Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 43/

• 35 222
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Голяма шАфьорка 😂
https://www.instagram.com/p/CGnVR8Fo2Ml/?igshid=15jpcgmju0ab1
Това е в на Биге сторито, демек нашите два таралежа няма да са сами 😒

# 601
Големи са сладури, като си правят на пук Gift Heart

# 602
Охх ,много ми харесват така .Драмата отстъпи място на ината ,на надиграването ,на онова леко ,тактично ,гъделичкащо дразнене .Уж се заяждат и мразят ,но все едно се свалят Grinning Затова харесвам такъв тип сериали .
  И двамата са адски влюбени и сами не усещат как с държанието си затвърждават тази любов ,която скоро ще Misc Bomb избухне .Да продължават в същия дух да се дразнят бих казала само Satisfied

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 22:21 от Sezariya

# 603
  • Кърджали
Ефе
серкан ... Работеше, не исках да те притеснявам. Тъкмо си почивах
как върви
Много добре..Да работя с теб, да се конкурирам с теб е приятно. Но дборе че Еда с мен, да ми помчага
Значи обичаш състезанията
Да, това си е в работата
А готов ли си да загубиш
Мислиш че ще загубя ли
Не знам за проекта, но за съдрежието
А аз мислих че почна да свикваш с мен
Аз с никого не свиквам, така по - лесно се отказвам
Да, видях отблизо.Еда...
Не използвай изречения, включващи Еда...
Така ли...
Да
Много нервен е тоз човек

Серкан, може ли да дойда
Разбира се мамо
Добре лиси
Хммм, да... Ама ми писна от този въпрос
Питаме те защото те обичаме , и аз и баща ти
не ми говори за него
Серкан, знамч че си ядосан . Но те моля поговори с него
Не
Но баща ти е съсипан
Няма да говоря с него, няма за какво. Искам да забравя каквото направи, но не могга. Не мога да му простя. Ще полудея мислейки какви ги е направил. Не мога да го виждам. Затова и ще се преместя
Какво
Не знаеше ли... Не ме изненадва. Сжалявам, но не мога повече тук...

Надявам се някой ден да съжаляваш, където и да погледнеш мен да виждаш Серкан Болат
Фифи се чуди как така Ердем и вързал тенекия

# 604
  • София
Ефе много ме кефи! Според мен ще ми стане любимец. Както казах, той е провокатор, такава му е ролята в тази история. Но мисля, че е добър човек и ще помогне на Еда. Дори несъзнателно ще й помогне и със Серкан.

Засега епизодът много ми харесва! Ако утре не сме се покачили на 5% поне, не вярвам на тези рейтинги. Заслужаваме 10, не 5. Sunglasses

# 605
Аз все още вярвам ,че Ефе не е лош . Щом е от Мардин , значи бабата го е изучила и той и дължи благодарност . Без нея щеше да ходи с бяла ризка , с пушка  и да върти зейбеци Satisfied Нека сме оптимисти . Защо този хубав мъж да е гадняр ?
Аз си мисля ,че в един момент Еда ще е главният акционер в холдинга и ще накаже този плазмодии Алптекин . Той трябваше да разкаже всичко на Еда , все пак подизпълнителят е виновен , нали ? Тази история на Алптекин и Айдън да разделят Серкан много плоска ...
Ще видим какво ни е подготвила Айшето по-нататък  .

# 606
  • Кърджали
Еда май ще се връща в университета... Заблях се нещо и чух само чещ яла да говори с ректора

# 607
Стреляме със стрелички срещу портрета на Серкан, но не връщаме старата снимка, а оставяме тази със сърцето... Wink
А Серкан не маха пръстена, а уж се отказа от Еда ...

# 608
Нямам думи за майката и бащата на Серкан. Момчето е разбито, а те какво правят?! Ще мине, ще я забравиш - ей така му казват. Казаха истината и хоп - олекна им. Сега Серкан да поговори с Алптекин, че той бил съсипан. А Серкан нали не е... Меко казано съм разочарована!

# 609
  • Кърджали
Я, откъса от книгата.... 

Серкан Серкан... Всичко само за Еда му напомня...

Серкан ....Братле, ,ж бяха 10 минути, закъсняваме за съвещанието... Фирмата още я има.., Хайде

Какво стана
Връщам се в университета
Ффии казва на Еда че леля и имала финансови проблеми... Че мислила да ипотекира къщата за да може Еда да учи.. И че заради това се е обадила на бабата да иска помощ

# 610
Аз казах, до последно ще защитавам Серкан

И Ефе бил от Мардин.... Добре, човек на бабата е, приемам и аз

Благодаря за превода. И аз съм със Серкан.

# 611
Алекс, благодаря ти много за превода! ❤

# 612
# 613
Включвам се в партитоо, благодаря и аз много за превода.
Вече на два пъти щях да ревна, като чух песента на Башак бях готова, изпуснах началото на епизода, но по превода видях, че не съм изпуснала много неща.

Аз също съм за Серкан, много ми е жал за него, такава болка и изглежда сякаш на Еда не ѝ пука, ама май и тя не е много добре...

# 614
  • Кърджали
Ох, използвах рекламите за да видя какво пропуснах в началото... Керем бива ли така да играе тъгата.... Уби ме направо...
И с това "Грешка беше че повярвах че съм достоен за такъв ангел". ... И че не и е казал истината защото не иска всеки път когато ЕДа го погледне да си спомня за родителите си....

Общи условия

Активация на акаунт