Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 43/

• 35 203
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Ама обеците на Селин и Пъръл като пиеха кафе пред офиса направо на капачки от буркан ми приличаха Simple Smile . Харесва ми до тук серията. Много добре правят баланса
Да, Алекс, тези паралелните разговори бяха много хубави. Винаги ги правят страхотни. И сега така.
Много ви се радвам на коментарите. Някои са направо като излезли от моята клавиатура, а други ме развеселяват. Супер сте момичета. Това е по-хубаво и от кино

# 616
От Туитър:

"Робот?!? или жертва на родителите си и на любовта?"

# 617
  • Монтана
Блестящ Керем Бюрсин!Страхотен!
Алекс, зад теб съм в защита на Серкан! До края!
Блатодаря ти за превода! Безценна си!

# 618
  • София
Само да вметна, че очакванията на много от вас, че Еда ще тръгне да разследва, за да разбере истинската причина, че беше зарязана така неочаквано от Серкан, вероятно няма да се случи! Защото в разговора между Еда, Фифи и Джерен тя, Еда два пъти повтори, че тя е виновна, че Серкан е постъпил така! Вината й е, че не е разбрала, че той не я обича! Не вярвам да има жена, която да е зарязана и убедена, че не е обичана и да продължава да "търси под вола теле"!

Аз съм била и ще бъда зад Ела, на която светът се сгромоляса още веднъж с новината за фалита на леля й.....

# 619
И аз съм плътно зад Серкан! Той понесе най-много и загуби най-ценното си. ❤ Еда се опитва да е над нещата, но и на нея не й е лесно, личи си.. Керем е блестящ, за пореден път съм възхитена!

# 620
  • Кърджали
Защо не мие казала ...Сега повече се ядосвам
Еда, Айфер винаги е мислила най-много за теб, щом и от баба ти е искала помощ, го е направила от любов
 Съжалявам че така я нараних

Еда им казва че се връща в университета . Убедила ректора с това че работи с Ефе

Браво Еда, поздравявам те, върнала си се в университета... Много правилно решение. Н ои ти заслужаваш най- доброто
Най-доброто ли

И Сейфи па баш сега ще донесе вещите на ЕДа...

# 621
Алекс, благодаря много за превода! Безценна си Heart Exl
Добре, че са рекламите да ви изчета.

# 622
Ето какво изхвърля Еда в контейнера Sad

# 623
  • Варна
Ох, ще го схрускам тоя Серкан бей!

# 624
  • Кърджали
Серкан поиска това нали..Да не му остане нищо от мен нали...

# 625
ех, Сейфи, това беше гадно...можеше у дома й да ги занесеш...

# 626
  • София
Тук ми стана мъчно. Cry
Серкан поиска това нали..Да не му остане нищо от мен нали...

# 627
  • София
Браво на Серкан! Точно както очаквах, пред целия офис й връчиха кашона с вещите й! Направо го "поздравявам искрено" за тази постъпка! Много зряла, много мъжка!

Какво стана, направи си сметката, ще скрие истината от Еда, тя няма да идва в офиса, няма да я вижда, ще изхвърли вещите й, бързо ще я забрави! Колко удобно......

# 628
Серкан дали няма да си прибера подаръка за рождения ден от контейнера?

# 629
  • Кърджали
Серкан не поиска да ги оставят там. Майка му прати Сейфи там с цел да разучи какво е положението в офиса между Серкан и Еда, за предлог взе кашона......

Еда, ще ти кажа нещо. Добре че се върна тук, взе добро решение,  улегнало
Не ме интересува твоето мнение...
Добре ...

Общи условия

Активация на акаунт