Къде в Пловдив ??? - 88

• 35 635
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • до най-прекрасния мъж
Топки за сушилня, но вълнени къде мога да намеря?
В Технополис има. Миналата година купих на цена от 18 лв за комплект от 3 бр. Виждала съм ги и в Практикер. Вижте в сайтовете дали има във филиалите около вас.

# 676
Биха ли ми направили някъде фигурка от фондан?
Искам да украся домашна торта..

# 677
Има ли удобен транспорт от бул.6 Септември в района на площад Кочо Честименски до колелото на Дунав?

# 678
  • Пловдив
Има ли удобен транспорт от бул.6 Септември в района на площад Кочо Честименски до колелото на Дунав?
15?

# 679
sunflower, благодаря много!

# 680
Скрит текст:
Топки за сушилня, но вълнени къде мога да намеря?
В Технополис има. Миналата година купих на цена от 18 лв за комплект от 3 бр. Виждала съм ги и в Практикер. Вижте в сайтовете дали има във филиалите около вас.
Благодаря!

# 681
  • Пловдив
И в ДМ имаше преди комплект от 3 броя вълнени топки за сушилня на цена между 10 и 15 лева.

# 682
  • Бг
Биха ли ми направили някъде фигурка от фондан?
Искам да украся домашна торта..

Готови фигури от фондан съм виждала по сладкарниците - Неделя, Колекция, Попи мони. Предполагам и по други ще има. Ако обаче е по Ваша идея нямам представа дали изработват някъде.

# 683
  • Пловдив
На повечето места ми поискаха по 10 лева за брой за фигурки Елза и Анна. Накрая купих пластмасов комплект с героите от филмчето и украсих с него.

# 684
  • о`майна лунна нощ е
Добре си решила. Децата не ядат захарните фигурки, а те са скъпи и за съжаление не винаги успешно направени. Пластмасовите фигурки остават за игра и след рождения ден.

# 685
Да, захарните фигурки няма да се ядат, но пък хич не ми допада идеята за пластмаса в/у торта.
Днес минах през Чочко и там има захарна украса, която ме устройва, за по 3лв./бр.
Благодаря за отзивите!

# 686
Здравейте, приемем идеи за празнуване на детски рд на 10 годишна госпожица по време на затворени заведения.
Стая на загадките? Но не знам дали работят и те

# 687
Дани, препоръчайте магазин, от който може да се разгледат мъжки костюми.
Не ни се е налагало скоро да търсим, но ще сключваме граждански брак и младоженеца ще е с костюм все пак.
На главната не съм ходила от много време и ня помня какви магазини имаше за костюми.
Може препоръки и за Асеновград.

# 688
  • Точно където трябва
Някой виждал ли е самозалепваща лента или елемент, светлоотразителен? Като тези по детските дрехи, обувки, чанти...

# 689
  • Майничка
Светлоотразителна лента се продава по кинкалериите, но не съм срещала самозалепяща.

Общи условия

Активация на акаунт