Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 43/

• 35 303
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Имаме превод на епизод № 14 Flowers Hibiscus
https://ok.ru/video/1979362314935
https://askim-bg.com/video/B2UKW6NWGX7M/POChUKAY-NA-VRATATA-MI-sck-EP14-BGSUB
GeriSezoni, Sprinter, Bobbi84, alexaata, момичета страхотни сте!
Много благодаря! Flowers Hibiscus

Златни сте ! Благодаря за превода ! Heart

# 196
  • София
GeriSezoni, Sprinter, Bobbi84, alexaata, благодаря ви от все сърце! Правите събота вечер по-щастлива за мен. Hug

Интересно ми е какво ще измислят сценаристите за Мело - защо ще отсъства. Simple Smile Дано да не са замисляли важни сцени с нея, защото на този етап трябва да отпаднат. Най-важното е екипът да са здрави и да не спрат снимките, защото това няма да се отрази добре на рейтинга. Така че им пожелавам успех и много здраве! Flowers Four Leaf Clover

# 197
  • Бургас
Огромно ГУШ за превода!
Правите ни щастливи, момичета!!!
Бъдете здрави и щастливи и вие!!!

# 198
  • In the light side of the Moon!
Здравейте,
много благодаря на екипа за превода!!!! Flowers Cherry Blossom

Бързо възстановяване на Мело пожелавам от сърце. Revolving Hearts

Имах притеснение, че нещо се случва, след като излязоха почивка по никое време и 2 дни бяха затихнали от всякъде.
Искрено се надявам да успеят да се справят с епизода, въпреки, че ще им е доста трудно. А ние ще преглътнем липсата на фрагман.

Докато четях фантазиите на Leddel за емотикон пръстен, Sweat Smile ми мина мисълта, че може би Еда ще върне пръстена на Серкан, за да го нарани. Точно това й каза Айдан "нека остане в теб, не само защото не приемаме обратно подаръците си, но и Серкан да не мисли за теб, този пръстен винаги ще му напомня за теб" - нещо от сорта беше......

Бърборанке, Мело ще я пратят я при някоя болна баба, тетка или стринка да я гледа известно време.  Sweat Smile

# 199
Аз да кажа , че Мело ще липсва,  защото все пак доста комични ситуации създава тя. Поне лично за мен , тя е смешен,забавен човек и персонаж! Grinning
Дано само 1 епизод да я няма , както стана с Енгин.

# 200
Върти се в инстаграм някакъв коментар от продуцентската компания MF YAPIM, че сериалът се очаква да има 40 + епизода. Дано е вярно, че не мога да им се наситя. Не знам дали и 40 епизода ще ми стигнат. Flowers Hibiscus

# 201
  • София
А, дано е вярно! Това е страхотна новина, ако е така. Аз ще съм доволна или на един сезон от 30 епизода, или на два сезона, всеки от по 25 епизода - общо 50. Hands Ok Hand
Върти се в инстаграм някакъв коментар от продуцентската компания MF YAPIM, че сериалът се очаква да има 40 + епизода. Дано е вярно, че не мога да им се наситя. Не знам дали и 40 епизода ще ми стигнат. Flowers Hibiscus

# 202
Имаме превод на епизод № 14 Flowers Hibiscus
https://ok.ru/video/1979362314935
https://askim-bg.com/video/B2UKW6NWGX7M/POChUKAY-NA-VRATATA-MI-sck-EP14-BGSUB
GeriSezoni, Sprinter, Bobbi84, alexaata, момичета страхотни сте!
Много благодаря! Flowers Hibiscus

Благодаря на прекрасните преводачки! Не пропускат да ни зарадват, а преводите са уникални! Heart Flowers Rose

# 203
Чудесна новина е !
В интерес на истината е напълно логично да има толкова епизоди.
Първата част от сериала , 13 епизода , беше драмата Еда-Серкан , докато се влюбят . Много комични ситуации , много забавни и интересни моменти .
Сега навлизаме във втората фаза - обидените Еда и Серкан,  но интрига около Ефе , може би и Селин , тя е под въпрос. Докато развият сюжета на Ефе , ще минат сигурно 10-15 епизода и ще навлезем в трета фаза - бабата на Еда и миналото на Серкан !
Поне аз така ги виждам нещата и ето ти до тука едни 40 епизода Heart

