Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 43/

• 35 311
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря отново. Страхотна си, Алекс!

Направо за Серкан е писан този текст Simple Smile

# 151
Добро утро, момичета,
Продуцентитие са пуснали ребус за следващата серия.

# 152
Nrgmama, благодаря за корекцията, ще се върна да поправя. Не съм забелязала в късния час. 🤷‍♀️
За ребуса... поне едно сърчице има, не мога да гадая, но... поне нещо положително има.
П.П загледах още веднъж ребуса.. според мен, Ефе ще купи акциите на Ферит (🤝👜📝), ще има някакъв инцидент/катастрофа (🤯🏎😱🌳⛑), заради червената кола си мисля, че ще е Еда. Може би Серкан ще е при нея в болницата и така Еда ще разбере, че това не е истинската причина за раздялата им. (🙏❤). А първите са свързани с края на 14ти и началото на 15ти епизод. ЕдСер се разделят, гневни, тъжни.. и всички разбират. Другите не мога да ги разгадая. Вторият фраг може да ни помогне. Единствено си мисля, че тези: 📖👀🏞 визират Серкан, гледащ снимката си с Еда.
Като се замисля.. съществува и варианта Серкан да се ядоса на Еда ило да ревнува от близкото и отношение с Ефе и той да катастрофира, имайки предвид, че колата е спортна. И от това емоджи (🤦‍♀️)
Само пръстенът ми е пълна мистерия и светкавицата.

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 07:39 от Есенна магия*

# 153
  • Кърджали
Ако се сдобрят толкова бързо си мисля че истината за причината ще остане скрита (което ще даде повод след няколко серии пак да възникне криза)
Еда ще в шок от раздялата, ще е ядосана (нормално), това с договора не го разбирам, дано Ефе не купи акциите и на Ферит. С пръстена също ми е мъгла, не вярвам Еда да се разбира с Ефе или друг да играят на флирт за да предизвика ревност. Но Серксн ще ревнува, ще стане нещо (светкавицата), Серкан ще почете откъса от книгата и може би ще реши да изчезне за малко някъде сред природата. Ще катастрофира (дано не ама това спортна кола и дърво... и накрая или ще се сдобрят или ще реши че си я иска обратно... С втория фрагман може да се изяснят нещата, но серията ще е хубава, а Керем ще показва пак емоции...

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 10:44 от Aлекcандрa

# 154
Flowers Hibiscus Добро утро Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен почивен ден! Hug

П.С. Като гледам ребуса имам чувството, че са накарали някое малко дете на свободен принцип да си избере емотиконки Stuck Out Tongue Winking Eye

# 155
blue, страхотна си:hugs:, браво, че ти е направило впечатление, какво чете Серкан:four_leaf_clover:. Описанието на текста отговаря точно на състоянието на героя ни. Disappointed Relieved
Алекс, прекрасна си, благодарности за това, че винаги помагаш и ние сме наясно със случващото се. Flowers Hibiscus

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 09:23 от Ninika

# 156
# 157
Нищо не разбирам от ребуси. Благодаря , че има детективи сред Вас , за да бъдем и ние в час на нещата ! Heart

# 158
Добро утро, момичета,
Продуцентитие са пуснали ребус за следващата серия.

Ето моята версия:

1. Еда няма да повярва, ще търси причините
2. Няма да ги намери, ще се вбеси и ядоса
3. Ще страдат и двамата
4. Еда и Ефе ще работят заедно
5,6,7- ще подпишат договор / или Ефе официално ще почне работа с Еда по еко хотела
8 Серкан ще свали пръстена
9, 10, 11, 12 - ще е е нещо свързано с Еда и работата / или пък Сейфе ще намери документите и разбере всичко за Еда
13 - ще отидат по работа извън града, да оправят някаква къща
14 - Еда ще се възмути нещо от поведението на Серкан / или Еда ще постъпи по детински глупаво
15, 16, 17 Серкан ще изпуши и ще катострофира в дърво със спортната си кола
18,19, 20 - ще отиде в болница
21 - ще се събуди и Еда ще е до него Heart

Естествено за пръстена в интернет има много версии:
1. Серкан и Еда ще подпишат нов договор за годеж
2. Ефе и Еда ще подпишат договор за годеж - за да вбесят Серкан
3. Серкан и Селин ще се сгодят
4. Енгин и Пъръл ще се сгодят

За договорът също има версии:
Ферит подписва с Ефе и си дава акциите
Ефе подписва с Еда и и дава акции
Селин подписва със Серкан и му дава акциите си
Серкан подписва с Ефе и му дава холдинга

И за инцидентът има две версии
Едната е че Серкан катострофира, другата е че Еда катострофира. Но аз залагам на Серкан.

# 159
И аз залагам за Серкан и катастрофа, айде бакалъм.
Довечера може би ще има фраг, надявам се.

# 160
Здравейте, момичета,
Едно видео от мен с пожелания за хубав уикенд⭐🌸🌼.

# 161
  • Кърджали
И аз залагам на Серкан и среща с дървото.
Макар че ако Еда катастеофира, ще е голям удар зс него к набързо набързо ще си преподреди приоритетите

# 162
  • София
Аз не се наемам да гадая, но ми е най-интересно какво ще се окаже с пръстена - дано само Серкан не свали неговия. Накрая явно ще имаме катастрофа с някой от ГГ, но хубавото на това е, че епизодът ще завърши с любов (Heart). Simple Smile Преди някой от вас да изтъкне, че това е поредното клише, бързам да припомня, че това е филм. Много от нещата вече сме ги гледали. Няма как иначе. Те вариантите не са много. Катастрофа, фалшив годеж или фалшив брак, бременност, злополука, инфаркт или нещо подобно, ревност, изгубени/отвлечени някъде, за да останат насаме и т.н. За мен не е важно дали ситуацията я е имало в други сериали, а как е изиграна в нашия, как се вписва в нашата история. Ако е изиграна добре и направена с майсторлък, ако пасва на сценария - нямам проблем с друго. Все едно колко пъти съм гледала нещо подобно в друг сериал. И само ще ви кажа, знаете ли в живота колко често ми се случва нещо и си мисля: “Е, не, да не съм в турски сериал?!” Тоест клишетата ги има и в реалния живот. Simple Smile

Добро утро и усмихната събота, прекрасни!!! Чакаме си новия фраг, озета, а сряда е все по-близо. Hug

п. п. Ами ако катастрофират заедно? Това ще е най-голямата бомба. Така всеки ще се притеснява за другия и всеки ще усети страха от загубата на другия. И накрая в болницата всеки ще избяга от стаята си и ще тръгне да търси другия, а когато се срещнат - целувка и признание “обичам те”. Ах... размечтах се! Дано Айше чете бг-мамма с Гугъл преводач. Joy

# 163
  • Плевен / София
Преди 20-Тина минути пуснаха фраг на ДЕК, може и на нас да пуснат, а и както някой беше писал може и 3 да ни пуснат тази седмица.
да...в ДЕК нещата се завъртат на 180 градуса 🤨

# 164
Здравейте и от мен в тази слънчева събота, момичета! От ребусчето си харесах сърчицето накрая и ми е едно розово такова!!! Sparkling Heart А що се отнася до клишетата, не знам ГГ до Марс да отидат, за да не са клише ли, не знам... Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт