Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 43/

• 35 235
  • 738
  •   1
Отговори
# 360

Уникален клип!

Впрочем така густо ми става да чета хубавото ви мнение спрямо Керем наистина се наслаждавам на това

# 361
  • София
По-добре да не пускат нов фраг, с първия достатъчно ни тийзнаха. Харесва ми, когато завесата само се открехне... Всъщност с един фраг, 2-3 снимки и озет е напълно достатъчно да си промотират сериала. Дори мисля, че е предостатъчно. Ако искат да поддържат инетереса, по-добре да правят по-чести лайфове с Керем и Ханде, да пускат клипчета зад кадър и т.н. Но да не издават същината на следващия епизод и края му!

Черна розичке, благодаря ти за прекрасния клип! Heart Относно Керем - че как иначе. Както съм писала, фен съм му от няколко месеца, но... Керем е невероятен. През годините съм се впечатлявала от много актьори. Но малко от тях ме вълнуват и до днес. В списъка са: Бил и Александър Скарсгард, Джеймс Макавой, Робърт Патинсън, Алекс Роу и Джейсън Момоа. Някой от тях ме впечатляват повече с актьорските си качества, други - с харизмата си, трети - с човечността си, четвърти - с чувството за хумор, пети - с привлекателната си външност и т.н. Или с комбинация от някои от тези неща. Но Керем ме впечатли с всичко! Досега недостатък не съм му намерила. Добре де - само 1. Харесвам мъже над 1.85, но му прощавам неговите 1.79 - това в кръга на шегата. Grinning Керем е харизматичен, чаровен, обаятелен, талантлив, интелигентен, забавен, атлетичен... мога да сипя суперлативи до утре. Керем е просто превъзходен. Ще се повторя с нещо, което написах преди няколко дни, но е най-доброто определение, което мога да му дам - гордост за всяка майка, мечта за всяка жена и пример за подражание за всеки човек. Simple Smile Керем е просто уау! Тези, които не го харесват, ги поздравявам с едно клише - "не всеки има добър вкус". Wink

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 15:45 от Бърборанка с розови очила

# 362
  • Кърджали
Бърборанке, много добре разбирам. И аз съм се впечатляваща от много актьори, всеки ме е впечатлявал с нещо.
Но досега, години наред, не помня вече колко винаги над всички поставям Мехмет Асланту (този човек е някакъв диамант - харизматичен, талантлив, добър, човечен, умен. Обожавам играта му). Сега за Керем мога да кажа същото, даже има и бонус - младостта му. По принцип избягвам д давам мнения за харатеритс на актьорите, но излъчването на Керем е едно такова - на слънчево момче и мога само да му пожелая да не се променя. А аз ше го гледам  с удоволствие във всяка роля и всеки филм

# 363
Бърборанке, много добре разбирам. И аз съм се впечатляваща от много актьори, всеки ме е впечатлявал с нещо.
Но досега, години наред, не помня вече колко винаги над всички поставям Мехмет Асланту (този човек е някакъв диамант - харизматичен, талантлив, добър, човечен, умен. Обожавам играта му). Сега за Керем мога да кажа същото, даже има и бонус - младостта му. По принцип избягвам д давам мнения за харатеритс на актьорите, но излъчването на Керем е едно такова - на слънчево момче и мога само да му пожелая да не се променя. А аз ше го гледам  с удоволствие във всяка роля и всеки филм

Мехмет много му симпатизирам изключително талантлив,възпитан и харизматичен мъж много харесвам и съпругата му да не им е уроки в този ужасен сектор успяха да покажат лицето на истинско семейство.Малко хора го правят....

# 364
  • Кърджали
x BlackRose x, мда, имат брак за пример, значи сърцето ми се разтапя като гледам с какво обожание гледа съпругата си след вече 26 години брак.
На това слънчево момче му пожелавам да намери своето момиче, което да гледа по същия начин години наред.,

