Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 43/

• 35 213
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Може би, защото много се забавиха с този фраг и феновете се бяха настроили, че изобщо няма да има такъв и той изгуби смисъла си. Друго оправдание не виждам за този спад.

# 466
Аз забелязах, че самият фрагман 2 изобщо не се появява при търсене в ютюб. Не знам дали е само при мен, но може и да има проблем с оптимизацията.
Преди фрагманите, качени в канала Sen Çal Kapımı излизаха отгоре. Нищо чудно хората да са гледали фрагмана не от Sen Çal Kapımı канала, от Фокс или MF Yapım а от някъде от съвсем различно място. Примерно може да са гледали трейлъра снощи свален от туитър и качен в ютюб канала на някой фен....

Вижте какви резултати излизат при мен:

Ако не беше нашата прекрасна темичка може би и аз нямаше да видя оригиналния трейлър.

* нито един не е от канала на Sen Çal Kapımı

# 467
Flowers HibiscusЕееей, не остана:four_leaf_clover:

Flowers Cherry BlossomХубав ден Flowers Blossom

# 468
Хайде, дойде и нашия ден. ❤
Довечера ще имаме ли женско онлайн парти? 🔥

# 469
  • София
Добро утро, къзларки! Най-после е сряда. Tada Вадя малиновото вино този път и се настройвам за довечера. Обмислям какво да бъде менюто. Както знаете - сряда вечер си е време само за мен и е малък празник. Та, ако имате идеи за нещо вкусно и подходящо, давайте ги насам. Имам време да се подготвя за довечера. Hug

Черпя ви с един колаж - не знам дали сте забелязали, че цветето от фокуса и тези от букета бяха едни и същи:

# 470
  • Пришълец
Бърборанке, да, хризантема. Даже някой по-напред писа и какво символизира.Grinning

Кукличка, добре си онагледила. Същото ми направи впечатление и на мен. Какви са тези напъни от страна на феновете да си сглобяват фрагмани. Губи му се желание на човек да търси оригиналните като те залеят с такива от други акаунти. Това е достатъчна причина за понижаване на гледаемостта Crossing Arms

Колко е красива, Heart Eyes дали е прибягвала към естетична хирургия се чудех. На стари снимки ми е някак различна...

Не че по това с коя ръка си хванал нещо могат да се извеждат заключения, но ми се стори, че Ханде си служи еднакво добре и с лява, и с дясна ръка, дали не е амбидекстър Thinking

Аз не гледам с вас, но с удоволствие ви чета коментарите по време на епизода Kissing Heart

# 471

Ребусът на Айшето

# 472
  • София
Маргарита, същото се чудех и аз за Ханде - знам за личната й загуба (майка й умира от рак, за съжаление), тогава доста е отслабнала от стреса покрай случилото се, но промяната в лицето й не знам дали се дължи само на отслабване. Някак си долната й челюст сякаш има друга форма сега. Преди лицето й е било по-кръгло и бузесто. В областта на бузите е доста по-широко, както и при челюстта, брадичката. Сега има много ясно очертани скули, брадичката й е със съвсем друга форма, стои по-остра и продълговата. Много по-женствена е. Преди е била чаровна, сега е истинска красавица. Може и да се дължи на порастването и отслабването само, но ми е чудно. Thinking

И нещо относно ръста при двамата. Според чичко Гугъл Керем е 1.79, а Ханде - 1.75. Но във филма тя доста често е на токчета и до него пак стои по-ниска с няколко см. Как става това? Ако разликата им е само 4 см и тя сложи токчета, които видимо са поне 8 см, как все още е по-ниска от него? Би трябвало да стърчи над него. Дори на годежа, като танцуват, е с токчета - доста ниски, но имат поне 4 см и пак е една идея под него. Та ми е чудно. Дали е ъгъл на заснемане, дали са объркали ръста на някой от двамата или е друго??

Айшето отново ни пусна по пързалката с нейния ребус. Нищо не разбирам! Joy Освен че ще започнем с разбито сърце и ще приключим с любов...

# 473
Здравейте! Предварително казвам , че  не обсъждам фрага- каквото има да гледаме, довечера ще го видим.Още в края на последния епизод, след раздялата , исках по някакъв начин Еда да усети, че може да загуби Серкан реално/след като се пооталожат страстите ѝ/, просто да усети липсата му или някаква заплаха за живота му.Защото до този момент тя винаги е била в ролята на жертвата,на онеправданата- загубила родителите си, спряна стипендия, работодател, който я обвини несправедливо в кражба.И сега ако нейното поведение  създаде реална заплаха за живота на Серкан как би реагирала тя?!?За всички загуби в живота си тя си е изградила система за защита- за загубата на родителите виновна е бабата, за спряната стипендия -Серкан Болат.А ако тя стане причина -волно или неволно да бъде застрашен живота или здравето на Серкан .Тогава искам да видя истинската обичаща Еда,натоварена с истината за смъртта на родителите си  и оттеглянето на Серкан, но обичаща.
 Хубав и спорен ден!:Flowers Four Leaf Clover

# 474

разбитото сърце на Еда
бицепса е - Еда се стяга и отива в офиса
там среща Робо
Огънят е = Дразнят се, ядосват се...
Къщичката е къмпинга
После това със сблъсъка - сигурно ще има скандал между двамата, и Серкан ще се държи лошо (нали после ще трябва да се извинява)
Това с окото не го разбирам - някой ще види нещо
Тук нямаме кола - но има тичащо човече/Серкан, сигурно тича да спаси Еда или да се извини, или да предотврати някакво събитие свързано с работата, ама може би ще бъде похитен.
Звездите между тях ще проблеснат - за нас е ясно, че Серкан не робот, ама тук и на Еда може да и проблесне, че има нещо друго.
Ама нали са инати пак ще се скарат - има втори сблъсък.
Но сърцето в края дава надежда, че има надежда да се разберат.

# 475
# 476
# 477
Здравейте, имаше един трик при заснемане на сцени от близък план, когато има разлика в ръста на партньорите. Просто единия заставаше на по висока платформа, имаше си даже наименование, и другото е магията на киното.
Гледайки фрагмана, Серкан се жертва, защото видиш ли Еда няма да разбере истината?!, тя пък  ще се прави на силна и независима / приказка/
И ако има катастрофа, ще осъзнаят колко много се обичат и не могат един без друг.... Ами гледах го май в Перла това. Просветление след удар в главата 🙄🥴

# 478
От Туитър:
"I think there is a problem with the channel, it is not normal" - масово хората си мислят, че има технически проблем с ютуб. Каналът на сериала изобщо не се появява.
Скрит текст:
Не отчита, и връща резултати назад. Чудят се дали е умишлено, нещо като саботаж или наистина имат технически проблем.
И двата ребуса:

# 479
  • Плевен / София
Здравейте, имаше един трик при заснемане на сцени от близък план, когато има разлика в ръста на партньорите. Просто единия заставаше на по висока платформа, имаше си даже наименование, и другото е магията на киното.
Гледайки фрагмана, Серкан се жертва, защото видиш ли Еда няма да разбере истината?!, тя пък  ще се прави на силна и независима / приказка/
И ако има катастрофа, ще осъзнаят колко много се обичат и не могат един без друг.... Ами гледах го май в Перла това. Просветление след удар в главата 🙄🥴
Да...просветлението е хубава работа....
Аз днес пак ще гледам 2 в 1 ...да видим какво ще стане...
Спорен ден и бъдете здрави....

Общи условия

Активация на акаунт