Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 59

• 20 655
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Здравейте, банда Hug
Благодаря, че ме мислите! Hug
Сутринта се чувствах по-добре, даже се разшетах в къщи, писах домашни с малката, но от следобед отново съм с температура и ми потънаха гемиите. Почти не ме боли бъбрека и силно се надявах, че вече се оправям. Утре съм отново на преглед и изследвания, въпреки че какви изследвания ще ми правят при толкова изпити лекарства не знам.
Иринита, фраера и аз го гледам, защото мултикукъра не беше много подходяща покупка за нас. Не го включих в готвенето. Не и предимно с него да готвя, а това беше целта.
Мими страхотна разходка си си направила.Hug
Курдов, почивай си. Почивай си! Hug
Вангоби, много ме изкушаваш с този яйчен фаст. Колко често може да се прави?
Емка, здравей Hug
Скайче, Демс, Джулс, Инджи, Сис, Танко, Деси, Мамекс, Жгмъц и на останалите неспоменати много Hug
Лека вечер, банда!

# 571
  • Калифорния, САЩ

# 572
  • Русе
Ир 🥰🥰🥰🤗🤗🤗
Миленски, дано днес си по-добре 🤗
Усмихнат ден и лека седмица момичета и момче!

# 573
  • Бургас
Добро утро,

Мимчо
, права си, че за моя начин на живот и хранене кукъра няма да ми е толкова полезен.
Гледах фраера на Mia и този на Далимано. Еднаква мощност са и вместимост - 1500 W и 2,5 л. Че и на външен вид си приличат. Тогава каква е разликата?
Видях новия  на Делимано, с по.голямата вместимост, но е грозничък.Laughing Ръбатичък ми е.

Миленски, стискам палци!
Днес е кучи студ, но пък е слънчево! Загърнете се добре и се усмихнете! Sparkling Heart

# 574
Добро утро,

Мимчо
, права си, че за моя начин на живот и хранене кукъра няма да ми е толкова полезен.
Гледах фраера на Mia и този на Далимано. Еднаква мощност са и вместимост - 1500 W и 2,5 л. Че и на външен вид си приличат. Тогава каква е разликата?
Не знам кой на Миа гледаш, но Делимано е някаква дървеняшка изработка, трудно се пъха кошницата, грубо изпълнение.  Миата е заоблен, с ел. дисплей и доста по красив като визия. Къде го гледаш Мията,  той в България не се продава, аз съм го купила от магазини с немски стоки с нарушен търговски вид. Специално моя беше с разкъсана кутия, мострен ли е бил незнам, чисто нов с упътване само на немски...Joy По принцип Мията също е бюджетна марка и нищо особено. Но както казва ММ какво има да се направи един загряващ реотан...!

ПП ААА сега видях на Емаг има Мия, преди две години като го купувах го нямаше в Бя. Пипала съм с ръце и съм работила и с двата, Делимано като цяло ми е по дървен, а и нашият /на свеки/ е от старите с механични копчета.

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 11:03 от mimi.7299

# 575
Привет, банда!
Миленски Kissing Heart да минават по- бързо, че е много гадно бъбреци да са възпалени! Дано не се налага да влизаш в болница, макар че там възстановяването е по- бързо, но ситуацията сега като цяло е зле в болниците.Стискам палци и късмет! Flowers Four Leaf Clover
Курдов Hug добре си се поразходил двата дена, и какви вкусотии си сготвил само!
Вангоби, Демс и аз днес за обяд пак си нося Stuck Out Tongue Winking Eye
Иринита Kissing Heart разчитам на теб ,че ще избереш най- подходящия и аз защото искам да си купя и ще преписвам Stuck Out Tongue Winking Eye
Мими Kissing Heart супер разходка си си направила! Прекрасни снимки!
Сиси Kissing Heart дано ти се получи да отидеш някъде...
Аз в събота имах чекмедже -дей Stuck Out Tongue Winking Eye Купих си разделители от Икея за чекмеджета и де що имаше чекмеджета в къщи преподреждах.
А вчера на вилата - има една селскостопанска постройка  и започнахме да я събаряме.Бавно става, но ние пък кой знае колко не бързаме.
И днес на работа , за да си почина Stuck Out Tongue Winking Eye Но няма да ми се получи.
Прекрасна демица ви пожелавам и много, много ви Hug

# 576
  • София
Здравейте банда!

Някой ми открадна FB профила, моля за някаква помощ ако някой е успявал да си го върне ?