# 204
Въртя и суча само и само да не стигна до края на тази серия. За мен тя е гадна, буквално. Тежи ми да гледам такива напрежения 😂 и хем знам защо е, но се ядосвам, че човекът, който трябва да знае - Не знае 😒
Единственото хубаво нещо, което имаше е, че пуснаха отново песента от момента с пердетата 😂
Искам повече моменти между Сейфи и Серкан, както и между Еда и Сейфи. Той е магьосник в отношение на това да им избистря умовете и да ги накара да мислят в правилната посока 🥰

# 205
GeriSezoni, Sprinter, Bobbi84, alexaata, благодаря ви от все сърце! Правите събота вечер по-щастлива за мен. Hug

Интересно ми е какво ще измислят сценаристите за Мело - защо ще отсъства. Simple Smile Дано да не са замисляли важни сцени с нея, защото на този етап трябва да отпаднат. Най-важното е екипът да са здрави и да не спрат снимките, защото това няма да се отрази добре на рейтинга. Така че им пожелавам успех и много здраве! Flowers Four Leaf Clover
Присъединявам се и аз да благодаря за превода
Flowers Hibiscus GeriSezoni, Sprinter, Bobbi84, alexaata, Flowers Hibiscus Прекрасни момичета, огромно благодаря за труда ви. Радвате ни безкрайно.

Бърборанке, Hug аз искам Мело да я пратят да учи нещо допълнително, някой курс за самоусъвършенстване, за да може като се върне да си намери добра работа (дори пак да е в офиса на Артлайф, ще има повече самочувствие така). Женските образи в този сериал ги развиват много добре, дават им сила и независимост. Не искам да я пращат на село. То после само остава да я оженят за някой чичак родителите и. Stuck Out Tongue Winking Eye Хич не ми се връзва с концепцията на сериала до тук.

# 206
Огромно удоволствие е да гледам любимия сериал с бг. буквички.
Благодаря ви момичета от сърце:yellow_heart:

GeriSezoni, Sprinter, Bobbi84, alexaata,
Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

Новината за 40+ епизода, така добре ми дойде. Дано!
Елчин/Мело/да оздравява бързо, а всички други да са добре и да продължават да работят Video Camera

# 207
  • Варна
Страхотна игра на Керем.Пресъздава всяка сцена по невероятен начин. Мога да го гледам пак и пак и пак.
Благодаря  за превода момичета.

# 208
  • София
Пак ще пиша дълго, момичета. Предупреждавам. Simple Smile

Изгледах си епизода с български превод и си припомних колко хубави и смислени диалози има в този сериал. Това е една от причините толкова да го харесвам. Но през цялото време ми беше заседнала буца в гърлото, като знам какво се случва на финала. Въобще не можах да се насладя на милите моменти между Серкан и Еда. Ах, тези двамата ще ми скъсат сърцето! Бързо да ги сдобряват, че не знам иначе... Едвам издържах епизодите, докато ги съберат. Копнеех да чуя признанията им, че са влюбени един в друг, да видя целувка, да ги гледам прегърнати. Не знам как ще понеса да ги гледам разделени. Сега дори е по-гадно. Но заради динамиката в отношенията им и перфектната актьорска игра, ще издържа някак си. Интересно ми е какво ни е подготвила Айше - наистина ми е интересно как ще се държат един с друг сега, това ме крепи, че поне ще има интрига. Като гледам това сърце, може още в края на 15-ти епизод да ги съберат. Или да не се размечтавам толкова?! Heart Eyes

Много се смях на сцената, в която Серкан каза, че има трима приятели. Ефе го попита Сириус кой е, а Серкан отговори “кучето ми”. Joy

Докато Ефе обясняваше на Серкан защо е избрал него, ми се стори искрен и тъкмо мислех да ви пиша, че го харесвам и имам добро усещане за него. Но след това усмивката, която пусна в края на разговора им... не знам... има нещо гнило там. Надявам се само да не се окаже голяма гад. Виждам го като братовчеда на Йомер от Любов под наем - достоен противник, но лек дразнител, който в даден момент ще се признае за победен и ще отстъпи достойно. Да видим дали ще изляза права.

