Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 43/

• 35 215
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Момичета, споделям с вас няколко сценария, които ми се въртят в главата (вероятно Айше ще ни покаже нещо съвсем различно и доста по-оригинално), но си тракам по клавиатурата, за да минава по-бързо времето до утре. И без това не ми се спи нещо... Simple Smile

Сценарий 1:
Еда научава истината за инцидента с родителите си, като разбира, че Серкан знае и не й е казал. Типично за нея, реагира импулсивно, без да се замисли за поведението на Серкан през последните дни. Без да навърже нещата и без да разбере болката и вината, които изпитва. Вдига му скандал. Качва се бясна в колата. Той се качва с нея, за да не шофира сама в това състояние и за да поговорят.

Сценарий 2:
Еда е бясна на Серкан по някаква причина (свързана с работата, да кажем) и му държи сметка, докато са заедно в колата. Хванала го е на къс пас. Карат се.

Сценарий 3:
Еда е започнала да усеща, че Серкан все още я обича и не се е разделил с нея, защото няма чувства. Усеща, че има нещо, което не знае, и го притиска да й каже. Може дори да е организирала "отвличане", за да го сплаши.

Който и от трите сценария да си харесате, следва завоят и оттук още варианти:
Вариант 1 - катастрофират, Еда е пострадала по-сериозно, Серкан се страхува да не я изгуби и й казва, че я обича. Следва целувка.
Вариант 2 - катастрофират, Серкан е пострадал сериозно, Еда му казва, че го обича и следва целувка.
Вариант 3 - катастрофират и двамата са ранени, или са заклещени в колата и си мислят, че никой няма да ги намери (тук се сещам за една такава сцена от Перла с Къванч Татлъту), затова всеки казва на другия как се чувства и в крайна сметка си признават, че се обичат.
Вариант 4 - няма катастрофа, но тогава какво ще ги разтърси и как ще продължи действието нататък??

Който и от вариантите да се случи (без 4), ще ми е интересно да видя как Керем ще го изиграе, защото ще е блестящ и убедителен, сигурна съм. Също така, който и вариант да се случи - ще сближи Серкан и Еда отново, което ме радва. Според мен повече от епизод-два не трябва да ги държат разделени. Истината за инцидента с родителите на Еда също трябва да се разкрие по-скоро. Според мен не трябва да се оставя за по-нататък. Не знам как ще тупкат топката, ако не ги съберат скоро и ги държат разделени за повече епизоди. Ако решат да пазят истината и да я разкриват по-нататък... също не знам какво ще гледаме междувременно. Защото един епизод на гневна и отмъщаваща Еда е напълно достатъчен. След това действието трябва да продължи с друго. Не бива да зациклят. Според мен нито с ряздялата, нито с отмъщението, нито с тайната ще привлекат зрителя за повече от епизод-два. Трябва да има развитие и да следва нещо ново. Все пак филмът и историята не се въртят около тази тайна. Да видим обаче какво мислят сценаристите и какво ще ни предложат утре и в следващите седмици. Simple Smile

Лека нощ, момичета! Nature Moon

п. п. Ако не ме хване сънят, пак ще се включа. Animal Frog

Редактирам се, за да добавя нещо за рейтингите - не се притеснявайте все още. Според мен тези спадове са нормални. Важното е да не падат повече, а да се покачат до 5-6%. Надявам се още утрешният епизод да бележи някакво покачване и пак да сме поне в топ 3 за сряда. Важно е и по рейтинг да сме втори след Доктор Чудо по Фокс. Че да не сме сред застрашените. Защото Фокс имат много сериали и, ако другите са с по-нисък рейтинг от нас, ние няма защо да се притесняваме. И пак да изтъкна - качеството на епизодите не е по-лошо от в началото. Никак даже. На мен с всеки изминал епизод ми става все по-интересно. Просто сега конкуренцията е голяма. Преди нямахме такава. ДЕК не успя да ни бутне. Но после дойде титанът (филмът с Бурак Йозчивит), след което започна Неверен и със сигурност ни дръпна от аудиторията (държи доста добри рейтинги засега). Филмът с Толгахан Сайъшман също започна и дори да е с нисък рейтинг, пак може да обира от нашите зрители. Абе... мисля позитивно и се надявам да не ни спрат. Да си изгледаме филма, да си завършат историята. Simple Smile Дано!!!