Благодаря!

# 577
  • София
Жтмъц, ти за това ли пусна покани от нов профил?
Мисля, че имаше опция за докладване. Поне 5 човека трябва са докладват. Нещо такова ми се върти в главата. Ще потърся.

# 578
  • София
Жтмъц, ти за това ли пусна покани от нов профил?
Мисля, че имаше опция за докладване. Поне 5 човека трябва са докладват. Нещо такова ми се върти в главата. Ще потърся.

Да, много повече са го докладвали, но ето че продължвам да имам проблеми.
Сигурно ви звучи тъпо, но ми е адски скапано, колко спомени и снимки заминаха...

# 579
Ох, Жгмъци, за какво са им на хората чужди спомени и снимки... Аман от идиотчета!
Сватенце, и аз ще препиша.
Курдов, изумителен си! А как готвиш - блазе на жена ти. Как са там нещата?
Аз само отлагам влизането в релси, да видя колко мога още Joy  Тичам по задачи, разправям се с малоумни майстори, на всичкото отгоре и грозни JoyJoy
Танче, тая работа не се лекува, Само може да се опиташ да стопираш нещата. И аз съм така.
Деси, а пък ти...и хубава, и умна Kissing Heart

# 580
  • София
Здравейте,
 Ир, 😘😘😘❤❤❤
Миленски, 😍 не мисля, че точно сега ти е момента за яйчения фаст. Сега трябва да си силна да пребориш инфекцията. Стискам ти палци днес!
Вълничке, 😂 поне убави да бяха.
Инджи, 😘 разкошна идея даде ти, хем бързо, хем вкусно 😘😘😘.
Жгмъцко, 👍стискам палци да успееш да си го върнеш. Ненормалници всякакви.
Ни повня друго. Чакам си метрото, а хич не ми се ходи на работа.

# 581

Аз само отлагам влизането в релси, да видя колко мога още Joy  Тичам по задачи, разправям се с малоумни майстори, на всичкото отгоре и грозни JoyJoy
Ей тва вече няма прошка, айде тъпотията ще се изтърпи....! Joy
Как сте банда, при нас изгряло едно слънчице, шматках се през почивката и си мислех като ни беше всичко наред и нямаше ковид как не сме се осъзнали да се радваме на всяка глътка въздух, слънце, море, язовири, шата!
Миленски, много се надявах днес да си добре, не е хич за болнца сега. Права е Вангобчето и за яйчен фаст не е време...! Оздравявай...! Hug
Аз дояждах на обяд едни топченца- кюфтенца, остана ми кайма от пълнените чушки и си ги опържих. Телча пък да не види нещо - и той искал ТОПЧЕТААА! Joy
Вангоби и мен хич не ми се идва на бач, много контакти, не се чувствам защитена...! Disappointed Relieved

# 582
  • Targovishte
Здравейте банда,  'айде на отчет

Супа пача и хляб с хуск. Този път разпределих сместа в детски формички за мъфини, за да може, който го обърне да има изненада (Не че има кой у нас, ама...)

Така, банда имам два въпроса
1. Досаждам ли с тези много снимки?
2. Мислите ли че ако утроя пропорциите от рецептата от хляба с хуск /или поне ги удвоя/ _ дали ще се получи.
Във формичките хляба се получи доста по успешно. Набъбна повече. Насища много _ хапнах само един "мъфин".

За яденето утре тъста предреши - подари ми две консервички риба тон. Това ще е на обяд, със салата трикольоре от Лидл.
За вечеря ще довърша /надявам се/ супата.

Приятна вечер, обични ми!

# 583
Е, как можа да го кажеш! Даже напротив. Качвай снимки сега, че като заминеш - няма Grinning А разказите ти са толкова колоритни, да не кажа калорични Stuck Out Tongue Winking Eye

# 584
Ох, Курдов ми веми ме осинови най накрая да си отдъхна...
При нас спагети със сметанов сос, манатарки и бяло вино, за подправка сложих суха мащерка, много ароматно стана. Другите им ръсят и люспи пармезан, но аз се въздържам. Салата айсберг със хрупкави корнишони. На външен вид скромни спагети, ама много вкусни и ароматни...

Общи условия

Активация на акаунт