Много ми хареса нежността, с която Серкан гледаше Еда, докато посаждаше цветенца на терасата му. През целия епизод внимателно наблюдавах Серкан и отношението му към Еда. Не знам откъде намери сили това момче да я остави накрая. Мисля си, че, ако бяхме в реала, щеше да реши да скрие истината, за да не я загуби. Но понеже трябва филм да става... Не знам как Серкан ще живее без Еда занапред. Наистина няма нищо в живота му, което може да я замени. Чувствата, които изпита с нея, са несравними и той е наясно с това. Никоя няма да го гледа с тези красиви, изпълнени с любов и нежност очи. Никоя няма да го целува и прегръща с такава искреност, доброта и всеотдайност. Жена като Еда трудно се среща и още по-трудно се задържа. Не проумявам как доброволно се отказа от нея дори предвид обстоятелствата. Значи не е егоист. Чувствата му към нея и желанието му тя да е добре са по-силни от собствените му нужди и желания. И все пак... не знам как ще живее и диша без Еда като негова половинка, след като веднъж я е имал в живота си като любима жена. Според мен ще видим един празен Серкан. Като празна кутия от крем - има я обвивката, но го няма съдържанието. Дори работата не мисля, че ще го крепи. Както изглеждаше, когато мина покрай Лейля, Ердем и Сузан след диалога с Еда на терасата. Очаквам обаче да разнообразят с комични ситуации, че иначе ще е прекалено драматично, а не сме в този жанр. Simple Smile

Много ми хареса, когато Еда осъзна колко много неща не е правил Серкан при разговора им относно киното и накрая каза: “Какво да правим, ще се учим.” Ами нямам търпение да се съберат и да продължат да се учат заедно. Само си представете колко още романтични моменти им предстоят. Ах, не ме интересува, че са клишета, но искам да видя всички романтични дизи клишета, случващи се на Еда и Серкан! Simple Smile

“След като Ферит се появява пред теб и те гледа в очите, ти ще направиш същото, Селин. Защо ние жените сме принудени да отстъпим назад? Заставаш пред него и го гледаш право в очите.” - тези думи на Еда ме накараха да се замисля. Вероятно тя ще направи същото. Няма да избяга и да се скрие от Серкан. Ще му покаже, че може да стои в една стая с него, че може да работи с него, защото е силна, независима и свободомислеща. В тази сцена със Селин първо си помислих “леле, Селин тотално изплиска”, но после ми допадна това да изпусне парата. Имаше нужда. Хареса ми и разговорът й с Еда. Според мен няма да се намеси между тях със Серкан сега, не и за да си го връща и т.н. Дори може да е от тези, които се опитват да ги сдобрят. А снимките с него не наряза, защото към него не изпитва този гняв и разочарование, каквито чувства към Ферит. Разбирам я. Тя вярваше на Ферит - че ще е до нея въпреки всичко. Това изоставяне й дойде изневиделица. Въпреки всичко, което направи, въпреки че осъзнава вината си за случилото се, тя се чувства предадена от Ферит. Затова му е ядосана. Докато Серкан й показа приятелско отношение, въпреки че я отхвърли. Тя реално искаше да е с него, но не беше сигурна в неговите чувства. Искаше й се той да отвърне на чувствата й, но разчиташе знаците погрешно - затова в историята със Серкан не се ядоса на него, а на себе си. Wink

И за финал - след като го изгледах с превод, мнението ми напълно се затвърди. С всеки изминал епизод този сериал става все по-добър. Историята се заплита, характерите на персонажите се развиват, дори някои неща в сюжета да са предвидими, не се уморявам да гледам, защото този филм има особен вайб, който просто ме пленява! Обожавам го!!!

И тази вечер ще разнообразя и вместо сладки сънища, ще ви пожелая горещи сънища... ето ви и една снимка, която пари, за да ви настрои на тази вълна. Joy Animal Speak No Evil

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 01:46 от Бърборанка с розови очила

# 209
Бърборанке, как хубаво бърбориш HugBlue HeartBlush
Малко съм се развихрила в кухнята посред нощите, но след малко се отправям към горещите сънища Stuck Out Tongue Winking Eye
Лека нощ

Общи условия

Активация на акаунт