Сценарий 1:
Еда научава истината за инцидента с родителите си, като разбира, че Серкан знае и не й е казал. Типично за нея, реагира импулсивно, без да се замисли за поведението на Серкан през последните дни. Без да навърже нещата и без да разбере болката и вината, които изпитва. Вдига му скандал. Качва се бясна в колата. Той се качва с нея, за да не шофира сама в това състояние и за да поговорят.
Сценарий 2:
Еда е бясна на Серкан по някаква причина (свързана с работата, да кажем) и му държи сметка, докато са заедно в колата. Хванала го е на къс пас. Карат се.
Сценарий 3:
Еда е започнала да усеща, че Серкан все още я обича и не се е разделил с нея, защото няма чувства. Усеща, че има нещо, което не знае, и го притиска да й каже. Може дори да е организирала "отвличане", за да го сплаши.
Който и от трите сценария да си харесате, следва завоят и оттук още варианти:
Вариант 1 - катастрофират, Еда е пострадала по-сериозно, Серкан се страхува да не я изгуби и й казва, че я обича. Следва целувка.
Вариант 2 - катастрофират, Серкан е пострадал сериозно, Еда му казва, че го обича и следва целувка.
Вариант 3 - катастрофират и двамата са ранени, или са заклещени в колата и си мислят, че никой няма да ги намери (тук се сещам за една такава сцена от Перла с Къванч Татлъту), затова всеки казва на другия как се чувства и в крайна сметка си признават, че се обичат.
Вариант 4 - няма катастрофа, но тогава какво ще ги разтърси и как ще продължи действието нататък??
Който и от вариантите да се случи (без 4), ще ми е интересно да видя как Керем ще го изиграе, защото ще е блестящ и убедителен, сигурна съм. Също така, който и вариант да се случи - ще сближи Серкан и Еда отново, което ме радва. Според мен повече от епизод-два не трябва да ги държат разделени. Истината за инцидента с родителите на Еда също трябва да се разкрие по-скоро. Според мен не трябва да се оставя за по-нататък. Не знам как ще тупкат топката, ако не ги съберат скоро и ги държат разделени за повече епизоди. Ако решат да пазят истината и да я разкриват по-нататък... също не знам какво ще гледаме междувременно. Защото един епизод на гневна и отмъщаваща Еда е напълно достатъчен. След това действието трябва да продължи с друго. Не бива да зациклят. Според мен нито с ряздялата, нито с отмъщението, нито с тайната ще привлекат зрителя за повече от епизод-два. Трябва да има развитие и да следва нещо ново. Все пак филмът и историята не се въртят около тази тайна. Да видим обаче какво мислят сценаристите и какво ще ни предложат утре и в следващите седмици.

Лека нощ, момичета!

п. п. Ако не ме хване сънят, пак ще се включа.

Редактирам се, за да добавя нещо за рейтингите - не се притеснявайте все още. Според мен тези спадове са нормални. Важното е да не падат повече, а да се покачат до 5-6%. Надявам се още утрешният епизод да бележи някакво покачване и пак да сме поне в топ 3 за сряда. Важно е и по рейтинг да сме втори след Доктор Чудо по Фокс. Че да не сме сред застрашените. Защото Фокс имат много сериали и, ако другите са с по-нисък рейтинг от нас, ние няма защо да се притесняваме. И пак да изтъкна - качеството на епизодите не е по-лошо от в началото. Никак даже. На мен с всеки изминал епизод ми става все по-интересно. Просто сега конкуренцията е голяма. Преди нямахме такава. ДЕК не успя да ни бутне. Но после дойде титанът (филмът с Бурак Йозчивит), след което започна Неверен и със сигурност ни дръпна от аудиторията (държи доста добри рейтинги засега). Филмът с Толгахан Сайъшман също започна и дори да е с нисък рейтинг, пак може да обира от нашите зрители. Абе... мисля позитивно и се надявам да не ни спрат. Да си изгледаме филма, да си завършат историята.