...чудя се какво да мажа, май направо нещо с антибиотик ще търся.

Общи условия

Активация на акаунт