Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 59

• 20 637
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Мимчо, 😘😘 стискам палци за Телча. А това, че не е вярвал не от значение, защото на моята колежка мъжът и е по- зле от Монк. Каска, маска, ръкавици и всичко останало, а се короняса.
Скайче, 😘имаше една песен”Ти нямаш сърце”.
Деско, 😘😘😘 много ме развесели 😘😘.

# 631
Сега ще си сипя един Джак, и има още малко микс ядки от фри шопа, че да мога да заспя. Ако утре е по зле го изритвам в апартамента на свекитата - няма и детето да зарази, то прави често пневмонии! И ще му носим ядене...поне да не ми седи тук, че като извадя точилката... Joy

# 632
Ехххх, Мими, дано е по-добре! Недей с лошо, предполагам че и на него му е достатъчно притеснено. Нали в “добро и лошо....”
Пък аз пия от домашния мавруд на ММ, екстра му се е получил🤩
Скайче, мъжовете у дома са почитатели на тез стекове полусурови, а аз не мога и да си помисля да ги вкуся 😳
Деми 💝💐
Джулка, каквото има да става- здраве да е🍀
Вангоби, ще ти размине, душо 🥰

# 633
  • Русе
Ех, бандичка, знаех си, че само вие ще разберете моята жертва 😁🙃
Ох, Скайче, как ми се дояде, ама правено на ваша територия 🤣🤣🤣
Мимко, как е Телчо? Не го изритвай толкоз скоро след сватбата 😉 Дано не е това - все пак "никой не е отменил другите вируси" както каза един колега...
Вангобче 🤗
Хубав и усмихнат ден и дано само положителни емоции да имате

# 634
Добро утро! Blue Heart
Деско, така е, из офиса им се завъртя някакъв вирус, по два три дни боледуваха колегите, но никой не се залежа и да кашля. Вероятно го е прихванал...днес няма промяна, само дращене на гърло. Наредих му да си остане вкъщи, защото все пак не се знае, няма да заразява хората, макар че те не бяха така лоялни. Както и е.
Днес ми е някак по бодро, може би защото се наспах.
Къде изчезна Курдов, ни снощи показа манджи, ни сега се вясва?
Все пак грахът го сготвих сабахлен и довечера Телча с една тенджера манджа и една торба хапчета се изстрелва в другия апартамент. Smile Там ще кара меден месец... Joy

# 635
Привет!
Снощи забравих да си снимам чашата и да ви кажа "Наздраве!" Stuck Out Tongue Winking Eye Откакто е готово виното на ММне пропускам вечАр без Ф , твърд алкохол ни моА.
Скай Kissing Heart красоти, красотиииии! Вие сте май на твоето любимо място , а Stuck Out Tongue Winking Eye
Деска Kissing Heart трябва да се жертва човек !
Дееемс Kissing Heart уникално изглежда палачинката ти!А само с пресен спанак ли става? Щото на мен ми е по- лесно да ползвам замразен.
Джулс Kissing Heart трябва да се съхраним психически, да, щото иначе не ми се мисли!
Мими Kissing Heart стискам палци за Телчо, и да не го гони толкова скоро след сватбата де Stuck Out Tongue Winking Eye
Вангоби Kissing Heart хайде дано днес се чувстваш по- добре! Hug
Иринита Kissing Heart нали трябва да видя всичко, е отворих и линка и сега ме преследват хачапурите Stuck Out Tongue Winking Eye
Ир Kissing Heart радвам се,че си писала!
Курдов Hug толкова увлекателно пишеш и такива вкусотиии приготвяш, така че продължавай да ни радваш със снимките и разказите си!
Стреличка се изгуби, надявам се ,че си добре!
Прекрасен ден да имате, банда! Heart

# 636
  • Бургас
Добро утро,

Скайче, онова, за което питаше Мими, не съм го видяла, (добре, че репродуктивните ми способности счезнаха). Името на коктейла е трепач!
И ЛО казва, че съм зла и егоистка.Що пък не!? Така държа на разстояние "изключително добрите емпатични кърлежи", които пристъпват прага на душата ти, кършейки пръсти и с меден гласец. И колчем си отворил вратичката и нахлуват директно с кубинките, за да ти изпият жизнените сокове и времето.  Ареее, без такива!

