Къде в Пловдив ??? - 88

• 36 855
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
От къде мога да си купя билки за чай? Насипни.

elliee, Има една сергия на Четвъртък пазар до Съединението, намира се точно срещу входа на 6-ти септември. Държат я брат и сестра, много от билките си ги берат те. Момичето е много готино, прави комбинация от билки за чай. Скоро ми препоръча смес от роза, мента, мурсалки и още нещо, не се сещам в момента. Много ми допадна. Има си стандартните билки (лайка, мента, маточина, мащерка, мурсалски чай и т.н.) и доста, които са специфични за конкретни неща. Последно взимах коприва и корен от репей да си поливам косата след измиване, да ми расте здрава и дъъълга JoyJoyJoy Препоръчвам.

# 241
  • Пловдив
Препоръки за фирма за пране на килим от мемори пяна (Дормео)?

# 242
И килими ли почнаха от мемори пяна да правят?

# 243
Да, в Кауфланд пускат често.

# 244
  • Пловдив

Няколко години ползваме тепавица Рай. Доволна съм. Добре изпран е и ми го връщат в отличен вид, не в деформиран.

# 245
  • В полето, под тепето.
Бихте ли ме насочили към магазин с хубави анцузи, българско производство.?!   
    [/url]

# 246
    • Пловдив
    Български анцузи има на Пешеходния мост в магазин  Flair,  имат и аутлет пак там.

# 247
    Може ли идеи за рожден ден за момчета на 9 години?

# 248
    • Пловдив
    Здравейте, къде мога да намеря палитра сенки повечко цветове? Трябва ми за утре, така че не става онлайн, търся магазин.

# 249
    • Euskal Herria
    Преди съм си купувала от едно магазинче до Събота пазара. Не знам дали това те устройва.

# 250
    • Пловдив
    Устройва ме в неделя, защото тогава ходя в църквата, а празникът е утре Grinning Но ако не намеря другаде ще отида утре, благодаря.

# 251
    • Euskal Herria
    Магазинът е за парфюмерия и козметика, от църквата като продължиш надолу към пазара, точно преди аптека "36.6".

# 252
    • Пловдив
    Във Форума на щанда с козметика и в магазина до А1

# 253
    Може ли идеи за рожден ден за момчета на 9 години?
    Картинг?

# 254
    • Пловдив
    Не, че нещо, ама рискувате ниой да не дойде на рожден ден. Кой болен, кой го е страх да не се разболее......ако болните решат да дойдат.....

Общи условия

Активация на акаунт