Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 43/

• 35 310
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Книгата я има тук, за интересуващите се:http://www.avianabg.com/bg/node/109
За фрага си мисля, че Серкан ще се ядоса за нещо на Еда и ще свали пръстена. Струва ми се много детинско Еда да се сгодява за Ефе. Или пък Серкан за Селин. А за катастрофата и аз смятам. че е Серкан, а  Еда ще седи до него в болницата.Нямам търпение вече да е сряда.

# 166
За  емотиконата пръстен си мисля, че Серкан няма да махне своя  и Еда ще го види на пръста му... Това сърце накрая много ме радва Gift Heart

Ново от сета:

# 167
  • Пришълец
НиМуКа ТеЙоКе да оздравяваш бързо и лошото да остава зад гърба ти! Flowers Four Leaf Clover

”А иначе, романтичната комедия си е хибридна работа - на комедия и на любов (драматична). И никога не е само смешна, нито достатъчно драматична. Та, драма си има, но тя няма за цел да ни изцеди емоционално, а да ни представи естествено действителността - понякога тъжна, друг път - оптимистична. Няма как  да се отървем от банални житейски ситуации, важното е да се превърнат в запомнящи се сцени.”

Това мнение напълно се припокрива с моето (някое от Катетата ще си го разпознае) Sweat Smile
Именно - хибридна работа е романтичната комедия. Отчасти олицетворява живота. Има си и любов, и драматични обрати, и свеж хумор... но когато са в правилните пропорции, без някое от трите да преобладава, подсъзнателно започваме да възприемаме конкретната история като близка до самата реалност, плачем, смеем се с героите, съчувстваме им, ядосваме им се, а понякога просто се поставяме на тяхно място и си задаваме въпроса ние как бихме реагирали ако ни се случи нещо подобно. А подтиква ли един филм/сериал към размисли, то значи е доста правдоподобно представен. Рядко ми се случва, признавам, да търся отговор на въпроси отнасящи се до поведението на героите, причини и предпоставки за случващото им се и т.н. Аз съм най-най-обикновен консуматор Sweat Smile Започвам конкретен сериал, който непременно ще е с бг аудио, запознавам се набързо с герои и сюжет и нататък не ми е толкова важно всеки ден или през ден ще ми върви за фон на тв-то. После идва следващия... но са ми нещо еднотипни. Малко са тези, които са ме грабнали истински и съм гледала със затаен дъх от първата до последната минута.
Затова не пропуснах веднъж да вметна, че Чаатай Улусой ми е слабост най-вече героят му в Огледален свят. Но, понеже видях, че се споменава някъде назад по страниците и Вътрешен човек - спор няма, Арас Булут Ийнемли е по-добрият и за мен.
Не знаех, че авторката на романа, по който е първият турски сериал на Нетфликс е ”виждала” Керем в главната роля. Това е една голяма възможност за всеки актьор, но аз да си кажа, че Керем не е загубил много от това, че не се е превъплътил в образа на Хаканчо Mr. Green Защитника на Истанбул го изкараха, че сам себе си не може да опази, така че, сериалчето нищо особено не беше...

Керем е с голям потенциал и има още много да покаже от себе си, различен е и по своему обаятелен. Пък който не го харесва няма вкус
Това последното е шега, разбира се. Всеки си има своите виждания и предпочитания.

Не бързам да си правя заключенията преди да съм изгледала епизода, но за мен реакцията на Серкан беше очаквана и адекватна. Дори да ѝ беше разказал, Еда не би му се хвърлила на врата и да го успокои, че той няма никаква вина за случилото се. Реши да пожертва щастието си и ѝ спести огромната болка, която ще почувства ако узнае истината.  
Ще страдат и двамата. Жал ми е сякаш повече за Серкан, Еда тъкмо внесе цвят в черно-белия му свят и се наложи да пусне ръката ѝ. След нея нищо няма да е същото. Мисля, че най-сетне родителите му ще се проявят като такива и ще направят крачка към Еда. Редно е Алптекин да се изправи срещу нея, вместо да допуска поредната несправедливост спрямо сина си.
А до сдобряването ще имат също хубави моменти нашите, сигурна съм Heart Eyes Ще си играят с нервите на другия, ще търсят поводи да са близо един до друг, ще се ревнуват... не само, че нищо не е приключило ами едва сега започва. Ще видят всичките си лица, ще се преоткрият взаимно и ще се преборят за любовта си. Ама нали е ромком, подозирам няма да задълбават в драма и всичко ще се случи по-бързо от очакваното.
Много добре подбрана книга според моментното състояние на Серкан, а феновете повече от наблюдателни Hands Clap

Клишетата не ми пречат никак. Едно е нещото, което ми е адски непоносимо и неприемливо, а срещано неведнъж и то е главният герой пиян до безпаметност, а на сутринта се събужда до бившата си и тя твърди, че са спали заедно. Той естествено не си спомня, но тя успява да го убеди, че се е случило. Само това не искам да гледам, нека ни го спестят със Серкан и Селина bishop

Изказах се Joy

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 12:32 от Маргарита Н.

# 168
Ново от Ханде:

# 169
  • Кърджали
Серкан да свали пръстена си? Абсурд... Все едно да изхвърли сърцето си, дето наскоро разбра, че го има. Пръстена е неговата тайна надежда. Еда може в гнева си да върне окончателно (според нея) пръстена цвете. Или някоя друга двойка да се сгоди (ама ми е малкл вероятно)...

