Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 43/

• 35 240
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Момичетааа!!
Разбрах, че тази вечер ще имаме фраг! Малко късно и безмислено, тъй като утре е епизода, но нищо де... Simple Smile))

# 391
  • In the light side of the Moon!
Поне Еда не изглежда разбита на тези кадри, а гледа едно такова пакостливо. Но защо ли тази стреличка не ми изглежда като стрела за отмъщение, а като любовна стрела, която казва “пу, мой е”. Ха-ха

Чудно в тази кола кой ли ще бъде и какво ще се случи? Ако ни го покажат във фрага - ще ги склопя! Sweat Smile
Сладко отмъщение ще гледаме 😂

# 392
# 393
  • София
Привет момичета!

Не планирах да пиша повече тази вечер, но съм провокирана от снимката с актрисата Мелиса Донгел, която държи на снимката кутийка с надпис Enterogermina®! Това е препарат № 1 пробиотик за стомашно неразположение и разстройство и техните симптоми при деца и възрастни! Имат здравословни проблеми очевидно в екипа, освен положителния тест за Covid-19!

Красив сезон е есента, но започват резките температурни промени, а с тях започват и различни здравословни проблеми! Дано не е нещо сериозно в състоянието на Мелиса Донгел и всички в екипа да са в добра кондиция и отлично настроение, за да продължат да снимат все така с бързи темпове, защото времето ги притиска!

Хубава вечер отново!

# 394
Явно Серкан и Еда ще катастрофират заедно.. 😱

# 395
В трейлъра Еда , да не би да отвлича Серкан?!

# 396
  • Плевен / София
Да...иска се смелост да дадеш на Еда да те вози в кола, когато ти е ядосана....Надявам се това да не е края на серията

# 397
Можеше и без този фрг да минем, надявам се да дадат какво става зад завоя още утре 😀

# 398
  • София
Да...иска се смелост да дадеш на Еда да те вози в кола, когато ти е ядосана....Надявам се това да не е края на серията

Ако това не е краят на епизода, ще е голяма изненада и то приятна! Защото в последните няколко епизода винаги финала е края на един от трейлърите! Аз поне, много се надявам този път да ни изненадат с нещо различно Айше Кутлу и компания!

# 399
Еда ,от ярост и обида накрая ще изпитва угризения с това темпо 🤪

# 400
Дано не се сбъднат думите на Айдан: "Ако двамата не останат под срутената стената"... Въпреки, че ако си спомним още в първи епизод Еда показа завидни шофьорски умения, така че няма страшно Kissing Smiling Eyes

Тоя мазник Ефе се е намърдал у Еда Imp

Браво на Селин, която пита Серкан как са стигнали до това положение Hands Facepunch

Отивам да разследвам още хахаха

# 401
Момичета, утре вечер женско онлайн парти...?
На мен ми хареса фрага, много са ми сладки нашите сладури, интересно как са се озовали в една кола, и Еда е шофьора .... Gift Heart

# 402
  • София
Фрагът е супер! Не издава според мен повече от това, което вече знаем, така че съм доволна. А и прогнозата ми, че ще катастрофират (може би) заедно - се сбъдна. Така и двамата ще си кажат какво чувстват в действителност един към друг, ако и двамата са в опасност един вид. Така де... ще видим какво се случва след завоя със сигурност - съдя по емотиконите. Само ни загатнаха нещо с тази кола, но оставиха да се чудим, за да гледаме утре. Браво!

Александра, преведи, моля те. Интересно ми е какво казва Селин на Серкан. Някои думички разбрах, но не всичко. Имам добро усещане за Селин - според мен този път ще бъде истински приятел за Серкан и ще го подкрепи, опитвайки се да му помогне да се събере с Еда. Според мен е приела, че тя не е жената за него и той не е мъжът за нея, че заедно няма да са щастливи и наистина занапред ще гледа на него само като на семеен приятел. Така че не мисля, че ще залитнат повече в посока Селинджъм. Wink

# 403
Има фраг , къзлар

# 404
  • Кърджали
Еда:Надявам се че един ден ще съжаляваш ксто луд, където и да погледнеш мен да виждаш, Серкан Болат!
Ефе: Еда, тъй и тъй сте се разделили,е позволиш и работата да ти отнеме ли? Така ли?
Серкан: По-добре да ме мрази отколкото да знае истината.
Еда: Стана каквото искаше,Серкан Болат. Мразя те.
Серкан: Отиваме право към морето. Забелязваш нали?
Еда; Според теб не забелязвам ли?
Селин: Какво се случи с вас та се стигна до тук?
Серкан : Живот....
Еда: Дължиш ми едно извинение, Серкан!
Серкан : Точно сега това ли искаш да обсъждаме.?
Еда: Шеф ми е Ефе, където е той, там съм и аз
Серкан:Според мен не го прави
Едс: Направих го дори
Еда: Страх те е че щее те убия ли, Серкан Болат?

Бърборанка, тъкмо чревеждах.
Хареса ми.

Общи условия

Активация на акаунт