Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 43/

• 35 990
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Еда:Надявам се че един ден ще съжаляваш ксто луд, където и да погледнеш мен да виждаш, Серкан Болат!
Ефе: Еда, тъй и тъй сте се разделили,е позволиш и работата да ти отнеме ли? Така ли?
Серкан: По-добре да ме мрази отколкото да знае истината.
Еда: Стана каквото искаше,Серкан Болат. Мразя те.
Серкан: Отиваме към морето. Занелязваш нали?
Еда; Според теб не забелязвам ли?
Селин: Какво се случи с вас та се стигна до тук?
Серкан : Живот....
Еда: Дължиш ми едно извинение, Серкан!
Серкан : Топно сега това ли искаш да обсъждаме.?
Еда: Шеф ми е Ефе, където е той, там съм и аз
Серкан:Според мен не го прави
Едс: Направих го дори?
Еда: Страх те е ще те убия ли, Серкан Болат?

Алекс, много ти благодаря Flowers Hibiscus

# 406
Благодаря за превода Heart така трейлъра ми е по ясен !

А защо му казвате фраг, какво означава за бога тази дума!?

# 407
Butterfly, фраг е от фрагман или иначе казано фрагмент - части от епизода. ❤
Еда, не е разбита, а е много яростна. Разгневена.

# 408
  • София

Aлекcандрa, за това което правиш за всички нас, феновете на този сериал, това е за теб:

Скрит текст:

Хубава вечер!

# 409
При повторното разследване само това на ръката на Еда забелязвам, на мен ми прилича на бинт?! А може и да е някакъв шал (бандана по Санемски)... Принцитно на лявата китка на това място раните са от едно, но настроението на Еда хич не е самоубийствено Rolling Eyes Пък и тя е левичарка, т.е. ако е правила някакъв опит да си реже вените трябва да е на другата ръка.

--------------------
Може да е свързано с ходенето на къмпинга и снимките, които изтекоха вчера от Истанбул Сахил Камп.

# 410
Алекс и аз изказвам благодарности за всичките преводи, които правиш за нас. 🌹🌹🌹🌹🌹

# 411
  • София
Момичета, какво ще стане според вас?? Според емотиконите ще има инцидент с кола и накрая любов. Дали Еда няма да подозира нещо и да го притисне да й каже? Или вече е разбрала истината и му държи сметка, че се е разделил с нея вместо да й признае? Или пък просто е още гневна, в една кола са, тя си излива това, което чувства и мисли, накрая катастрофират и да кажем тя е ранена, следователно Серкан й казва “не умирай, моля те, обичам те” или нещо от сорта, тя го чува и бам - целувка. Следователно ще й стане ясно, че има нещо гнило в цялата история с късането. И в следващия епизод ще гледаме Еда като Шерлок Холмс, в търсене на истината. Хм... Thinking Много искам вече да сме утре вечер, но засега ми остава само този кеф - да си гадая. Затова... помагайте, моляяя! Hug

# 412
  • Варна
В трейлъра Еда , да не би да отвлича Серкан?!

И аз това си помислих. Да го накара да си признае за истинската причина да я остави.

# 413
  • Кърджали
Еда ще е бясна, ядосана. Серкан обаче няма да се оплаква многокато я види в оофиса май - като гледам ще ходи до къщата ѝ. Явно тайничко да си я види.. Не изглежда ядосан и като я вижда в офиса... Ще няюа да му е леко, но поне ще си я вижда ( а ксто се сетя че сериа - две преди това искаше направо да маха вратите на заседателната зала)...Чудно какво ще доведе до моментите с колата, Серкан по принцип знае че Еда може да кара бясно, а ядосана Еда и кола не са донра комбинация. Не знам дали ще катастрофират, не ми се иска, но определено Серкан ще преживее мини инфаркт.

Не вярвам Еда да разбере истината за това какво е накарало Серкан да се откаже от неа. Това ск мисля, че ще го използват като решат ще има ли втори сезон кли няма. По стсри сценарийни традиции

Радвам се, че мога да помогна с нещо. Това да преведа нещл не ме затруднява изобщо (ще си затворите очите пред абсурдните грешки, които се получават понякога, че пиша основно от телвфона)

# 414
Според мен отиват на инспек ия на Голф игрището Нали дъртите Серкан/Еда искаха тя да прави ландшафта. А Серкан я води до брега да й показва къде ще е яхтения пристан.
На мен ми се иска Серкан да е в опасност. Само нещо такова може да потуши гнева на Еда.
Ама страшно проклятие му тегли с първата реплика 👍