# 170
https://youtu.be/GC-adApLP_Q

Едно клипче на ревнуващият Серкан, да загреем до сряда. Grinning

# 171
  • София
Една информация от рускините:

"Според популярната журналистка Бирсен Алтунташ, актрисата Елчин Афанджан, който играе героинята Мело, е с потвърден положителен тест за Covid-19. Всички работници и актьори веднага са преминали тест  за Covid-19. За щастие никой не е с положителен тест! Заснемането продължава с пълна скорост.
Желаем  бързо възстановяване на Елчин!"

Дано всички са добре, а Елчин Афанджан бързо да оздравее!
Хубав ден от мен!  Nature Sunny

# 172
  • София
Маргарита Н., за да не цитирам целия ти коментар, че е много дълъг, само искам да отбележа, че се припокрива 1 към 1 с моето мнение по темата - буквално си взела мислите ми и си ги облекла в думи. Hug

Александра, мога ли да те замоля за превод на коментарите на Керем и Ханде под новата снимка на Ханде в Инстаграм:

# 173

от мамашите, а те от арабките

# 174
  • Кърджали
Маргарита Н., за да не цитирам целия ти коментар, че е много дълъг, само искам да отбележа, че се припокрива 1 към 1 с моето мнение по темата - буквално си взела мислите ми и си ги облекла в думи. Hug

Александра, мога ли да те замоля за превод на коментарите на Керем и Ханде под новата снимка на Ханде в Инстаграм:

Керем е написал "Ок. Ще направя колаж с пози на Ханде и ще го публикувам (знам че още чакате). Това е втората смимка.
Ханде : фТи оърво позирай с колата...

# 175
  • София
Александра, благодаря ти! Kissing Heart Някакъв техен вътрешен хумор си е това. Нали преди време Керем беше писал под снимка на Ханде, че ще се снима в същата поза като нея (от една кола беше снимката). А и още чакаме победителя от баса им - той ще публикува снимка по негов избор от телефона на загубилия. Stuck Out Tongue Winking Eye Забавляват се заедно, това е важното. Приятелството помежду им много помага според мен. Затова не стоят дървено пред камерата ами напротив. Толкова нежност има в сцените с тях. Това се дължи на близостта им извън снимачната площадка. Явно наистина се чувстват комфортно заедно и се отпускат. Simple Smile

# 176
  • Кърджали
Уби ме един друг коментар под неговия "the bursin, Ни болният чака сутринта, ни мъртвия - гроба толкова нетърпеливо, колкото ние чакаме тези снимки от теб"
Иначе, да, личи си, че са си паснали като характери и са завъдили добро приятелство.
Ханде на тези снимки е страшно красива и нежна..
И на мен мк е любопитно кой ще спечели облога им и каква снимка ще качи (прк предния лайф Ханде казваше, че е успяла да го стресне, ама той отричал да се е уплашил и съответно отрипал да е загубил облога 🤣🤣🤣🤣🤣"

# 177
Ново от сета:

Официално потвърдиха, че "Мелек" е с коронавирус Cry

Скрит текст:
Elcin Afacan who plays Melo has been tested positive for coronavirus! That’s why was a break in shooting lately and whole crew and cast has been tested again, happily everyone is safe and healthy! The set is continued without her
И нещо, което се върти в Туитър, след снимката на Ханде и диалога с Керем Simple Smile

# 178
  • Плевен / София
Вие коментирате пръстен, аз го възприех като белезници....после се върнах пак да погледна и видях, че има камък

# 179
  • София
Фантазии на тема емотикон пръстен--Понякога какъвто и стоицизъм да проявяваш ти писва ,така и Серкан  се чувства пренатоварен от гледката на дружбата между Еда и Ефе и решава да се усамоти поне за 2-3 дни  .знае си че повече без да вижда Еда не би издържал.В едно малко градче разположено сред буйна гора Серкан разхождайки се по тези тесни криволичещи улички вижда свряно между по нови сгради малко антикварно магазинче,и влиза,На витрината пред старата собственица е изложен пръстен със старинна изработка,но той просто се откроява със своята изчистеност на дизайна,на пръв поглед обикновен ,но точно като Еда привличаш погледа.старата дама му разказва че това е нейния пръстен от неизживяната и  и единствена любов.Заради грешки от семействата тя и нейния любим са се разделили и тя е останала за цял живот сама.Но това е нашата история мисли си Серкан и купува пръстена.А вечерта когато самотата отново го задушава ,когато липсата на Еда е непоносима той поставя пръстена в плик и пише картичка на Еда .Между нас не се получи ,аз не те заслужавах  ,но винаги помни,че си единствената жена с която исках да живея,да се будя и да обичам.,и пуска писмото,пощенската кола идва и прибира пощата.Представата как Еда ще получи плика го кара да размисли и осъзнае че неговата изповед би нарушила равновесието на любимата му и би направила саможертвата му излишна го предизвиква да запали колата и с голяма скорост да тръгне към вкъщи да изпревари пощата и си прибере писмото.Но живота не се съобразява с нашите искания,той си има негови правила.Реката която през деня беше тиха и спокойна е придошла заляла е пътя и колата катастрофира,Серкан е в болница .....и разбира се след пръстена и писмото едно разтуптяно сърце на Еда,но Серкан го няма никъде ,няма кой да и обясни защо е написал тези думи.....

Общи условия

Активация на акаунт