Мими, каквото и да е с Телчо, да минава леко!
Деско, прав е колегага ти, че другите вируси никой не ги е отменил. Хортензиите са ми любими!
Някой да знае дали се режат сега?

Банда, днес вече решавам да се взема в ръце, щот така не може.
Така,
З - без, то си по дефолт
О - пилешка кавърма и салата зеле и моркови
В - бъркани яйца с пармезан.

Занатка, екстра, казваш е маврудчето. Smiling Imp Wine Glass

Аз се маскирам и изчезвам малко по задачки.

Стреличката, ???

# 637
  • София

Жгмъци, искрено ти съчувствам и те разбирам Hug Недоумявам как и защо се краде профил, в смисъл продължават ли да постват в момента уж от твое име? Нали приятелите ти могат да видят, не може ли някой да му пише не мессинджъра и да го помоли да се махне с добро?
Ако на мен ми се случи, признавам си, ще бъда съкрушена, защото ползвам ФБ единствено с тази цел- да си пазя снимките в албуми, а те са много. Телефони чупя, губя, компютри също, но си знам, че там във фейса всичко ми се пази, а то Frowning1
Не ви пращам покани за приятелство, защото почти всичко е видимо само за мен си, и в този смисъл ФБ не го ползвам по предназначение.

Скайче, разбита съм! Крадецът нито пише на някой, нито публикува от мое име, просто недоумявам защо го направи. Може и само за спорта, знам ли. Имам известен напредък при възстановяването, но се опитвам да се настройвам и, че няма да си го върна, за да мога да го понеса някак. Имам много спомени от места, където съм пътувала, много ценна кореспонденция, както и албуми със снимки, повечето ги имам и свалени на компютър, но се чувствам ограбена. Защитавай си профила щом и за теб е толкова ценен.

Мими, дано не е това болестта на Телчо, но е много вероятно да е. Около мен цяли семейства са болни, включително хора от офиса. Аз преди два дни си сложих противогрипна ваксина, за да не ги застъпя поне и за да не се тръшкам ако ме хване грип, че е ковид... Голяма съм паника.

Иринита, не се режат аз доколкото знам хортензиите.

Болничките да оздравявате, всичките ви мисля!
Останалите, пазете се!

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 10:01 от жгмъц

# 638
Добър ден!
Нова съм в групата, пожелайте ми успех, че положението загрубя.
Гладуването не ми е силна страна, не съм била на диета повече от три дни Disappointed Relieved

# 639
Добър ден!
Гладуването не ми е силна страна, не съм била на диета повече от три дни Disappointed Relieved
Ехеее, добре дошла, ако мислиш, че тук ще отслабнеш заповядай Hug...както виждаш ние тук хапваме, пийваме и се стремим да сме слаби! Колко ни се получава отделен въпрос... Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 10:44 от mimi.7299

# 640
  • София
Добър ден!

Добре дошла!

Гладуването някакъв режим ли е или просто това е начинът ти за диетуване ?
Ние може да се веселим повечко напоследък, но всички сме правили режими и то успешно, така че съвети можем да даваме. Wink

# 641
  • Бургас
Добре дошла, Vion!:hibiscus:

Както написа Жгмъц, всеки от нас е правил различни режими и е намерил "своя". Понякога това е успешна за един и неуспешна за друг комбинация.
Какъв режим мислиш да подхващаш? Тук не коментираме само 90ДД, но там сме на експертно ниво. Все пак сме заедно вече.....Мимичета, от колко години сме заедно Rolling Eyes
Напиши малко повече за себе си, моля. Ние сме любознателни и в никакъв случай, любопитни.

# 642
От 6 години, Иринитко, от шест!

# 643
  • София
Аз съм тук от 2015-та.

# 644
  • Стара Загора
Добре дошла Вион!
Аз също се присъединих неотдавна, тук е много уютно и топло. Има и режими и веселие, но нйа-много ми допада, че мога да споделя нещо и да получа съвет и/или съчувствие.
А за Учета - в момента ям пача-желе + домат + люта чушка. довечера някаква рибка, каквато ми донесе синко моят от техният кетъринг на работа. Чао, хубав ден.

Общи условия

Активация на акаунт