Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 43/

• 35 300
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Фантазии на тема емотикон пръстен--Понякога какъвто и стоицизъм да проявяваш ти писва ,така и Серкан  се чувства пренатоварен от гледката на дружбата между Еда и Ефе и решава да се усамоти поне за 2-3 дни  .знае си че повече без да вижда Еда не би издържал.В едно малко градче разположено сред буйна гора Серкан разхождайки се по тези тесни криволичещи улички вижда свряно между по нови сгради малко антикварно магазинче,и влиза,На витрината пред старата собственица е изложен пръстен със старинна изработка,но той просто се откроява със своята изчистеност на дизайна,на пръв поглед обикновен ,но точно като Еда привличаш погледа.старата дама му разказва че това е нейния пръстен от неизживяната и  и единствена любов.Заради грешки от семействата тя и нейния любим са се разделили и тя е останала за цял живот сама.Но това е нашата история мисли си Серкан и купува пръстена.А вечерта когато самотата отново го задушава ,когато липсата на Еда е непоносима той поставя пръстена в плик и пише картичка на Еда .Между нас не се получи ,аз не те заслужавах  ,но винаги помни,че си единствената жена с която исках да живея,да се будя и да обичам.,и пуска писмото,пощенската кола идва и прибира пощата.Представата как Еда ще получи плика го кара да размисли и осъзнае че неговата изповед би нарушила равновесието на любимата му и би направила саможертвата му излишна го предизвиква да запали колата и с голяма скорост да тръгне към вкъщи да изпревари пощата и си прибере писмото.Но живота не се съобразява с нашите искания,той си има негови правила.Реката която през деня беше тиха и спокойна е придошла заляла е пътя и колата катастрофира,Серкан е в болница .....и разбира се след пръстена и писмото едно разтуптяно сърце на Еда,но Серкан го няма никъде ,няма кой да и обясни защо е написал тези думи.....

Ехаааааааааа!!! И---- още....... Готова съм да чета и още..............

# 181
Скрит текст:
Фантазии на тема емотикон пръстен--Понякога какъвто и стоицизъм да проявяваш ти писва ,така и Серкан  се чувства пренатоварен от гледката на дружбата между Еда и Ефе и решава да се усамоти поне за 2-3 дни  .знае си че повече без да вижда Еда не би издържал.В едно малко градче разположено сред буйна гора Серкан разхождайки се по тези тесни криволичещи улички вижда свряно между по нови сгради малко антикварно магазинче,и влиза,На витрината пред старата собственица е изложен пръстен със старинна изработка,но той просто се откроява със своята изчистеност на дизайна,на пръв поглед обикновен ,но точно като Еда привличаш погледа.старата дама му разказва че това е нейния пръстен от неизживяната и  и единствена любов.Заради грешки от семействата тя и нейния любим са се разделили и тя е останала за цял живот сама.Но това е нашата история мисли си Серкан и купува пръстена.А вечерта когато самотата отново го задушава ,когато липсата на Еда е непоносима той поставя пръстена в плик и пише картичка на Еда .Между нас не се получи ,аз не те заслужавах  ,но винаги помни,че си единствената жена с която исках да живея,да се будя и да обичам.,и пуска писмото,пощенската кола идва и прибира пощата.Представата как Еда ще получи плика го кара да размисли и осъзнае че неговата изповед би нарушила равновесието на любимата му и би направила саможертвата му излишна го предизвиква да запали колата и с голяма скорост да тръгне към вкъщи да изпревари пощата и си прибере писмото.Но живота не се съобразява с нашите искания,той си има негови правила.Реката която през деня беше тиха и спокойна е придошла заляла е пътя и колата катастрофира,Серкан е в болница .....и разбира се след пръстена и писмото едно разтуптяно сърце на Еда,но Серкан го няма никъде ,няма кой да и обясни защо е написал тези думи.....
Ехаааааааааа!!! И---- още....... Готова съм да чета и още..............

И на мен ми се искаше да не свършва тази история.....
Leddel,

# 182
  • София
Leddel, много ми харесва твоят сценарий! Hug Сигурна съм, че, ако се хванем, всяка една от нас би могла да измисли страхотен такъв. Толкова много филми сме изгледали, а и предвид коментарите ни съдя, че всички имаме добре развита фантазия. Интересно дали някоя от нас няма да отгатне сценария на Айше Кутлу. Simple Smile Ако ми дойде музата, по-късно и аз може да се развихря. Stuck Out Tongue Winking Eye И пак да се върна към написаното от Leddel - много ми харесва текстът, който си измислила за бележката. Много ми се иска Еда да чуе тези думи от Серкан. След това “бити” Серкан трябва да измисли много добра реч, с която да спечели обратно Еда. С “обичам те” само няма да стане, а “лудо влюбен съм в теб” вече е изгърмяно. Но ми се иска и от Еда да чуя едно хубаво признание, от сърце и душа. Heart

# 183
  • Кърджали
Аз вярвам, че рано или късно Еда ще го чуе. И на мен мк е интересно кск ще си я върне обратно в живота си. Белезниците са стар номер, макар че в техния случай ефективен. И Сириус не може да изпползва. Трябва да седна да разгледам книжките за съзвездията и звездите на щерката  дали сред някоя от легендите сценаристката няма да е намерила вдъхновение и пътя им за помирение.

