С патешка походка мама се клатушка, ДЕКЕМВРИйчето расте и слушка ! {тема 8/2020}

• 32 620
  • 778
  •   1
Отговори
# 150
Момичета сега се изходих мнооооого и рядко от храна, надявам се не е вирус а е от тез баници сутринта. Подозирам че е сложила стари яйца. И след приготвена кутия 6 яйца но първата бниц я е изгорила и е в коша тавата е черна, за втората баница да е взела стари. Гледам има в хладилника голяма кутия с яйца със срок на годност до 23 септември.....много стари.
Възможно ли е да е от стари яйца разстройството? И нещо за бебето опасно ли е, мен както и да е ще ми мине, дано няма проблем с бебока.

# 151
Аз напоследък въобще не съм добре със стомаха, възможно е да е от стари яйца! Пий пробиотик /аз съм на омнибиотик/ и пих по една смекта на ден. Отделно знам, че черен въглен можеш да вземеш и давай само на сухички храни

Момичета сега се изходих мнооооого и рядко от храна, надявам се не е вирус а е от тез баници сутринта. Подозирам че е сложила стари яйца. И след приготвена кутия 6 яйца но първата бниц я е изгорила и е в коша тавата е черна, за втората баница да е взела стари. Гледам има в хладилника голяма кутия с яйца със срок на годност до 23 септември.....много стари.
Възможно ли е да е от стари яйца разстройството? И нещо за бебето опасно ли е, мен както и да е ще ми мине, дано няма проблем с бебока.

# 152
Сега се кара мъжа ми с нея, уж не били стари а само кутията била Стара дето ги слагала....аз не вярвам. От прекалено мазно да ми е така... После ще ида за смекта в аптеката хем ще заредя да имаме, че щерката е с чувствителния стомах. Интересно че на тях нищо им няма, ама аз лакомо хапнах три парчета баница. Няма да помириша баница до Коледа сигурно ей....или ако аз не си я направя.

Одеве взех от Пепко лехенче за пране на ръка на малки дрешки, на касата в касовата бележка пише, че е купа, хаххаха сигурно за бъркане на нещо си, но нищо. На мен ми хареса, че е мъничко за дрешка-две да пернеш със сапунче. На 2 лв е.
 Взех си и 3 бр бикини дълбоки, за 3 лв, и форма за мъфини. Вече няма да ми се разплуват. Кошове за пране нямаше... Ще чакам пак от Лидъл и простор искам да пуснат....

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 16:43 от изгубен

# 153
Изгубен, тази твойта свеки да не гледа нещо да те отрепе? 🤣🤣🤣
Хем те мъчи да чистиш след ремонта в твоето състояние, хем ти прави мазна баница със стари яйца.
Ох, това в кръга на шегата, ама сериозно - тази жена не се държи адекватно спрямо теб. Не й яж мазните манджи по-добре. Явно жената не умее да готви и го прави без старание и й липсва съобразителност.

# 154
Хаха звучи смешно отстрани чак.
Ние си готвим отделно, въобще не и ям буламачите. Има си два рафта в хладилника нейни да се оправя. Ама баницата викам да опитам, както и да е ще ми е за урок. Още преди 20 години спряхме да и ядем мазните манджи и тя си готви за нея си.....
Взех смекта да имам..... Седях в аптеката и се чудех дали да взема гармастан и цикатридина, или като родя да ги поръчам при нужда, и се отказах. Засега де....

# 155
Завиждам ви, че поне си хапвате каквото ви се яде, аз от почти седмица не съм кусала сладко, карам само на месища и салати - хора, не се живее така. Единия път си сложих половин лъжичка мед в овесените ядки и от 4.8 на гладно, захарта скочи на почти 9!! Сега бива ли такова нещо, да си броя хапките случайно да не ми отчете зле за пред лекарката... да беше 1 седмица, ама като гледам ще иска докрая на бременността да я карам така. Просто мисля да й връча в устен вид отказ да продължавам. Организмът ми ми бие шамари с тези лишения, чувствам се болнава, вечно гладна, апатична. Бебето си е наред и без тези драстични мерки - искаше ми се просто по-хлабав режим поне, ама не. Пълна спирка на всичко де що не е месо, зеленяж и някой друг плод...🤧😢😢😢

# 156
Габи, разбирам те, че не е лесно, ама не го прави само за пред лекарката. Ако нямаше реален проблем никой лекар нямаше да ти даде диета. Радвай се, че нещата не са опрели до по-сериозните неща като инсулин, лекарства и т.н. Не искам да те плаша, но ГС си крие рискове, както преди раждането, така и след него и за двете страни. Баща ми е с диабет и цял живот трябва да пие хапчета, отключват се и други заболявания така. Знам, че ти се яде сега всичко като не можеш, но този режим, на който си в момента го правих преди да забременея, кето диетата. Месо и зеленчуци. До седмица ще се почувстваш по-добре, но бъди отговорна.
Изгубен, тебе верно нещо те трови тая свекърва Joy шегувам се. Малко препечен хляб със сиренце и пробиотик и мисля, че ще ти мине бързо Sunglasses

# 157
Габи, разбирам те, че не е лесно, ама не го прави само за пред лекарката. Ако нямаше реален проблем никой лекар нямаше да ти даде диета. Радвай се, че нещата не са опрели до по-сериозните неща като инсулин, лекарства и т.н. Не искам да те плаша, но ГС си крие рискове, както преди раждането, така и след него и за двете страни. Баща ми е с диабет и цял живот трябва да пие хапчета, отключват се и други заболявания така. Знам, че ти се яде сега всичко като не можеш, но този режим, на който си в момента го правих преди да забременея, кето диетата. Месо и зеленчуци. До седмица ще се почувстваш по-добре, но бъди отговорна.
Изгубен, тебе верно нещо те трови тая свекърва Joy шегувам се. Малко препечен хляб със сиренце и пробиотик и мисля, че ще ти мине бързо Sunglasses

Знам, но все пак се надявах този режим да е по-смекчен, с не толкова резки лишения. Пак бих яла препоръчаните храни, като останалото бих намалила, но не и спряла изцяло - за мене това си е стрес за организма. Забраната също действа зле на психиката. Знам, че много хора ще ме нападнат, но един живот се живее и докато се чувствам добре, ще го водя по този начин... Simple Smile Заради бебето в момента ще пипам една идея по-деликатно.

# 158
Мами, тук тези дни нещо започнах да мокря гащите, нещо като свия крака към тялото или като се наведа, на вас случва ли ви се? Ама то не го чувствам като да се напишквам, просто чувствам да излиза водичка, на вас случва ли ви се? Предполагам, че е от пикочния мехур де, още повече, че бебчо е главичен и доста ниска му усещам главичката, като цяло май доста ниско е разположен... Няма какво друго да е, нали?

# 159
LoriYa, да, случва се. И течение има, подобно на вода. И изпускане отвреме-навреме.

# 160
Лори, аз бях така известно време допреди две седмици и констатирах,  че е неосъзнато изпускане на малко количество урина, вероятно от позицията на бебо.

# 161
  • София
Хелинорче, аз в края на деня да кажа... Честит Рожден Ден ! BalloonChampagneBirthday
Пожелавам ти да си здрава, защото това е най-важното... и да ти се сбъднат всички мечти ! А догодина на този ден да празнуваш с една малка принцеса, която ще те гледа влюбено ! Heartbeat
Лори, аз съм така всекидневно по няколко пъти. И с това свикнах. Grinning
Деси, не е лош, ама имай предвид, че е без капак.
Аз държа да има такъв. Не обичам да се виждат мръсните дрехи.
изгубен, аз съм с железен стомах и мноооого рядко имам проблем от храна, ама ако ти си с по-чувствителен... Като нищо да е от яйцата. Дано бързо се оправиш. Hands V

Коша в Пепко го видях оня ден. От плетените е, 20 лв.
От всяка страна стърчеше по някоя счупена пръчка... Та се отказах.
Иначе е красив.
Днес в домашните потреби до нас видях ей от този тип. Не точно такъв, но подобен. Наживо са много симпатични. Затварят се с ципче и имат и дръжки.
Та се чудя дали да не взема и да приключа, че от седмица гледам в нета.  Обещаха ми до седмица да докарат повече цветове.
Та, който ги харесва, може да се огледа по домашните потреби.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 00:20 от rave

# 162
Рейв, благодаря за пожеланията. 😀
Страхотни кошчета. Ще взема да потърся и аз подобни.

# 163
Добро утро.

Рейв, аз и чувствителен стомах се случва веднъж на десет години. Не ли пречи да си ям всичкоо.  Мина ми, явно е била баницата нещо.
Тези кошчета после стават за играчки.... Аз в Пепко видях едни пластмасови, не този плетения, но после ги нямаше. Искам по- скоро пластмасов.

# 164
Даниела, стиснати палчета и от мен!
Сега и мен ме хвана страх, нали и аз съм с плацента превия Disappointed

Общи условия

Активация на акаунт