Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 43/

• 35 286
  • 738
  •   1
Отговори
# 225

О, вторият фрагман ще е по-забавен от първия. Първият доста ме притесни, тъжен Серкан, наранена, обидена и ядосана Еда.... Вторият май ще е по-оптимистичен.

# 226
  • София
Еда ще трие снимки, после ще ги връща обратно или ще прави нови. Коя от нас не е била в тази ситуация да трие снимки с бившия от обида, гняв, разочарование или страдание?! Интересно какво ще се случи с новия портрет на стената, пръстена и синята рокля... Thinking

Друго искам да обсъдя с вас - чета доста коментари от фенове с препоръка към продуценти и телевизия да сменят деня на излъчване на сериала. Аз не съм съгласна с това. Първо, във всеки един ден от седмицата излъчват по няколко сериала и конкуренция има така или иначе. Второ, феновете сме свикнали, че сряда е денят на нашия сериал. Ако щете дори от суеверие - аз съм на мнение, че нещо трябва да продължи така, както е започнало. В останалите дни също има сериали с голяма фен база и не мисля, че някой, който е свикнал да гледа Ямата в понеделник, например, ще суичне към нашия сериал, дори да следи и него. И трето, но не на последно място - това със смяната на деня на излъчване обикновено е отчаян опит, когато няма какво друго да се направи и скоро след това сериалът бива приключен. В нашия случай Фокс имат доста сериали, но нашият и Доктор Чудо засега са най-гледани. Освен това в сряда сме в топ 3, а занапред можем да бием Неверен и да сме втори по рейтинг. Вие какво мислите по тази тема?? Unamused

Ах, браво за втория фраг! Казах ви аз, че ще обърнат логиката на фраговете този път - очаквах щом първият е тъжен, вторият да е  весел. Blush Hands V Flowers Four Leaf Clover

Има стори от Ханде с Керем:

За който има Инстаграм, ето и линк > https://instagram.com/stories/handemiyy/2422607290071891545?utm_ … hid=1mgx3qimqwmeu

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 13:41 от Бърборанка с розови очила

# 227
Еда ще трие снимки, после ще ги връща обратно или ще прави нови. Коя от нас не е била в тази ситуация да трие снимки с бившия от обида, гняв, разочарование или страдание?! Интересно какво ще се случи с новия портрет на стената, пръстена и синята рокля... Thinking

Друго искам да обсъдя с вас - чета доста коментари от фенове с препоръка към продуценти и телевизия да сменят деня на излъчване на сериала. Аз не съм съгласна с това. Първо, във всеки един ден от седмицата излъчват по няколко сериала и конкуренция има така или иначе. Второ, феновете сме свикнали, че сряда е денят на нашия сериал. Ако щете дори от суеверие - аз съм на мнение, че нещо трябва да продължи така, както е започнало. В останалите дни също има сериали с голяма фен база и не мисля, че някой, който е свикнал да гледа Ямата в понеделник, например, ще суичне към нашия сериал, дори да следи и него. И трето, но не на последно място - това със смяната на деня на излъчване обикновено е отчаян опит, когато няма какво друго да се направи и скоро след това сериалът бива приключен. В нашия случай Фокс имат доста сериали, но нашият и Доктор Чудо засега са най-гледани. Освен това в сряда сме в топ 3, а занапред можем да бием Неверен и да сме втори по рейтинг. Вие какво мислите по тази тема?? Unamused

Съгласна съм и аз съм си за срядата! Свикнали сме си средата на седмицата да "отваряме вратата". Това второто емотиконско пъзелче добре ще ни дойде мисля след раздялата. Ще има и хумор, роботчето ще изпуши ми се струва, но и любов на хоризонта, харесва ми! Candy Balloon Saxophone Heart

# 228

Дали емсъвпадение във фамилиите или и от там ще изкочи зайче?

Фифи е роднина на Еда и Айфер, Айфер нали я пита как са родителите й и защо не си оправят отношенията...
Може би Фифи и Еда са втори братовчедки.

Може Фифи да не се разбира с родителите си, но никой не е казал, че не се разбира с бабата на Еда.
Фифи се разбира прекрасно Айфер, с Еда. И аз се надявам да има скрит заек в цялата история. Чакам да ни изненадат приятно. Не искам да развалят приятелството между Еда и Фифи, понеже Фифи е супер приятел.

Иска ми се Фифи да спомогне да се оправят отношенията между Еда и Серкан и Еда и баба й.

Казаха, че е имало снимки, може би от 15 еп в офиса на Серкан и Фифи е участвала. Фенове бяха коментирали, че Фифи е отишла да "отхапе" главата на Серкан, задето е зарязал Еда. Joy Някои се молеха Фифи да се смили над Серкан, понеже и той е жертва, други пък коментираха - "дано Фифи да нареди едно хубаво Серкан, че да му дойде акъла в главата".

Но ако Фифи е в офиса аз си мислех - супер - сега ще видим кой на кого е агент. Нали имахме предположение и за
1) Фифи агент на бабаката
2 Ефе агент на бабката
Ще видим кой на кого е агент - дали се познават Фифи и Ефе?
Когато Мелек и Еда говориха за Ефе на терасата, Фифи дори не провери кой е Ефе, как изглежда... нищо, може пък да го познава.

