Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 59

• 20 647
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Взех вече да се тревожа за Балки, не е изчезвала толкова за дълго, там в това пусто Джърмъни!

# 601
  • Калифорния, САЩ
Сладурковци .... толкова ми е хубаво да ви чета кат' имам времеееееее....  Satisfied

Миленски, взимай мерки - бъбреците не са шега работа. Аз от две години съм на лекарства заради тях и ефект няма. Намери си читаВ доктор и се погрижи - не е шега работата там. Пиши ми на лични, ако искаш.

Айде, банда, лек ви вторник!!!

# 602
ТакЪви нежни, старадащи и неразбрани  души, които имат нужда от утеха....много утеха.
Иринитко, тъй, тъй....че даже и безутешни Joy
Да имате хубав ден, банда! Тук почна мръчкаво...предразполагащо към ..утешаване...Кой ще строи редиците, че изкушения дебнат отвсякъде? Hug

# 603
  • София
Здравейте

Като чета какво утешаване пада ми иде да се утешавам от сутрин до мрак... Още страдам за "откраднатия си живот и спомени", боря се с автоматичния съпорт на ФБ, засега не особено успешно. И не мога да се примиря. Sad
Обаче вчера имам почти режимен ден, с малки прегрешения, а днес съм амбицирна да е етори и то съвсем режимен ден т.е. без сладко, тесто и минимум въглехидрат в храната. Виното не го броя за прегрешение и си го позволявам с голям кеф. Днес съм в "хоум офис" и май това ще улесни режимността. Преди малко си пекнах яйца на палачинковия тиган, някога баба ми правеше такива върху хартия. Ами доста се доближи до вкуса им. Ех, бабчето ми как ми липсва.

Спокоен ден да имате и да сте здрави!

# 604
Здравейте

Като чета какво утешаване пада ми иде да се утешавам от сутрин до мрак...
Ох, Жгмъцке, така ме разсмя...
Добро утро!
Нещо тази сутрин ми е криво, криво, дано изгрялото слънчице ми повдигне духа. Нямам и никакво желание за работа... искам да дойдат Коледните празници и да си стоим вкъщи.
За обяд не съм си взела нищо,грабнах от вкъщи една от сутрешните палачинки със сирене... това ще е с тези ВХ напоследък добре ще се подредя.
Хубав ден банда и стягайте кашоните с Траминера...! Wink

# 605

Здравейте,да се изкажа и аз по темата Grinning. ..и не само,мога да се включа,но Траминера не ми е актуален в това мъгливо и студено време Rolling Eyes,виж една сира или каберне е друга работа Heart Eyes!

# 606
  • София
И на мен Мамексче, аз любя мавруда най-много. Wink

Мими, а тук е още по-зле - мъгла.
И на мен ми е страшно криво...

Помощ банда, някой не познава ли бял хакер ?!

# 607
  • София
Жгмъцони, не познавам хакери. Съжалявам! Ужасно е това, защо му е на някой да ти вземе профила-заради снимките ли?
Говорите си за вино, но аз с антибиотика скоро до виното няма да стигна.Hug
Бъбреците са възпалени по изследвания, но по ехограф са в нормалните си размери, също така си отглеждам в единият няколко камъка от по 4мм.  Според ЛЛ трябва да увелича времето на прием на антибиотика. Засега отлагаме болницата.
Ще мина на чаша бира вечер за известно време, вместо вино  Grinning

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 13:18 от milensky''

# 608
  • Русе
Аааа, идно мерлонце не отказвам и аз, е, не сега точно, Joy Малко по-късно, Trollface

Ам ний у Руси нямаме слънце, а искаме, Crossing Arms

А, добър деннн, Kissing Heart

Курдов, им не ми омръзват снимките, описанията, рецептите, не ги спирай никога! Kissing Heart

Миленски, как си днес? Дано не се е стигнало до болница. Sparkling Heart

Деемс, Heart

Ох, ко беше друго....чааайти да се върна...

# 609
Аз пък като Джулиета от червените обичам МЕРЛО, ммм ама много...Wine Glass
Не ме порицавайте, страх не страх ядохме с една колежка навън, пилешшка пържола и салата ...та не съм в грях. Палачинката остава да се утешавам след обяд...! Wink

# 610
  • Бургас
И на мен Мамексче, аз любя мавруда най-много. Wink

Ще правим тройка - с мавруда

Хакери не познавам - нито бели, нито черни.Pensive

# 611
  • Русе
Ох, аз се връщах да чета, паСиенти посрещах, ядух, и забраих ко....:Mask

Мимс, чи що да те порицаваме, разбира се, че ще хапнете навън, жОта (както вика Шуши) тряА се живее. Heartpulse
Ама съм гоуем мислител, Trollface

Слизам за кафенци, Kissing Heart

Аааа, в тройка с мавруда и аз бих участвувала, 🤪

# 612
  • Оптимист по принуда
Абе лъхне ли ме на Жибрица, значи сте се размърдали. Joy Пийте, пийте, само това ни остана.Аз ще ви викам наздраве с водица и кафе Hug

Миленски, да минава бързо! Hug

Джуле, лъХкат ли пасиентити? Sunglasses Нови гащи не донесе ли някуй Joy Да я нацелуваш мъдрата ми принцеса Heart

Аз си направих 'палачинки' със спанак и яйце, сложих сирене за мазане, шунка и айсберг. Много вкусни. От две яйца и шепа спанак станаха 2 големи палачинки или 4 парчета.

# 613
Ауууу, палачинките са супер, аз щях да ги правя, но не намерих спанак! Yum

# 614
  • Оптимист по принуда
Ако имаш цвекло, също става.

Общи условия

Активация на акаунт