Къде в Пловдив ??? - 88

• 35 628
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • Точно където трябва
Тези, които съм виждала са буквално залепени. Примерно на гумените ботуши на детето ми. Аз намирам в нета, но най- евтината е 7-8 лв, а с доставка вече се обезсмисля. А и все са метри. На мен ми трябват буквално 5 см.

# 691
  • Пловдив
На пешеходния мост /като идваш от центъра се пада вляво/ долу до единия паркинг има една кинкалерия с много неща, според мен там може да намериш такова нещо.

# 692
Някой виждал ли е самозалепваща лента или елемент, светлоотразителен? Като тези по детските дрехи, обувки, чанти...
В аптеките на Софарма съм виждала такива, ако ти вършат работа. Не знам на място какви цветове има, дребната има подарък от там зелено коте подобно.
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030009197

# 693
Дани, препоръчайте магазин, от който може да се разгледат мъжки костюми.
Не ни се е налагало скоро да търсим, но ще сключваме граждански брак и младоженеца ще е с костюм все пак.
На главната не съм ходила от много време и ня помня какви магазини имаше за костюми.
Може препоръки и за Асеновград.

Във Форума има магазин за мъжки официални облекла,на 1 етаж, точно до Ескалатора за слизане. Хубави са и ще го облекат от до, без обувките. 😊 Мъжът ми си купи от там 2 костюма и не бяха прекалено скъпи. Не помня как се казва магазина. Но от тази седмица Форума е отворен и може да разгледате.

# 694
  • о`майна лунна нощ е
В началото на малката главна, почти залепен за подлеза,  точно срещу БНБ, има магазин за мъжки костюми и имаше табели за намаления. По спомен - костюм за 150 лева. Преди години сме взимали от там и още изглежда добре. Магазинът си работи.

# 695
  • Пловдив
Мисля, че магазин за костюми съм виждала и в началото на малката главна - пада се по диагонал срещу Халите - Lusso или нещо подобно беше името. Опитвам се да се сетя,че май и отсреща имаше магазин за костюми.

# 696
Къде в Пловдив предлагат бойлери с доставка и монтаж?

# 697
  • Пловдив
По "Хр. Г. Данов" има няколко магазина за костюми.

# 698
На улица Родопи, близо до кръстовището с Капитан Райчо има специализиран магазин за бойлери, мисля предлагаха и монтаж( купували сме оттам, но имахме кой да ти го монтира и не сме се възползвали).

# 699
Момичета, можете ли да ми дадете идея от къде в или в близост до Пловдив мога да си купя хубави пресни домашни яйца?

# 700
Има ли  лаборатория, в Тракия  в която може да се прави спермограма ( дали само да се занесе материалът)? Мин.година ММ се разкарва до центъра, поради изискванията на лабораторията, освен това има и изискване да е сутринта... Но  тази година няма възможност и се чудим дали няма тука удобна лаборатория?

# 701
  • Пловдив
Ако искаш адекватна спермограма, направи я където трябва. Все пак пари ще даваш. Ню Лайф, Селена, Писанец и Спас Джоглов.

# 702
Някой виждал ли е къде продават синьо шампанско по големите магазини или в специализиран магазин за алкохол да търся?

# 703
  • Пловдив
Адекватна спермограма се прави не на гладно сутрин,  а поне след 3 дни въздържание от секс, по възможност алкохол и цигари и в специализирана клиника и не по-късно от 30 минути след взимане на "материала". Всичко друго е отбиване на номера и  за пари...

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 22:06 от sunflower

# 704
Адекватна спермограма се прави не на гладно сутрин,  а поне след 3 дни въздържание от секс, по възможност алкохол и цигари и в специализирана клиника и не по-късно от 30 минути след взимане на "материала". Всичко друго е отиване на номера и  за пари...
Това ми е известно. Вече ММ го е правил. Във въпросната лаборатория искаха материалът да е занесен до 8.30 сутринта. При това в далечният край на центъра. За съжаление, обаче не си спомням името на лабораторията. Изследванията бяха идеални и съответно не сме ги пазили. А и си имахме други проблеми и тази подробност ни е излетяла от главата....  Благодаря за отговорите на Дазел. 🌼

Общи условия

Активация на акаунт