А за денят на излъчване, аз също предпочитам си е в сряда, така сме си свикнали.
Ужасявам се от идеята да сменят денят например от сряда в неделя, защото в седмицата когато правят смяната ще има да чакаме няколко дни повече за новия епизод, а аз едвам издържам една седмица чакайки всяка нова серия Simple Smile
Но и да сменят деня ние пак ще си го гледаме.

редакция: За сторито на Ханде:
Серкан е с пръстен - не знам каква сцена снимат дали е от 15 еп. надявам се е от 16 еп. и предположението , че в 15 еп Серкан сваля пръстена да е грешно.
Още се терзая за този годежен пръстен сред емотиконките за това какво ще стане в 15 еп....

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 13:52 от kukli4ka456

# 229
Нова от Ханде

Момичета, пъзела за втори фраг не са от официалния акаунт на филма.

# 230
И ето, фен на сериала е преположил кой в крайна сметка може да разкрие истината на Еда:

Докато ние се ядосваме как Алптекин не си признава, как Серкан не намира сили да каже на Еда, а Айдан се вайка и смята, че любовта на Серкан и Еда е невъзможна и обречена....

Сириус може да вземе документите и да ги покаже на Еда и да разреши драмата!

А дано, ама надали...

# 231
Ninika, честит рожденик, да ти е жив  и здрав Simple Smile
Голям чаровник е този Керем Gift Heart

Ето го клипчето и в Туитър:
https://twitter.com/i/status/1317788718980354048
Ново от "Фифи":

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 14:31 от mi_si

# 232
Ninika, честит рожденик, да ти е жив  и здрав Simple Smile

Песента, която пее Керем е на Елвис Пресли - (You're The) Devil in Disguise

Текстът:
Скрит текст:
You look like an angel
Walk like an angel
Talk like an angel
But I got wise
You're the devil in disguise
Oh yes you are
The devil in disguise
You fooled me with your kisses
You cheated and you schemed
Heaven knows how you lied to me
You're not the way you seemed
You look like an angel
Walk like an angel
Talk like an angel
But I got wise
Oh yes you are
The devil in disguise
I thought that I was in heaven
But I was sure surprised
Heaven help me, I didn't see
The devil in your eyes
You look like an angel
Walk like an angel
Talk like an angel
But I got wise
Oh yes you are
The devil in disguise
Oh yes you are
The devil in disguise
Oh yes you are
The devil in disguise

# 233
  • София
Наистина е голяма чаровник, mi_si. Четох досега коментарите под сторито в един от фенските профили и много ми хареса следното (направо го превеждам): “Харесва ми избора на песни, които Керем избира да пее на Ханде.” Подкрепям с две ръце! Сега относно Серкан и Еда - от сторито става ясно, че Керем още е с пръстена (дали е в епизод 15 или в епизод 16, няма значение), както и че с Еда се возят в една кола. Каквато и да е причината, аз съм доволна - защото дори разделени, пак са заедно. Heart

# 234
Момичета, аз никъде не намирам ребуса за втория фраг? Има само от фенове, но всеки си ги е наредил, "по вкуса" Simple Smile
В официалния акаунт на сериала последно е публикувано това:
"Sence bu kimin telefonu Eda'nın mı, Serkan'ın mı?"

Колажи, които в момента най - много се въртят в Туитър освен пеещия Керем Simple Smile

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 14:53 от mi_si

# 235
  • Варна
А, не може ли Енгин да и предложи на Пърл и пръстена да е за нея. Или пък Ердем на Фифи.Stuck Out Tongue Winking Eye
До колко може да се вярва на това:https://www.youtube.com/watch?v=7Nt3jke-nTI

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 16:19 от suzi_a

# 236
А, не може ли Енгин да и предложи на Пърл и пръстена да е за нея. Или пък Ердем на Фифи.Stuck Out Tongue Winking Eye
Моето предположение е, че Еда ще върне пръстена, за да може да го получи с подходящо предложение в някой от следващите епизоди Stuck Out Tongue Winking Eye

# 237
Цитат на: Бърборанка с розови очила

Има стори от Ханде с Керем:

За който има Инстаграм, ето и линк > [url
Да ви споделя нещо, което не очаквах да ми се случи повече в този живот. На 53 г. съм безнадеждно, без паметно влюбена в рус мъж - Керем Бурсин. Особено след последния клип.
Просто не знам как му устоява Ханде.
Завиждам им искрено, че са млади, красиви, талантливи и деца на света.
Всеки път, когато Серкан е развълнуван или ядосан, на Керем му се изплъзва едно сладко Хъни/Honey от устата, което нито сценаристката е написала, нито режисьора поискал. Слушайте го колко нюанса отразява - гняв, ирония, сладост, слабост.

# 238
Ninika, честит рожденик, да ти е жив  и здрав Simple Smile

Ето го клипчето и в Туитър:
https://twitter.com/i/status/1317788718980354048
Ново от "Фифи":

Ееее, сега тази песен за Ханде ли е , за Еда ли е: Изглежда като ангел, говори като ангел ... Stuck Out Tongue Closed Eyes
Много сладки закачки, а пък Керем - мъж ли е да го опишеш Yum Heart Eyes Grinning

# 239
Пуснаха го и в Ютуб - и то двете му изпълнения Wink Gift Heart
https://www.youtube.com/watch?v=h5ulNHzhoYM

Общи условия

Активация на акаунт