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 00:28 от Бърборанка с розови очила

# 451
Момичета, има лк къде да гледам Şeref meselesi. Знаете, изобщо не държа ма превод, но в youtube ми излизат сериите на части и ме вбесява че трябва да схм врачка за да знам коя след коя следва и ми убива желанието. Не съм гледала още на сайта на канал D, и там ще проверя...

Алекс,
https://www.vbox7.com/play:506b10fbc1?p=playlist&id=2278263

# 452
  • Кърджали
Благодаря ти!
Сега или трябва да си легна навреме (тоест веднага) или ще си легна сутринта🙃🙃🙃

# 453
Flowers HibiscusАлекс, вземи да си лягаш, че утре вечер да си свежа, ще се нуждаем от теб Stuck Out Tongue Winking Eye/шегувам се разбира се/:hugs:Blue Heart
Приятни часове с Ийт Кълъч/отново уникален Керем/
Blue мила, сега видях, че си дала линк за Seref  meselesi HugBlue Heart

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 00:50 от Ninika

# 454
  • Кърджали
Свежа, несвежа утре вечер ще съм на линия. А тази вечер няма да се спи усещам.

# 455
  • Пришълец

Бърборанке, залагам на втория ти сценарий - сдърпали са се по незнайно каква причина, катастрофират, а Серкан е по-тежко ранен. Еда няма да се отделя от него и за миг. Айдан и Алптекин ще се размекнат може би...Размишлявам си Stuck Out Tongue Winking Eye

Мили момичета, чета коментарите ви, догадките ви и разследванията около втория трейлър и искам да споделя с вас, че сцената със Серкан, който върти пръстена на ръката си, според мен е поредната заблуда от страна на Айше Кутлу и екип! И веднага ще ви кажа, защо мисля така - според емотиконите, които ни показаха по-рано, в епизода акцента ще бъде върху дамски годежен пръстен (вижте емотиконите - красив златен пръстен с огромен диамант):

Скрит текст:
Не искам да гадая коя от нашите красиви героини в сериала ще получи този пръстен, нито пък дали Серкан ще свали халката от ръката си или не, но след днешния трейлър такова усещане имам: ще има пръстен с диамант!

Още веднъж, хубава вечер и спокойни сънища! А на момичетата, които са на работа - лека и спорна работа!

Колко си наблюдателна, браво Sweat Smile Започвам да си мисля, че Еда ще върне пръстена на Серкан...

Спокойна нощ на всички. Nature Last Quarter Moon With Face

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 00:58 от Маргарита Н.

# 456
Здравейте, момичета,
Фрагът този път е по-премерен и дано продуцентите са си научили урока. Мен ме притесняват рейтингите. Струва ми се, че има осезателен отлив от сериала. В You tube, първият фраг има само 3,7 млн гледания, вторият за момента само 97 180...Предишните фрагове събираха по 5-6 млн гледания... Фокс са обявили на Mipcom, че Ögretmen ще има 30 епизода, а тази седмица го спират само след 9 епизода...

Определено има спад, но това е не само по отношение на нашия сериал ами и на другите, които излизат. Осман, който го водят за лидер, на първият трейлър за новият епизод не е събрал и 1 милион гледания. Неверен също е събрал добри гледания на новите фрагове, a ДЕК е доста след нас.

Нека не забравяме ,че има 3 клипа качени в youtube. Отделно качват и в инстаграм фраговете. Там също трупат добри цифри.
За мен гледанията са отлични, просто се разводняват. Ако веднъж си гледал в инста примерно, после едва ли ще си пуснеш в youtube.