Наистина съм впечатлена от вмъкнатите легенди л истории - като тази за Сириус к историята за розата на лекаря (един ден седнах и се ровичках в нейната история)

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 18:15 от Aлекcандрa

# 184
Прекрасна приказка е сътворила Ледел, направо даже си представям вече сълзите, които ще излея ако стане реалност.

Днес успях да изгледам епизода, събрах сили, поревах доста, бясна съм на Серкан, бясна съм на Айдан и Алптекин, нооо съм оптимист. Аз лично искам да призная, че имах нужда от тази драма, малко да ме свали от облака на любовта. Факт, че ме издразни как Серкан постъпи като един нормален мъж в 21 век, но просто не мога и да си представя какво би било да ти се случи подобно нещо, светът ти да се срути в рамките на няколко дин, прочела съм много романтични книги, винаги са ме разплаквали моментите на раздяла и оставяли по някакъв начин състрадателни към ГГ. Очакванията ми за следващия епизод са много големи и оптимистични. Simple Smile

Относно ребуса това с катастрофата в началото си виках сигурно ще е Серкан или Еда, но почвам да си мисля дали няма да е някой друг от нашите герои...

Сега излезна новина, че нямало да имаме довечера фраг, заради положителния тест на Мело и нямало достатъчно снимков материал за втори фраг. Дано утре пуснат вторият фраг, че вече не издържам от вълнение Grinning

Хубава вечер на всички! Simple Smile

# 185
Да явно още снимат 15 епизод, струва ми се малко изостават с графика.
Само дано са здрави. Че така съм се пристрастила към сериала, че не искам да прекъсват снимките.

В туитър ставняват Любов под наем и нашия сериал.
В 14 епизод на Любов под наем Дефне заряза Йомер без да каже какво и защо. И че по подобен начин в 14 еп. Серкан къса с Еда.

И коментират, че ще ги сдобрят в 19-20 епизод.

# 186
# 187
Ох! Стана събота вечер!
Няма ли вече да го има превода на серията ни /14 еп/ .. тцтцтц.. или да не се надявам тази вечер да го гледам? Sad
Малко се оплаквам ама така се бях настроила да го гледаме с мъжо.. Винаги събота са готови, а днеска нещо нямааа...

# 188
Butterfly:3, по принцип в събода епизода е преведен, но все пак трябва да се съобразим с факта, че се превежда на доброволен почин, дамите ангажирани с това имат и семейства , и други ангажименти. Така че, търпение и разбиране.

В туитър ставняват Любов под наем и нашия сериал.
В 14 епизод на Любов под наем Дефне заряза Йомер без да каже какво и защо. И че по подобен начин в 14 еп. Серкан къса с Еда.

Това имах в предвид, когато писах за клишетата и липсата на фантазия в сценаристи и екип. Но комшиите това си харесват явно.

# 189
Разбирам, че е така, но по-скоро за друго се притеснявам. Да не случайно да са се отказали да превеждат. Иначе ще си чакам търпеливо! Все пак благодарение на техния труд, ние си правим "кефа" както се казва и не гледаме само разни картинки ...

# 190
Да не случайно да са се отказали да превеждат.

Силно се съмнявам.
Аз също чакам бг превода, хвърлих едно око и на руския и англ превод, но ... нашето си е наше.

На Серкан все едно му дават риба престояла на Слънце , лоша Еда

# 191
Eх, и аз се надявах на фраг днес, но.. нека са здрави, пък за фрага ще почакаме колкото трябва. ❤

# 192
От екипа на сериала се извиняват, че тази вечер няма да има фраг, но два дни са били в извънредна почивка заради тестване. Изтъкват, че здравословното състояние и безопасността на актьорския състав е много важно и ще направят всичко възможно утре късния следобед или вечерта да пуснат фрага. Някой от сцените трябва да се презаснемат. Много съжаляват за положителния тест на "Мелек".
Пожелават на всички да са здрави Simple Smile

# 193
Имаме превод на епизод № 14 Flowers Hibiscus
https://ok.ru/video/1979362314935
https://askim-bg.com/video/B2UKW6NWGX7M/POChUKAY-NA-VRATATA-MI-sck-EP14-BGSUB
GeriSezoni, Sprinter, Bobbi84, alexaata, момичета страхотни сте!
Много благодаря! Flowers Hibiscus

# 194
  • Плевен / София
Имаме превод на епизод № 14 Flowers Hibiscus
https://ok.ru/video/1979362314935
https://askim-bg.com/video/B2UKW6NWGX7M/POChUKAY-NA-VRATATA-MI-sck-EP14-BGSUB
GeriSezoni, Sprinter, Bobbi84, alexaata, момичета страхотни сте!
Много благодаря! Flowers Hibiscus
Благодаря за превода.

Общи условия

Активация на акаунт