Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 43/

• 35 239
  • 738
  •   1
Отговори
# 375

О хич нямаше нужда можеше утре да го дадат преди епизода.
Чиста гавра после искат рейтинги

# 376
И според мен този фраг си е направо излишен. Сега пак ще покажат края на епизода и ще де развали изненадата.

# 377

Нейният Серкан, който й каза, че е лудо влюбен в нея, сега я остави, не я иска.

А казват, че жените имали страхотна интуиция... Гледаш го цял ден мълчи, очите му странни, големи, пълни с необясним хаос и не можеш да се досетиш, че нещо става... С недомлъвки Серкан все отлага този важен разговор....
Скрит текст:
Ах, Еда, Еда... ако самата ти не можеш да схванеш и да проумееш, че нещо става с този мъж и не се опиташ да разбереш какво се случва с това момче всъщност... ами... остава ти само едно - страшното отмъщение... Какъв ще бъде ходът на Еда?! Дали ще тръгне по пътя на Камино и ще избяга от детското и наивното, за да търси по-дълбокото и същественото,  или ще тръгне по пътя на страшната Вендета.... Предстои да видим...
Да, но Еда и Серкан са едва в началото на връзката си. Как да го кажа, някак си започнаха от средата, с фиктивен годеж за предизвикване на ревност у бившата, но реално не са имали време да се опознаят. Нещата се случваха в движение, наблюдаваха реакциите си, търсеха си поводи, за да прекарват време заедно. И хлътнаха истински, но едва ли са толкова наясно с мислите и чувствата на другия. И двамата са недоверчиви. Еда не му повярва, че ще заминат заедно за Италия. Много вероятно е да си помисли, че той не е готов за сериозна връзка, а и заради предстоящото заминаване е решил да я зареже. Сега ще му доказва, че може и без него, ще се съсредоточи върху работата, ще следва мечтите си и т.н. Въобще няма да ѝ мине през ума, че проблема е другаде и не защото е повърхностна, а просто заради самия Серкан, който при запознанството им почти отричаше, че има и живот извън офиса. А тя сега ще го разконцентрира Mr. Green
Разумно от нейна страна според мен да напуснеш живота на някого след като се чувстваш нежелан. Има си гордост все пак и няма да позволи да си играят с нея. Импулсивността ѝ този път ще я оправдая.

Да, Марго... И аз като на филм всичко оправдавам... И точно в тази връзка, имаше един филм, който сега ще перифразирам... "Усещане за .....  мъж". Серкан може да е всякакъв, но е мъж, та дрънка... При него няма лигавщини, мъж на думата, мъж на действията, мъж на честта... И като го сравня с оня, бившия, та дори и с Ефе... То на втория и името му такова..." ефе"... Поне в нашия речник това име не е натоварено с  позитивно значение.. Миииии... все пак Еда има донякъде предишен опит с мъж /поне така беше в началото/, за да може реално да прецени "кой какъв е и защо такъв е... " Иначе, ще излязат прави момичетата, които смятат, че действа наивно и по детински, че още не е достатъчно зряла и т.н. Веднъж с бившия видяхме колко наивистично вярваше, че той е дошъл от Италия заради нея... Сега също да повярва на Серкан, че той истински иска да скъса с нея... ?! Ами... значи няма голямо развитие на образа й тогава... Все си мисля, че ако не тя самата, то някой друг трябва да й пусне муха в главата, за да не се хвърли примитивно да отмъщава, а просто да усети, че този мъж има сериозна причина в желанието си да се раздели с нея...  Ще видим какво са ни подготвили сценаристите в сряда...

# 378
  • In the light side of the Moon!
Здравейте прекрасни, 🤗
Поискаха феновете фраг ето и фраг ще имаме!
Днес са приключили с някои последни снимки от 15 еп, а ние утре ще го гледаме 😳 и са започнали 16
За последните 5 дни са им направени 3 теста за корона ! Единствената причина от която се притеснявам, че може да попречи на сериала е COVID-19 и ако има моменти съшити с бели конци и им ги прощавам още сега! 🥰

# 379
  • София
Е, за какво е този фраг сега? Ден преди епизода. Никаква стратегия нямат тези продуценти. Пак ще ни покажат повече, отколкото трябва и в четвъртък ще се тръшкаме на цифрите. Rage

# 380
  • Пришълец
Мъри, то и аз съм от тези според които Еда на моменти е наивна и постъпва детински Joy И да, някой трябва  непременно да ѝ отвори очите, че причината за раздялата със сигурност е по-съществена отколкото си мисли... иначе ще продължи да вярва, че е само заради това, което Серкан ѝ е казал.

С тоя бившия, Дженк ли беше, как се самозаблуждаваше само... и накрая пак Серкан го отнесе Joy Доста го злепостави.

# 381

Хем се радвам, че има фраг, хем си мисля, че това не е правилната стратегия. Ден преди сериала да пускат фрагмана е доста странно. Ние вече сме се начакали и нямаше да е кой знае колко фатално, ако бяхме останали без втори фраг, но щом така са решили.Дано пък противно на очакванията ни фрагманът толкова да ни завладее, че рейтингът наистина да се повиши. 🙏🙏🙏

# 382
  • Плевен / София
Здравейте прекрасни, 🤗
Поискаха феновете фраг ето и фраг ще имаме!
Днес са приключили с някои последни снимки от 15 еп, а ние утре ще го гледаме 😳 и са започнали 16
За последните 5 дни са им направени 3 теста за корона ! Единствената причина от която се притеснявам, че може да попречи на сериала е COVID-19 и ако има моменти съшити с бели конци и им ги прощавам още сега! 🥰
Hands Plus1

# 383
Здравейте, момичета Simple Smile
По повод емоционалната незрялост на Еда се замислих. Възможни причини: леля й я е отглеждала като напълно свободно дете и девойка, без ограничения и с пълно доверие. Тя самата е спонтанна и няма как Еда да е друга, но пък точно това плени РоБо. Освен това, средата й е изцяло женска и приятелска - освен леля й, още три като нея. И в такава среда тя е свикнала да живее естествено и без съмнения (като изключим Фифи). И познатата й професионална среда е цветарницата, където си говори с цветята, с леля си и момичетата. Най-важната причина, според мен обаче е, че тя разбра, че въздейства на робота Серкан и той се променя, че тя го променя към чувствителност и откритост. Което е вярно, но когато жената си въобрази, че тя може да промени един мъж, а самата тя не се променя, нещата ... закуцукват. Особено в публичната сфера, видяхме, че на брънча се намесва доста неуместно, макар и с добри намерения. Емоционалната зрялост е свързана с владеене на чувствата,  умереност. И се възпитава, и упражнява. Явно такъв един особен процес й предстои на Еда. "Обичам те - мразя те" не помагат много. Чакаме и да се замисля по-често. Ще се поопари Еда, ама нали Серкан е там, ще мине по-безболезнено. А иначе, доколкото разбирам от озета, тя приема работата с Ефе не с цел отмъщение, а себедоказване.

# 384
  • София
Привет момичета!

Нашият сериал заема първо място сред най-обсъжданите и популярни програми през изминалата седмица:

Радва ме всяка хубава новина, свързана със сериала ни!
Хубава вечер!

# 385
Simple Smile

И два колажа, които много ми харесаха в Туитър Simple Smile

# 386
  • София
Поне Еда не изглежда разбита на тези кадри, а гледа едно такова пакостливо. Но защо ли тази стреличка не ми изглежда като стрела за отмъщение, а като любовна стрела, която казва “пу, мой е”. Ха-ха

Чудно в тази кола кой ли ще бъде и какво ще се случи? Ако ни го покажат във фрага - ще ги склопя! Sweat Smile

# 387
Ама Керем много обича да снима Ханде, не мислите ли?  А тя направо сияе.  Blush   И той много се кефи. 

Е, това видео, дето са споделили Мi_si и Александра Sign Triangular Flag On Post

https://www.instagram.com/p/CGj2Nx_j90k/?igshid=1v35zzbfu4jp1

Бърборанке с розови очила, аз също като тебе мисля, че ще се качват рейтингите.   В началото гледахме историята на Пепеляшка, в доста добре поднесен вариант.  А сега почнахме вече да се осъзнаваме, че 1 млн долара не капят от небето ей така - (друг е въпроса, че надали италиански универитет ще си обяви стипендийте в USD. ама нейсе).  С две думи, приказката свърши, почва филма. 

mi_si - много красиви снимки си постнала.

Аз всъщност влязох да търся фраг, ама фраг не намерих - но пък да ви поздравя с приятна вечер, всички вас, скъпи момичета.

# 388
Доволна съм, че ще има фраг, но нека не издават, а само да ни вкарат повече във филма. Laughing
На мен също не ми допада това показване на финала във фраговете. Не знам при другите сериали как е. Това ми е първият турски сериал, който гледам изцяло, та даже и на живо. Ако някой ми беше казал преди 3 месеца, нямаше да му повярвам. Явно за всичко си има първи път.

# 389

Общи условия

Активация на акаунт