# 415
Оооо, момичета, чудесен фрагмент си имаме, много ми хареса,подсказване с мярка, без излишно афиширане Blush
Доволна съм, нямам търпение за утре вечер:innocent:
Оххх, така да съм щастлива, че съм част от тази приказка, като зрител заедно с вас мили момичета Yellow Heart

# 416
  • София
Всички пишем ,че Серкан е разбит,но от кого?1.Приятелка от детството,бивша възлюбена Селин,която много държи на него,осъзнала е че е вл'юбен в Еда и решавайки да построи нов живот с Ферит продава акциите не на приятеля си от дете ,а на един напълно чужд човек,За мен излиза щом не ме искаш а искаш Еда ще ти отмъстя като застраша това на което държиш–холдинга.2.Родители които не само като дете но и сега ,с липсата на загриженост .3Колегите които толкова добре познава и винаги дори без те да знаят прави така че да изпъкнат хубавите им качества не се опитват ако не да го разберат поне да запазят неутралитет ,то проявяват безчувствие кам състоянието му-като Пърл ,Серкан не работи вече за 4 ма.4 Най главния и най важен за него Еда ,тя самата му каза че има нещо което той не споделя с нея,заради едно предложение да работи с Ефе –име в дизайна, веднага се съгласи независимо,че чу и тя и всички че той вярва в способностите и и този проект е техен  с което омаловажи всичко което Серкан прави за нея.Към кого Серкан прояви ненавист,на кого отказа подкрепа,дори и спора им с Еда да крещеше но това бе начина да я накара да го чуе,но без размисъл чу отново ти си робот Серкан Болат .И разбира се раздялата,раздяла при която се отказа от мечтите си заради Еда.    .За мен тези постъпки на Серкан го оприличават на самарянин ,а не на робот.Не може да не е разбит,но никой не е пророк в собствената си страна,така и Серкан е неразбран от най близките си хора.Дано скоро разумът им надделее и във неговото ежедневие дори и плахо започне да се прокрадва  слънце и радост.

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 04:38 от Leddel

# 417
  • Плевен / София
Еда:Надявам се че един ден ще съжаляваш ксто луд, където и да погледнеш мен да виждаш, Серкан Болат!
Ефе: Еда, тъй и тъй сте се разделили,е позволиш и работата да ти отнеме ли? Така ли?
Серкан: По-добре да ме мрази отколкото да знае истината.
Еда: Стана каквото искаше,Серкан Болат. Мразя те.
Серкан: Отиваме право към морето. Забелязваш нали?
Еда; Според теб не забелязвам ли?
Селин: Какво се случи с вас та се стигна до тук?
Серкан : Живот....
Еда: Дължиш ми едно извинение, Серкан!
Серкан : Точно сега това ли искаш да обсъждаме.?
Еда: Шеф ми е Ефе, където е той, там съм и аз
Серкан:Според мен не го прави
Едс: Направих го дори
Еда: Страх те е че щее те убия ли, Серкан Болат?

Бърборанка, тъкмо чревеждах.
Хареса ми.
това направо е в10-та....

# 418
  • София
Чудя се и друго - когато Еда разбере цялата истина (за инцидента и, че това е истинската причина Серкан да се раздели с  нея) какво ще направи? Ще бъде още по-бясна и ще му държи сметка. Ще бъде разбита и тъжна. Или ще й стане тъпо и за двамата, ще отиде при него и просто ще го прегърне, за да утеши и него, и себе си. Тоест - ще иска ли да се съберат, ще осъзнае ли колко в действителност я обича той или пак ще скача като джинка и ще му е бясна?? Много искам този път Еда да реагира зряло и да му покаже, че го обича. Искам един път Еда да се бори за Серкан вместо да го напада. Искам да изненада и нас, и него с реакцията си. Много искам да ни очарова с нея и да покаже, че израства в емоционален план. Ах, Айше, дано четеш мисли... Blush

Алекс, много ти благодаря за всички преводи!!! Kissing Heart

# 419
Утре към 12.30 Айше пуща нейните емотикони за серията вечерта, така че ще стане ясно .... поне се надявам Simple Smile
Иска ми се да катастрофират леко, и да ги сложат в една болнична стая само двамата, и докато не се изяснят да не ги изписват WinkGift Heart
П.С.

С Гугъл преводач  от арабски(Подарък от Серкан)

Общи условия

Активация на акаунт