Алекс, мерси и от мен за превода!
Хора, от това последното изречение, Еда да не би да е научила истината?

изписването за мен е без значение
и аз не искам да маха халката. Но ако някой го попита защо още я носи може да реши да я скрие малко, защото той няма да се откаже от нея. И да, ще го изиграе превъзходно. Както каза и ти по-напред, направо ще ми иде да отида да го прегърна за утеха 
лека работа 
прегледах епизода с доста превъртане на сцените със злобната свекърва
главният герой има детенце, което е с изоставане в развитието, има някакви умствени дефицити , но излезе информация, че детето си е съвсем наред и се преструва пред всички , интересно ми е как ще развият тази линия, ще гледам по диагонал да видя какво ще стане с детето 

. 

аз не бързам да се отчайвам за рейтинга още. Миналата седмица започнаха още нови сериали, имаше и мач. Тази седмица не знам ще има ли нови заглавия, но се надявам да сме по-добре. За фраговете - много гледания имат фраговете с романтични моменти, аз така си мисля. Наредили сме се да гледаме ромком и това искаме. Като започне драмата и спада интереса. Ние си искаме розовите облаци и усмихнати Еда и Серкан. Аз лично хубавите фрагове съм си ги пускала повечко пъти. Този нямах особено желание - не ми харесват тъжни, и аз се натоварвам. Предполагам не съм сама. За втория фраг какво да кажем - малко оставаше преди самата серия да го пуснат. Нито има време да натрупа гледания, нито имаше смисъл да го пускат според мен. Но може да се надяват още малко аудитория да привлекат. За следващия епизод имам повече надежда, особено след снимката на Неслихан, че ни чака весел и романтичен 16 епизод.
тук ги има епизодите на Въпрос на чест. И на сайта на Канал D също ги има