Къде в Пловдив ??? - 88

• 35 623
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • до най-прекрасния мъж
Адекватна спермограма се прави не на гладно сутрин,  а поне след 3 дни въздържание от секс, по възможност алкохол и цигари и в специализирана клиника и не по-късно от 30 минути след взимане на "материала". Всичко друго е отиване на номера и  за пари...
Това ми е известно. Вече ММ го е правил. Във въпросната лаборатория искаха материалът да е занесен до 8.30 сутринта. При това в далечният край на центъра. За съжаление, обаче не си спомням името на лабораторията. Изследванията бяха идеални и съответно не сме ги пазили. А и си имахме други проблеми и тази подробност ни е излетяла от главата....  Благодаря за отговорите на Дазел. 🌼
Отивайте в репродуктивна клиника, всичко друго е ала-бала.

# 706
  • Пловдив
Предполагам Геника е лабалаторията...в Гранда е.
В Ню лайф носят изследванията в Писанец...спермограмата обаче май там я джуркат.

# 707
  • ...
Малко странен въпрос ще задам сега, но някой виждал ли е да продават драконов плод и къде Blush

# 708
  • Пловдив
Малко странен въпрос ще задам сега, но някой виждал ли е да продават драконов плод и къде Blush
в Лидл май има.

# 709
Дайте предложение за магазин за парти артикули или от къде ога да купя балони и други парти неща за 30-годишнина на мъжа ми.
Нямам възможност да отида до Джъмбо.

# 710
  • Пловдив
Дайте предложение за магазин за парти артикули или от къде ога да купя балони и други парти неща за 30-годишнина на мъжа ми.
Нямам възможност да отида до Джъмбо.
Магазин 101 балона на
ул. „Антим I-ви“ 17

# 711
На 6ти Септември, до Т-Маркет има някакъв подобен м-н.

# 712
# 713
На 6ти Септември, до Т-Маркет има някакъв подобен м-н.
Да и аз го наблюдавам от известно време, но не съм влизала. Отвън изглежда голям и добре зареден.

# 714
pi_pi, и аз само го наблюдавам от колата 😀 но скоро ще имам повод да го посетя и ще споделя.

# 715
  • Пловдив
В Пепко също се намират парти артикули.

# 716
  • Пловдив
То зависи какво се разбира под парти артикули. Балони от всякакъв вид, обикновени, с надписи, цифри и всякакви по вид свещи съм виждала в Панда, както и в магазинчетата от типа на Хит, в които можеш да намериш какво ли не. По празниците купувах свещи за рожден ден, в кварталния Хит имаше поне 10 вида цифри.

# 717
Какво е Хит? За първи път го чувам тоз магазин в Пловдив Rolling Eyes
Има ли общо със софийския HIT хипермаркет?

# 718
  • Пловдив
Какво е Хит? За първи път го чувам тоз магазин в Пловдив Rolling Eyes
Има ли общо със софийския HIT хипермаркет?

едни магазинчета от типа на едното левче, но почти нищо по левче няма вътре.
не било Хит, а Хита. Живея на бул. Южен, имам два на пешеходно разстояние, един до Т-маркет, а другият е в близост до старите Слънчеви лъчи.
Скрит текст:

# 719
Ясно... Аз съм в Кършиака, тука май не съм виждала. Не че им гледам имената на левчетата 🙄
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт