Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 43/

• 35 218
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Каква е тая кола с големите гуми, не е Чичо?

Алекс, мерси и от мен за превода!

Хора, от това последното изречение,  Еда да не би да е научила истината?

# 436
Сега като си разсъждавам обаче, ако трябва Еда да разбере колко много я обича Серкан по-логично ми се струва ако има инцидент, тя да пострада, и да чуе в полусъзнание неговите думи, че не може да живее и диша без нея. Иначе не знам какви чудеса от храброст ще трябва да сътвори Серкан, за да я убеди в чувствата си след раздялата (когато достигнат до този етап).
Кате, така е, и това с верижката си го помислих, но да видим. Интересното е, че когато са в офиса при разговора със Селин ми се струва, че още е с халката. И ми се струва, че вечерта след този разговор я гледа на ръката си. А после май е сцената с книгата и снимката в къщата му (по дрехите съдя). Може тогава да реши дали ще я махне.

# 437
  • Пришълец
А де, откъде се появи тази кола? Този път фрага е интригуващ.
Има логика в написаното от Катя и Блу - Серкан пак ще носи халката в себе си, просто няма да е на пръста му, за да не буди подозрение.Wink

Момичета, през мобилно устройство съм и не ми се занимава да сменям езика при изписване на никовете или да копи-пействам. Както ги прочета така ги изписвам, че не обичам да говоря безадресно, затова Hug

# 438
  • Кърджали
Сега като си разсъждавам обаче, ако трябва Еда да разбере колко много я обича Серкан по-логично ми се струва ако има инцидент, тя да пострада, и да чуе в полусъзнание неговите думи, че не може да живее и диша без нея.
[
Blue, само си представям Керем това как би го изиграл... Само за да го видя съм съгласна сценария да се развие така..
Не пипайте халката ви казах, ще ядете бой 😜😜😜😜 Серкан предният път се разболя от тъга и пак не я махна, сега не му разрешавам. Ще мина през екрана и ще му я сложа обратно.

# 439
  • Монтана
Премерен и достатъчен фрагмент, откриващ поле за много догадки и разсъждения!
Една силна и войнствена Еда и един смазан и примирен със съдбата си, но обичащ Серкан!...
Съдбата, т.е. Айше Кутлу, си знае работата и няма да ни разочарова, вярвам го!
Очаквам с нетърпение утре вечер, когато ще разберем истинския развой на събитията!
Алекс, благодаря за преводите, дами, всички сте невероятни, удоволствие е да ви чета!
Хубава вечер и лека нощ, а на тези, които като мен са нощна смяна - лека работа!
До утре!

# 440
И аз не искам да маха халката. Но се предполага, че трябва да я свали и в последствие ... след 10-15-20 епизода, след като се появи бабата да има реален годеж.
А и фактът, че имаше годежен пръстен сред емотиконките.... едва ли щеше да я има, ако Серкан само си гледа халката. Може би ще я свали. ScreamSob

Така като гледам целият 15 епизод ще си е "Гневът на Еда" и ще приключи точно преди преговорите.
eп. 15 гняв
eп. 16 преговори
eп. 17 приемане
Към 17-18 ти епизод ще стане интересно според мен и ще разберем накъде ще тръгне връзката на Серкан и Еда. А ако Ефе се влюби в Еда.... ужас, не ми се мисли. А и милото поведение на Селин, на мен не ми вдъхна доверие, все още не й вярвам, че може да е добра душа и приятелка на Еда.

# 441
Маргарита, Kissing Heart изписването за мен е без значение
Алекс, Blush и аз не искам да маха халката. Но ако някой го попита защо още я носи може да реши да я скрие малко, защото той няма да се откаже от нея. И да, ще го изиграе превъзходно. Както каза и ти по-напред, направо ще ми иде да отида да го прегърна за утеха Simple Smile
Сега се чудя защо Еда пак е ядосана, и за какво трябва да се извинява Серкан. Как мислите какво се е случило? Серкан ще прекара доста време в размисли след като се разделят. Дали ще започне да търси информация за Ефе? Единствено ме е яд, че този завой вероятно ще е на финала и ще чакаме още седмица да видим какво ще стане. Дано греша де.
vai1, Hug лека работа Flowers Hibiscus

Струва ми се, че този кашон с вещи Еда го изхвърля пред офиса, а Серкан гледа от тераската си. Или бъркам?

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 23:12 от blue`

# 442
Mikipoli
Скрит текст:

този филм с пейзажите има ли го на bg - -може ли линк
На мен не ми допада сюжета на Неверен и не мисля да го гледам засега. Гледах Seref sozu с Толгахан , мястото , където са снимали и пейзажите като цяло са страхотни,  но не съм впечатлена от историята. Не знам и аз какво очаквах   , но не го получих Joy прегледах епизода с доста превъртане на сцените със злобната свекърва Joy главният герой има  детенце, което е с изоставане в развитието, има някакви умствени дефицити , но излезе информация,  че детето си е съвсем наред и се преструва пред всички , интересно ми е как ще развият тази линия,  ще гледам по диагонал да видя какво ще стане с детето Grinning

И за да не е съвсем спам качвам стара снимка на нашите сладури Heart Eyes

# 443
Prinx, Flowers Hibiscus имаш лично съобщение

# 444
  • София
Мили момичета, чета коментарите ви, догадките ви и разследванията около втория трейлър и искам да споделя с вас, че сцената със Серкан, който върти пръстена на ръката си, според мен е поредната заблуда от страна на Айше Кутлу и екип! И веднага ще ви кажа, защо мисля така - според емотиконите, които ни показаха по-рано, в епизода акцента ще бъде върху дамски годежен пръстен (вижте емотиконите - красив златен пръстен с огромен диамант):

Не искам да гадая коя от нашите красиви героини в сериала ще получи този пръстен, нито пък дали Серкан ще свали халката от ръката си или не, но след днешния трейлър такова усещане имам: ще има пръстен с диамант!

Още веднъж, хубава вечер и спокойни сънища! А на момичетата, които са на работа - лека и спорна работа!

# 445
Здравейте, момичета,
Фрагът този път е по-премерен и дано продуцентите са си научили урока. Мен ме притесняват рейтингите. Струва ми се, че има осезателен отлив от сериала. В You tube, първият фраг има само 3,7 млн гледания, вторият за момента само 97 180...Предишните фрагове събираха по 5-6 млн гледания... Фокс са обявили на Mipcom, че Ögretmen ще има 30 епизода, а тази седмица го спират само след 9 епизода...

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 00:11 от druon77

# 446
  • Кърджали
Момичета, има лк къде да гледам Şeref meselesi. Знаете, изобщо не държа ма превод, но в youtube ми излизат сериите на части и ме вбесява че трябва да схм врачка за да знам коя след коя следва и ми убива желанието. Не съм гледала още на сайта на канал D, и там ще проверя...

# 447
  • София
Здравейте, момичета,
Фрагът този път е по-премерен и дано продуцентите са си научили урока. Мен ме притесняват рейтингите. Струва ми се, че има осезателен отлив от сериала. В You tube, първият фраг има само 3,7 млн гледания, вторият за момента само 97 180...Предишните фрагове събираха по 5-6 млн гледания...

И аз имам същите опасения, въпреки розовите очила и розовото настроение! Този спад е осезаем още след излъчването на първия трейлър (до днес той има малко над 900 000 гледания), което както и ти druon77 отбелязваш, е далеч от рекордите на първите епизоди и трейлърите към тях! Все се надявам, този спад да е нещо временно и отново "да се върнем в играта"!

# 448
Алекс, и аз ти благодаря за превода Flowers Hibiscus

Изобщо не ми се иска Серкан да сваля пръстена, надявам се да го носи независимо от решението му за раздяла.
Нелогично е, но пък видяхме, че той не винаги слуша логиката си Blush.

Оле, оле, само си представям и аз как Керем би ни представил състоянието на Серкан при евентуална ситуация застрашаваща живота на Еда.
Би ми харесало да гледам, как се грижи за нея, как ѝ нашепва, че я обича и ще бъдат заедно,че тя е целият му свят, цветната му фея и... Но едва ли някой ще го остави той да е около нея в такъв момент, нито Айфер, нито момичетата ще го допуснат да припари до болничната стая, ще го обвиняват за всичко. Ще се поболее момчето от това, че не може да е до нея и слуша, как всички други и най-вече Ефе помагат на Еда при възстановяването ѝ.
Но ще е толкова вълнуващо да гледаме любящия Серкан да обгрижва Еда, нейната изненада при събуждането си да го види задрямал на фотьойла до леглото. Тя да усети присъствието на любовта му.
Поведението му да не отговаря на думите които изрече.
Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 449
Druon77, Flowers Hibiscus аз не бързам да се отчайвам за рейтинга още. Миналата седмица започнаха още нови сериали, имаше и мач. Тази седмица не знам ще има ли нови заглавия, но се надявам да сме по-добре. За фраговете - много гледания имат фраговете с романтични моменти, аз така си мисля. Наредили сме се да гледаме ромком и това искаме. Като започне драмата и спада интереса. Ние си искаме розовите облаци и усмихнати Еда и Серкан. Аз лично хубавите фрагове съм си ги пускала повечко пъти. Този нямах особено желание - не ми харесват тъжни, и аз се натоварвам. Предполагам не съм сама. За втория фраг какво да кажем - малко оставаше преди самата серия да го пуснат. Нито има време да натрупа гледания, нито имаше смисъл да го пускат според мен. Но може да се надяват още малко аудитория да привлекат. За следващия епизод имам повече надежда, особено след снимката на Неслихан, че ни чака весел и романтичен 16 епизод.

Момичета, има лк къде да гледам Şeref meselesi. Знаете, изобщо не държа ма превод, но в youtube ми излизат сериите на части и ме вбесява че трябва да схм врачка за да знам коя след коя следва и ми убива желанието. Не съм гледала още на сайта на канал D, и там ще проверя...

Алекс, Flowers Hibiscus тук ги има епизодите на Въпрос на чест. И на сайта на Канал D също ги има

https://askim-bg.com/collection/148/videos/2

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 00:41 от blue`

Общи условия

Активация на акаунт