Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 43/

• 35 227
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Някой е качил тази снимка от трейлъра. Вероятно с подозрение, че са изхвърчали от пътя. Но според мен това са скали, а не колата.

Мисля, че зад завоя Еда разко ще спре и ще каже репликата "Страх те е че ще те убия ли, Серкан Болат?"

https://twitter.com/i/status/1318628640867995648

# 421
  • Плевен / София
Някой е качил тази снимка от трейлъра. Вероятно с подозрение, че са изхвърчали от пътя. Но според мен това са скали, а не колата.

Мисля, че зад завоя Еда разко ще спре и ще каже репликата "Страх те е че ще те убия ли, Серкан Болат?"
не ми приличат на скали...но дай боже да е така....

# 422
  • София

https://twitter.com/i/status/1318628640867995648

Не приличат на скали, ама и на обърната кола не приличат. Thinking

# 423
На мен ми прилича на кола и гуми.

# 424
В Туитър започна анкета: "ще свали ли пръстена?"

В момента е: 45:55 (че няма да махне халката) Heart

# 425
  • София
Според мен ще я махне, колкото и да ми се иска никога, ама никога да не я сваля!Иначе какво обяснение ще даде на Еда и околните?? Каква е логиката да са разделени и то по негово желание, а да си носи халката. Според мен затова и имаше пръстен в емотиконите. Сигурно Серкан сваля неговия. Cry
В Туитър започна анкета: "ще свали ли пръстена?"

В момента е: 45:55 (че няма да махне халката) Heart

# 426
Кашонът, който Еда изхвърля според мен е с нещата, които беше оставила у Серкан, когато трябваше да заблудят Селин, че живеят заедно. Вероятно ѝ ги е върнал. Някой беше забелязал още в миналия епизод, че са свалени от стените на дома му, докато викаше на Айдан и Алптекин.

А това, което се вижда да плува във водата на мен ми прилича на платформа, но знае ли човек? В този студ не виждам как може да са снимали сцени във водата, най-много да маркират нещо само  Thinking

# 427
Бърборанке, най-ми харесва опцията да го прегърне и утеши, но ако съдим по Еда, която виждаме до тук, когато разбере истината пак ще "скача като джинка" (много ми хареса този израз) и ще нападне Серкан. Вероятно ще трябва някое от момичетата или Енгин да и докарат акъл в главата и да я свалят на земята малко. И на мен ми се иска тя да се бори за Серкан. Искам най-накрая да успее да види колко е влюбен в нея. Не искам никой от двамата да пострада, но ако трябва да им вземат страха, нека тя се уплаши че ще го изгуби. Той и без това трудно живее без нея. Едва ли ще му е лесно да се държи (а съдейки от фрага добре се контролира, доколкото 40 сек са показателни Blush) с Ефе, който непрекъснато гравитира из холдинга, Артлайф и най-вече около Еда.
За това на снимката - не ми прилича нито на скали, нито на кола, (нещо като понтон/платформа май е)обаче знае ли човек ... не е много ясно
Кате, Hug
Халката сигурно ще си я носи, може да не е на пръста, но вероятно ще си е в него (в някое джобче например). Това е единственото физическо нещо, което го свързва с Еда в момента. Глобусчето не знам оцеля ли след оня удар.

# 428
Дами, не е кола това.. не знам дали са скали, но са там и преди колата да завие зад завоя.

# 429
Благодаря за фрагмана и превода.  Flowers Hibiscus Явно вече сме на етап "гняв" по Фифи. Smile
Следват преговори. Депресията, викам, да я пропуснат и направо към примирието. .Абе, 3-4 серии борбички ще гледаме.

# 430
Чудя се и друго - когато Еда разбере цялата истина (за инцидента и, че това е истинската причина Серкан да се раздели с  нея) какво ще направи? Ще бъде още по-бясна и ще му държи сметка. Ще бъде разбита и тъжна. Или ще й стане тъпо и за двамата, ще отиде при него и просто ще го прегърне, за да утеши и него, и себе си. Тоест - ще иска ли да се съберат, ще осъзнае ли колко в действителност я обича той или пак ще скача като джинка и ще му е бясна?? Много искам този път Еда да реагира зряло и да му покаже, че го обича. Искам един път Еда да се бори за Серкан вместо да го напада. Искам да изненада и нас, и него с реакцията си. Много искам да ни очарова с нея и да покаже, че израства в емоционален план. Ах, Айше, дано четеш мисли... Blush

Алекс, много ти благодаря за всички преводи!!! Kissing Heart

Мила Алекс, първо бих искала също да ти благодаря за всичко, което правиш за нас! Flowers HibiscusFlowers TulipFlowers Rose

Бърборанке, преди няколко теми моя сценарий беше точно този! Дотук познах за раздялата, че ще бъде без обяснение от страна на Серкан, а сега тръпна от нетърпение да разбера дали и втората ми прогноза, че Еда ще се втурне с обич, болка и прошка към него, за да се утешат взаимно, когато разбере цялата истина, също ще се сбъдне!

Със сигурност няма да е в близките епизоди, защото, както Алекс подчерта, цялата истина ще се разкрива на части, за да ни е приятно и интересно да гледаме!

Първо след гнева трябва... и тук видях поста на Katya_I! Кате, забелязвам, че по много теми мислим еднакво!

# 431
Трябва да ги съберат по скоро , за да не падне рейтинга още повече . Ако не тази сряда , другата . Протакането е за ежедневните сериали , в които е пълно с дълго гледане и въздишки като индийските Joy

# 432
  • Пришълец
Супер е фрага, оставя въпроси, чиито отговори да намерим в епизода Grinning
За пръстена и аз мисля, че Серкан ще го свали. Нелогично ще е да си остане на ръката му при положение, че той е поискал да се разделят. Ще се прави, че иска да изтрие Еда от живота си...

Фили, +1 Joy
Е, дано ни изненадат. Еда да постъпи зряло и да направи стъпка към Серкан, да чуем вече и нейното обяснение в любов:))

# 433
Халката сигурно ще си я носи, може да не е на пръста, но вероятно ще си е в него (в някое джобче например).
Класиката е на верижка и на вратлето, та като стане нещо да може Еда да види, че си го носи постоянно Wink

# 434
  • Кърджали
Иска ми се да не я сваля и си мисля че ще си я държи. Не знам защо, но си мисля че свали ли я, значи напълно ще се е отказал, ще се е примирил. А ми се иска да държи една тайна надежда. Малко мазохизъм да вкара, но да не се отказва..

Общи условия

Активация на акаунт