Къде в Пловдив ??? - 88

• 36 788
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Някой питаше за фаянс, днес и утре в Алати има 16% намаление на всички стоки, които не са в промоция.

# 166
  • Пловдив
Във физически магазин не знам къде има, но онлайн са на доста места и са божествени
https://www.notino.bg/yankee-candle/?gclid=Cj0KCQjwlvT8BRDeARIsA … wP5gaAhmQEALw_wcB

# 167
  • Пловдив
Да, и аз ги гледах онлайн, но ми се иска да си избера аромат, защото в Нотино са много и нямам представа кои биха ми харесали.

# 168
Дами, някоя от вас знае ли в кои книжарници придават книгата "Стопанката на Господ"?
Само онлайн я намирам.
И втора употреба става.

# 169
  • в сбъднатите мечти
Моля, кажете място където пробиват уши! Споделете опит!

# 170
  • Пловдив
Книги втора ръка - сергиите на колелото на гарата, както и книжарницата в безистена срещу съда. Евентуално и "София Т." в Капана. Не мога да кажа обаче дали имат конкретната книга.

# 171
  • о`майна лунна нощ е
Книги втора ръка - сергиите на колелото на гарата, както и книжарницата в безистена срещу съда. Евентуално и "София Т." в Капана. Не мога да кажа обаче дали имат конкретната книга.

В безистена срещу съда съм давала заявка, развъртат телефоните и намират наличности из  цяла България. Имат си контакти хората и действат.

# 172
  • Пловдив
София от "София Т." на мен ми е намирала също книги по заявка

# 173
Моля, кажете място където пробиват уши! Споделете опит!
В Arena style  пробиха ушите на дъщеря ми, когато беше на 8м. Доволни бяхме.

# 174
Откъде да търся евтин акумулатор?

# 175
  • Пловдив
Дами, някоя от вас знае ли в кои книжарници придават книгата "Стопанката на Господ"?
Само онлайн я намирам.
И втора употреба става.
Не мисля, че може да се намери в книжарница в Пловдив. Иначе края на септември имаше щанд на празниците на Стария град, а и на други подобни съм виждала авторката с щанд, но ко знае кога ще е следващото....

# 176
  • Пловдив
Да, само с поръчка е книгата. Може и в библиотека да се намери Wink

# 177
  • о`майна лунна нощ е
Откъде да търся евтин акумулатор?

От години ползваме малко магазинче точно срещу входа на Кауфланд на Цариградско шосе. В малките жилищни блокчета на булеварда, вижда се ясно от пътя. Имат избор и на скъпи, и на евтини модели. На трета кола купуваме Мутлу от тях. Турска марка, но и при трите автомобила се показаха като надежни и за това при предстояща смяна, отново залагаме на тях.
На място ще консултират спрямо бюджета.

# 178
Само онлайн я намирам.
И втора употреба става.
Купувала съм я от книжарница Паола, срещу Дома на младоженците. Но беше поне преди 2 години, сега не знам дали я имат.  Давам координати от нета , да попиташ предварително.

# 179
В магазина на TED,  на Голямоконарско шосе, дали предлагат спални комплекти?
Къде се намира магазина,а  работи ли?

Общи условия

Активация на акаунт