# 365
  • Пришълец
Цитат на: Бърборанка с розови очила
... в този филм няма черно и бели характери. Човек не е само добър или само лош, само щастлив или само нещастен. Обикновено характерът на човек е пъстър.
Вярно е. Изцяло положителни и отрицателни герои няма, което ги прави да изглеждат ярки и правдоподобни. Изправен пред различни предизвикателства, човек съвсем естествено е да се покаже в различна светлина и да реагира по неочакван начин. За него самият правилен, според останалите погрешен, но ... истина е, че монетата винаги има две страни!
Серкан Болат макар да се проявява като същински робот, внимателно премисля, води се преди всичко от разума, но всъщност е толкова чувствителен ро бот.
Признанието на Лейля беше много истинско. Не я оставил (след операция май спомена), платил е и обучението на сестра ѝ. Този човек наистина допусне ли някого в живота си не се отказва лесно от него, привидно е много сдържан и студен, но пък добронамерен (без да е мекушав). И е голям не само на думи, но и на дела. За разлика от Ефе, който демонстрира такова поведение на шеф-мечта, бърза да впечатли екипа, но намеренията му е почти сигурно, че са нечисти. Понеже е подставено лице всичко свързано с него е съмнително, а и каква е тая борба за надмощие и желание да сложи ръка върху всичко ценно за Серкан.Smiling Imp
Приятели е ясно, че няма да станат, но поне да е достоен съперник.(В този тесен приятелски кръг, състоящ се от Енгин, Пъръл и Сириус, няма място за други) Joy Ей сега като вземе да се навърта около Еда и да ѝ предлага приятелско рамо, като още по-голям дразнител ще се изяви, но благодарение на офертата за работа, която ще ѝ отправи ще я тласка пак към Серкан Stuck Out Tongue Winking Eye

А Серкан ако продължи да носи халката как ще го обясни Blush

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 16:16 от Маргарита Н.

# 366

Нейният Серкан, който й каза, че е лудо влюбен в нея, сега я остави, не я иска.

А казват, че жените имали страхотна интуиция... Гледаш го цял ден мълчи, очите му странни, големи, пълни с необясним хаос и не можеш да се досетиш, че нещо става... С недомлъвки Серкан все отлага този важен разговор.... Ах, Еда, Еда... ако самата ти не можеш да схванеш и да проумееш, че нещо става с този мъж и не се опиташ да разбереш какво се случва с това момче всъщност... ами... остава ти само едно - страшното отмъщение... Какъв ще бъде ходът на Еда?! Дали ще тръгне по пътя на Камино и ще избяга от детското и наивното, за да търси по-дълбокото и същественото,  или ще тръгне по пътя на страшната Вендета.... Предстои да видим...

# 367
Да не стане като спам, момичета, но като си говорим за невероятно присъствие и актьорска игра, и поведение в обществото, и мъже в живота - моя номер едно са двама - Керем и Енгин Акюрек. Аз съм от тези, които много трудно заглеждат сериали, в списъка са ми само 5-6 заглавия. Случайно тази година попаднах на "Черни пари и любов" и Енгин направо ме покори. Такава светлина има в очите му,  доброта някаква ... и играе невероятно. Заобичваш героя му, това и Керем го прави - независимо колко нападахте Серкан в предните серии, аз не можах да го направя и все го оправдавах. Blush И двамата имат и обществени каузи, зад които всеки достоен човек, би застанал, въобще истински са много, и в живота и на сцената!:heart:

# 368
  • София
Момичета, досега слушах тази песен и си викам “чакай да ги поздравя в групата”:
https://youtu.be/vZSYPpsBOL0

Всъщност от години слушам турска музика - основно рок балади. Запалих се по турската музика след сериала Приливи и отливи. Имаха страхотни попадения в саундтрака си. И оттогава винаги се впечатлявам и обръщам внимание на музиката в турските сериали, които гледам. В нашия има особено добри попадения също. Simple Smile А някой знае ли дали Керем пее или само свири? Опитах се да намеря инфо по въпроса в интернет, но ударих на камък.

# 369
Благодаря за поздрава,  наистина страхотна песен Heart Eyes предполагам знаеш , че е от едноименния сериал Ates Bocegi , хубав сериал беше, малко серии , има ги с бг суб. На български заглавието е " Светулка" мисля.

Поздрав от мен с любимата ми песен от Ask laftan anlamaz с Ханде. Има превод на текста на англ. Blush
https://youtu.be/mUk22ajCodc

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 16:40 от mikipoli

# 370
Момичета, досега слушах тази песен и си викам “чакай да ги поздравя в групата”:
https://youtu.be/vZSYPpsBOL0

Всъщност от години слушам турска музика - основно рок балади. Запалих се по турската музика след сериала Приливи и отливи. Имаха страхотни попадения в саундтрака си. И оттогава винаги се впечатлявам и обръщам внимание на музиката в турските сериали, които гледам. В нашия има особено добри попадения също. Simple Smile А някой знае ли дали Керем пее или само свири? Опитах се да намеря инфо по въпроса в интернет, но ударих на камък.

