Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 59

• 20 649
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • Targovishte
Вълничка - и от там ще се пробвам,  стига да имам време. То и ходенето ми не знам точно кога ще е...

Мими- направо идвай! Ще си уредим кулинарни надпревари. Ако дойдеш, със сигурно ще кача кг защото ще ям вкусни неща. Спагетите ти изглеждат изкушаващи.  Обожавам манатарки, но трудно ги намирам. А салатата направо си плаче за ракийка. А отзад райска ябълка ли виждам? Е аз не се научих да ги харесвам, но жена ми умираше за тях и унищожаваше количества ... Купувал съм й и 20 броя- тук така ги продават с цена на бройка.

# 586
Вълничка - и от там ще се пробвам,  стига да имам време. То и ходенето ми не знам точно кога ще е...

Мими- направо идвай! Ще си уредим кулинарни надпревари. Ако дойдеш, със сигурно ще кача кг защото ще ям вкусни неща. Спагетите ти изглеждат изкушаващи.  Обожавам манатарки, но трудно ги намирам. А салатата направо си плаче за ракийка. А отзад райска ябълка ли виждам? Е аз не се научих да ги харесвам, но жена ми умираше за тях и унищожаваше количества ... Купувал съм й и 20 броя- тук така ги продават с цена на бройка.
Аз не искам надпревариии, аз ще седя и ти ще готвиш, нали ще си ме осиновил, ааа мога да ходя на пазар... с маска! Joy
Райските ябълки са домашни, наши от свекъра, никой у нас не ги яде, освен аз...чакам ги да омекнат и греба с лъжичка, като нектар са вътре...ако беше наблизо щях да ви дам! Wink

# 587
  • Targovishte
Мими - съгласен!!! И кашон Траминер, нали...

# 588
Курдов, Мими, аз ще ви отварям Траминера! Hug Отварям и дегустирам, преди да поднеса 😉
Манджите ви изглеждат вкусно! Hug
Жгмъцко, много съжалявам! Sad Hug

# 589
Е, за Траминера е ясно! Ако Емка дойде да го отваря ще трябват 2 кашона! Joy

# 590
  • Русе
А, защо само Емка, аз викам, че може и повече да дойдем Wink всяка с по кашон Joy

# 591
А, защо само Емка, аз викам, че може и повече да дойдем Wink всяка с по кашон Joy
Ми ти какво ще правиш...тебе няма да те е осиновил, ти си му майка...???? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 592
  • Бургас
Ми ти какво ще правиш...тебе няма да те е осиновил, ти си му майка...???? Stuck Out Tongue Winking Eye
Не му е тя, аз съм! Laughing
Нямам кашончета, но имам няколко кутии по 5 литра. Smiling Imp
У -чети  не  давам! Онзи ден купи меденки  от Лидл,и докато не им видях сметката не спрях! Че и XXL пакет. Обявявам край на купуването на сладко!!!!!! Ааааа, то  голяма уста, голяма лакомия!

# 593
Ох с тия вашите он лайн премени ви обърках. Без кашони не приемаме....! Кутиите с каква вместимост са? Thinking

# 594
  • Targovishte
Който няма Траминер- аз ще му дам. Вие само елате - и ще ви нагостя,  и ще ви напоя.  Ей каква среща можем да си направим... За чудо и приказ.

П.п и доместос имам, два-три вида Simple Smile

# 595

А то и да няма аз ще донеса....ти нали изпра и пътеките в кухнята! Joy

# 596
  • Targovishte
Да, изпрах ги. А останалите килими и пътеки минах с това, мирише на горски цветя и билки, страхотен аромат
https://temax.bg/userfiles/productimages/product_524876.jpg

# 597

Да си дойдем на думата Joy

И аз минах през Лидъл и загънах едни пияни вишни, щото се ядосах, че ония грозници, майсторите, не дойдоха. Утеших се три пъти до тук.

# 598

Да си дойдем на думата Joy

И аз минах през Лидъл и загънах едни пияни вишни, щото се ядосах, че ония грозници, майсторите, не дойдоха. Утеших се три пъти до тук.
Така, така, аз от събота се утешавам, с линд, бонбони и шоколад, вчера и днес Тублерон....даже и майстори нямам...! Joy
Курдов и аз харевам Медикса....

# 599
  • Бургас
Чета, чета и ми става едно мило и драго как се събрахме все крастави магарета Innocent
ТакЪви нежни, старадащи и неразбрани  души, които имат нужда от утеха....много утеха.

Миленски
, как си?
Балки, обади се, бе чадо!
Мори, и ти, само минаваш, "Здрасти" и кой от къде е?? ААА, таз лИбоФ съвсем те скри.

Айде, бе, скритите измъквайте се...

Общи условия

Активация на акаунт