Уникален клип!
Впрочем така густо ми става да чета хубавото ви мнение спрямо Керем наистина се наслаждавам на това
Относно Керем - че как иначе. Както съм писала, фен съм му от няколко месеца, но... Керем е невероятен. През годините съм се впечатлявала от много актьори. Но малко от тях ме вълнуват и до днес. В списъка са: Бил и Александър Скарсгард, Джеймс Макавой, Робърт Патинсън, Алекс Роу и Джейсън Момоа. Някой от тях ме впечатляват повече с актьорските си качества, други - с харизмата си, трети - с човечността си, четвърти - с чувството за хумор, пети - с привлекателната си външност и т.н. Или с комбинация от някои от тези неща. Но Керем ме впечатли с всичко! Досега недостатък не съм му намерила. Добре де - само 1. Харесвам мъже над 1.85, но му прощавам неговите 1.79 - това в кръга на шегата.
Керем е харизматичен, чаровен, обаятелен, талантлив, интелигентен, забавен, атлетичен... мога да сипя суперлативи до утре. Керем е просто превъзходен. Ще се повторя с нещо, което написах преди няколко дни, но е най-доброто определение, което мога да му дам - гордост за всяка майка, мечта за всяка жена и пример за подражание за всеки човек.
Керем е просто уау! Тези, които не го харесват, ги поздравявам с едно клише - "не всеки има добър вкус".
Ей сега като вземе да се навърта около Еда и да ѝ предлага приятелско рамо, като още по-голям дразнител ще се изяви, но благодарение на офертата за работа, която ще ѝ отправи ще я тласка пак към Серкан 

И двамата имат и обществени каузи, зад които всеки достоен човек, би застанал, въобще истински са много, и в живота и на сцената!:heart:
А някой знае ли дали Керем пее или само свири? Опитах се да намеря инфо по въпроса в интернет, но ударих на камък.
предполагам знаеш , че е от едноименния сериал Ates Bocegi , хубав сериал беше, малко серии , има ги с бг суб. На български заглавието е " Светулка" мисля.
А някой знае ли дали Керем пее или само свири? Опитах се да намеря инфо по въпроса в интернет, но ударих на камък.
Прекрасни, прекрасни момичета,
привет,
), интересни статии и снимки. Тук е такова удоволствие да ви чете човек, не усещам кога минава времето. Огромно благодаря на всички, които правите това място толкова уютно и усмихнато. 
Много добре си пласират продукцията. 
той Еда, а Пъръл Енгин...