Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 59

• 20 634
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • Targovishte
Здравейте, банда - гледам притеснили сте се за мене. Ама снощи кълвах на телефона с дебелите си пръсти и поствах. Ама къде ми е поста - не знам.
Накратко: снощи си довърших супата, та нови снимки - йок. Днес съм на фаст до вечеря, ако не ми мине топла баница път Simple Smile

Добре дошла на новото момиче, УСПЕХ!!!!

Довечера като се прибера и ако се реша да готвя - ще покажа!

Приятен ден!!!

П.П. - аз съм тук от 2014 - видях си историята, темата позволява - първи пост на  29 юни 2014 г.

# 646
  • София
Аз не можах да намеря началото си. но беше септември 2015-та., за Коледа вече бях Фиданка със свалено 10.5 кг.

# 647
Благодаря ви много за милите думи!
До миналата година беше добре, ходих на фитнес, работата ми изискваше повече движение и нещата си бяха ОК. Досега през прекрасната 2020 съм качила около 7-8 кг, движението рязко спадна до минимум, поради промяна на обстоятелства.
А иначе съм чревоугодник, обичам да си приготвям и хапвам разни нещица.

# 648
А иначе съм чревоугодник, обичам да си приготвям и хапвам разни нещица.

Значи си за тук, ние всички обичаме това! Какъв режим смяташ да правиш? Joy

# 649
Амиии, искам с минимални усилия да постигна максимални резултати Relaxed

# 650
  • София
Това е , като рецептта за вечна младот!
Ако разбереш кой е режимъТ, моля сподели. Laughing

# 651
  • Стара Загора
Това важи/е възможно/ само ака организма е млад и метаболизма е бърз. Аз с моят на повече от половин век трябва да полагам доста повече усилия. Но всичко зависи от мотивацията.

# 652
Vion, добре дошла и успех! 🍀
П.П. Регистриран на 19.06.2014г. 💝 Ние сме си едно семейство!
Жгмъц, много гадно това със ФБ 😰 аз се зачудих защо ми беше поискала приятелство отново и даже си мислех дали това не е фалшив профил. Не знам какво да кажа- неприятно е меко казано 😡
Успешен ден и бъдете здрави!!!

# 653
  • Бургас
Според историята на публикациите аз съм тук от април 2015 .
(Това звучи малко като "Бил съм се бил напил" Laughing) Обаче постовете ми не са като за първи стъпки. КъдЯ са по-старите??
Иначе съм в мамата от 2009.
Танче, ти за килограми няма да говориш!! Нали те знам какъв се клечок Stuck Out Tongue Closed Eyes Heartbeat

# 654
  • Стара Загора
Ирчее клечок клечок ама лекинко да стъпна в страни и + 1 кило. Преди месец правих домашна баница на домашните и ядох разбира се, е ми после сума ти време не мога да махна кило и половина, ей тва е.

# 655
А, аз съм отвъртяла едни пухести ръчички

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 10:33 от mimi.7299

# 656
  • Targovishte
Мими - страхотна си, ко ти има на ръцете? На мен ми харесват. А какво й има на пясъчната лилия?

# 657
Мимчооо, много си готина, свежа, даже морска! Hug Добре са ти ръцете, не се втилясвай!
Иначе за Телчо - ама много кратък меден месец ще му се получи ☺ Споко, каквото и да е, да минава леко!

# 658
Мими - страхотна си, ко ти има на ръцете? На мен ми харесват. А какво й има на пясъчната лилия?
Ми като самунчета хляб! Joy
Днес си ги гледах и тръпки ме побиха...Imp Пясъчната лилия нищо и няма, благодарение на мен! Хи,хи. Тове е един малък резерват, за който ние се грижим!
Емчо, ще те черпя каса траминер за тия благи думи! Joy

# 659
Мимчо, може ли да е червено Blush А сега тъкмо ровех да видя откога пиша тук...и гледам твой пост от януари 2015 - била си 49.600! ☺
Дописвам - зачетох се в писанията ни...мило ми стана...Божееее, откога се мъчим, това нормално ли е!!!!! Hug Вечно гладни и случващи все на гадни кантари!

Общи условия

Активация на акаунт