И за справка фрагман 1 на 15 епизод

3,7 милиона от канала на Sen Cal Kapimi
Скрит текст:

900 хиляди от канала на Fox
Скрит текст:

600 хиляди от канала на MF Yapim
Скрит текст:

И да обобщя от сметките ми по никое време - 5,2 милиона.     Simple Smile

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 01:09 от midnight__sun

# 457
  • София
Момичета,
за лека нощ ви пускам един от многото коментари под новия фраг в Ютуб:
"That’s what a trailer means!! Not revealing too much, leaving the fans curious with their own fantasy."
Скрит текст:
Превод: Ето това е трейлър! Не разкрива твърде много, оставя феновете любипитни, със собствената им фантазия.

Споделям го с вас, защото прочетох доста подобни мнения и ги споделям. Май това е най-добрият им фраг досега. Дано да си вземат поука и занапред да пускат точно такива, а не да ни разказват целия епизод или основното + да ни показват края. Simple Smile

# 458
# 459
  • София
Струва ми се, че този кашон с вещи Еда го изхвърля пред офиса, а Серкан гледа от тераската си. Или бъркам?

Привет от мен!

Не успях в по-нормален час на денонощието да отговоря на blue` поради ангажименти, но се надявам утре да види отговора на въпроса, който е поставила в поста си по-рано.

Да, това определено е кофа за боклук пред офиса на фирмата Art Life, но защо точно там Еда изхвърля вещите от кашона, мога само да предполагам. Най-вероятно Серкан е разпоредил на някой да докара в офиса нейните вещи от неговия дом, предали са й ги и тя в типичен стил Еда Йълдъз (наранена, гневна, яростна, избухлива и неконтролируема) изхвърля всичко в най-близката в този момент кофа за боклук! Не бих се изненадала, ако по този начин се разкрива и истината пред целия офис за тяхната раздяла! И тогава ще съм още по-ядосана на Серкан Болат!

Ето и един скрийншот (от еп. 11) от тротоара пред фирмата, където се виждат оградата и  стълба за уличното осветление, аналогични на тези от фрага:

Спокойни сънища!

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 02:07 от nrgmama

# 460
Не мога да правя снимки от клип за по-подробно разследване. Обаче на разговора със Селин май Серкан е вече без годежната халка. Не се вижда съвсем добре основата на безименния му пръст.
Вещите от кашона по-скоро ми приличат на канцларски материали. Едното е като ролка подлепваща лента или тиксо.  Може да е разчиствала бюрото в АртЛайф с намерение да не се връща повече, а и като демонстрация. После говори с Ефето и на другия ден вече е на новата работа. Дрехите й когато се разправя със Серкан "Не го прави/ Направих го вече" са в кафяво, а боклука изхвърля в черно.

# 461
# 462
Flowers Hibiscus Добро утро Flowers Hibiscus Най-накрая е сряда Simple Smile
Желая ви един страхотен ден!

С пръстена е при разговора със Селин Simple Smile

# 463
Добро утро къзлар, Flowers HibiscusNature Sunny
Днес е нашият ден Heart Exl
Дари, и аз съм от тел сега и не мога да правя скрийншотове, но снощи много се пулих на пауза. На мен ми се струва, че си е на ръката му халката при разговора със Селин. Заснето е обаче от такъв ъгъл и той си преплита пръстите и не се вижда добре. Но може някой от детективите в групата да разреши загадката.
Пожелавам ви хубав ден, момичета Heart Exl и до после Heart EyesKissing HeartHug

Миси, писали сме едновременно Hug

# 464
blue Hug, нетърпеливи сме Simple Smile
Снимали са в къщата на Серкан снощи (сн. Туитър)

П.С. В соц. мрежи не могат да си обяснят този рязък спад в ютуб на гледането на втория фраг. По принцип 170 хил. ги правихме за час, а сега 10 часа по-късно не можем да стигнем 180 хил. Sad

Общи условия

Активация на акаунт