Митхат Джан сина на голямата Сезен Аксу настръхвам от тая негова песен.....мерси иначе Керем за хубав глас не мога да кажа в Слънцата пя и на промото на рекламата си пя...определено е за под душа виж тук му е кусур....,но поне с желание и хъс ги прави нещата...Хубава песен наистина

# 371
Flowers Hibiscus Прекрасни, прекрасни момичета, Flowers Hibiscus привет,
Благодаря ви за всичко споделено. Отново много интересни коментари (много сходни с моите мисли Kissing HeartSunglasses), интересни статии и снимки. Тук е такова удоволствие да ви чете човек, не усещам кога минава времето. Огромно благодаря на всички, които правите това място толкова уютно и усмихнато.
Ели-mama аз Енгин го открих преди години с "Каква е вината на Фатмагюл", а след това гледах и "Ако бях облак". Невероятно играе с очи. Точно като Керем и той е способен без да каже и дума да те хвърли във вихър от емоции. Уникално добри са и двамата. Керем го открих едва сега с този сериал, (още се чудя къде съм спала толкова време), но си наваксвам пропуска с предишните сериали в малкото свободно време. 
Бърборанке, много е хубава песента. На мен отдавна ми е направило впечатление, че музиката в сериалите им е много добре подбрана и текстовете са свързани до голяма степен със случващото се и с душевното състояние на героите, което за мен е голям плюс. Определено допринася за по-голямото въздействие на сцените. Да не говорим, че си правят много добра реклама на творците - музиканти, певци, покрай сериалите що народ търси из нета турска музика. И аз сред тях. Blush Много добре си пласират продукцията. 
И аз също не искам да пускат втори фраг. Така е по-добре. Да има изненади. Ох да идва сряда вече, че нямам търпение да видя какво ще се случва.

# 372
Видях този туит и реших да споделя https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1318545325485920258
Хората се чудят как ще се промени визията на Еда

„Какво според вас ще се промени в прическата на Еда в 16-и епизод?“
• плитка
• права
• къдрава
• всичко

аз си мисля, че може би плитка за някое официално събитие или ще я изправи...
Не ми се вярва да е постоянна промяна
Интересно защо ще й променят стайлинга?
На Ефе знаем защо му го промениха. Ама за визията на Еда не е имало оплаквания. Thinking

И също видях, че песента на Башак е достигнала 5 милиона слушания в ютюб и хората коментират как Серкан щял да седне край лагерния огън с китара в ръка да свири и да пее заедно с Пъръл гледайки влюбено Heart Eyes той Еда, а Пъръл Енгин... JoyJoy
Някак си обаче не си представям Серкан в тази светлина. Той не свири пред хората на китара...  беше тайна между него и Еда.

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 17:37 от kukli4ka456

# 373
  • Пришълец

Нейният Серкан, който й каза, че е лудо влюбен в нея, сега я остави, не я иска.

А казват, че жените имали страхотна интуиция... Гледаш го цял ден мълчи, очите му странни, големи, пълни с необясним хаос и не можеш да се досетиш, че нещо става... С недомлъвки Серкан все отлага този важен разговор....
Скрит текст:
Ах, Еда, Еда... ако самата ти не можеш да схванеш и да проумееш, че нещо става с този мъж и не се опиташ да разбереш какво се случва с това момче всъщност... ами... остава ти само едно - страшното отмъщение... Какъв ще бъде ходът на Еда?! Дали ще тръгне по пътя на Камино и ще избяга от детското и наивното, за да търси по-дълбокото и същественото,  или ще тръгне по пътя на страшната Вендета.... Предстои да видим...
Да, но Еда и Серкан са едва в началото на връзката си. Как да го кажа, някак си започнаха от средата, с фиктивен годеж за предизвикване на ревност у бившата, но реално не са имали време да се опознаят. Нещата се случваха в движение, наблюдаваха реакциите си, търсеха си поводи, за да прекарват време заедно. И хлътнаха истински, но едва ли са толкова наясно с мислите и чувствата на другия. И двамата са недоверчиви. Еда не му повярва, че ще заминат заедно за Италия. Много вероятно е да си помисли, че той не е готов за сериозна връзка, а и заради предстоящото заминаване е решил да я зареже. Сега ще му доказва, че може и без него, ще се съсредоточи върху работата, ще следва мечтите си и т.н. Въобще няма да ѝ мине през ума, че проблема е другаде и не защото е повърхностна, а просто заради самия Серкан, който при запознанството им почти отричаше, че има и живот извън офиса. А тя сега ще го разконцентрира Mr. Green
Разумно от нейна страна според мен да напуснеш живота на някого след като се чувстваш нежелан. Има си гордост все пак и няма да позволи да си играят с нея. Импулсивността ѝ този път ще я оправдая.

# 374
Днес ще имаме фраг:

Общи условия

Активация на акаунт